- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlık olsun canım daha iyisini alırsınız inşallahSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Sonunda bittidüldülü sattık şükür bir aksilik olmadan
Bir ara Noterde baya bir duygusallaştım ama hayırlısı buymuş
Dönüşü aylar sonra ilk kez Annemlere kahve içmeye uğradım
Bir ara benim büyük kız tansiyonuna bakarken Babam dur istersen birde şekerine bakalım dediHazır makineyi bulmuşken benimkine de bakayım dedim ama bakmaz olaydım
ben yüksek çıkacağını düşündüm ama okadarını beklemiyordum
Resmen Şekerim 330 çıktı
Hatta Annem börek yapmış 1 ufak parça yedikten sonra ölçmüştümNasıl moralim bozuldu anlatamam ki çok da kötü hissetmiyordum o an kendimi
demekki evde o çok halsiz ve kötü hissediğim zamanlarda daha da yüksek oluyor ama makine olmayınca ölçme şansım olmuyor
İlk fırsatta hemen randevu alıp kan tahlillerimi yaptırıp birde şeker ölçme aleti almam şart oldu
Aminnnnn canım inşallah![]()
Geçmiş olsun canımYani hareketlerimi kısıtlıyor, belden aşağısı kötü, yukarıyı unutturdu
Sağol canım, geçti gitti elhamdülillahSağlık olsun canım daha iyisini alırsınız inşallah
Geçmiş olsun canım
aç karnına kahve mideni rahatsız etmiyor mu?Kahvaltı
Kahve
Akşam
Su
Su
1 lt den fazla
2 kupa kahve
Spor
1 saat yürüyüş
180 puan
Yok etmiyor da, aç karnına kahvenin tadı da güzel olmuyor . Çayı zaten bıraktım.aç karnına kahve mideni rahatsız etmiyor mu?
Boşuna demiyorlar kahvaltı aslında kahve altıymışYok etmiyor da, aç karnına kahvenin tadı da güzel olmuyor . Çayı zaten bıraktım.