• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar bu arada eşim arayınca anında çıktım şu okul kayıt işini hallettik eşimin :21: :21: :21:
7. ve 8. sınıftan sınava girecekmiş ;) ama belli bir ders sayısından fazlası olmadığı için bir kaç dersi de sonraki sınava kalacak ;) Şükür sınav online :confused:

Hesapta kendim için de konuşacaktım ama araba sakat yerde durunca mecbur ben arabada bekledim :confused:
Bizim araba bozulunca arkadaşından ödünç aldık onuda çektirmeyelim dedik :D

Bu arada cuma 119 çıkmıştım :KK57:
ama bu sabah 117.7yi gördüm :halay::halay::halay::halay:

İnşallah cumaya kadar çok daha güzel rakamlar görürüm de bana motivasyon olur ;)
Bu ara yine şükür aksiyonumuz eksik olmuyor bari kilo konusunda aksiyon olmasın :D

evde yapabileceğin bir turşuysa evde yap bence. biz artık hep evde yapıyoruz. hazır almıyoruz. hem daha ekonomik olur hem de daha sağlıklı.

:deli::KK200::KK200::KK200::KK15:

benim artım var. vücudum hala şiş, hala wc düzenli değil. o nedenle ruhen iyi değilim.
Pezik turşusuydu
Zaten benden başka yiyen yok, hem apa da yasakladı, daha ne alırım ne yaparım.
Başka biyerden aldığım hiç açılmamış da var.
O bana 1 sene den fazla gider

Bu arada cuma 119 çıkmıştım :KK57:
ama bu sabah 117.7yi gördüm :halay::halay::halay::halay:

İnşallah cumaya kadar çok daha güzel rakamlar görürüm de bana motivasyon olur :KK66:
Bu ara yine şükür aksiyonumuz eksik olmuyor bari kilo konusunda aksiyon olmasın :KK70:
süper rakam valla tebrikler :halay: :halay: :halay: :KK9:

Bende bu aralar turşuya dadandım :KK43:

Neredesiniz?? Geçmiş olsun
İzmir canım sagolasın
Kızlar bu arada eşim arayınca anında çıktım şu okul kayıt işini hallettik eşimin :21: :21: :21:
7. ve 8. sınıftan sınava girecekmiş :KK66: ama belli bir ders sayısından fazlası olmadığı için bir kaç dersi de sonraki sınava kalacak :KK66: Şükür sınav online :confused:

Hesapta kendim için de konuşacaktım ama araba sakat yerde durunca mecbur ben arabada bekledim :confused:
Bizim araba bozulunca arkadaşından ödünç aldık onuda çektirmeyelim dedik :KK70:
Hadi Allah zihin açıklığı versin eşine
Pezik turşusuydu
Zaten benden başka yiyen yok, hem apa da yasakladı, daha ne alırım ne yaparım.
Başka biyerden aldığım hiç açılmamış da var.
O bana 1 sene den fazla gider
Pezik turşusu nedir hiç duymadım belkide bildiğimiz birşey dir
Geçmiş olsun bende hissettim sabah 9 civarinda olanları rabbim hepimizi korusun
Sagol canım benim Allah bir daha yaşatmasın geçmiş olsun

20210201_145034.webp
Dal turşusu da deriz

Back
X