Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayıır. Bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışacağım.bilmiyo muydun kız, tabii ki. uyku düzeni çok önemli, öğün saatleri de çok önemli aynı saatlerde yemek gerekiyor.
Benim de öyle oldu ilk ama bana öyle gelmişkız gebertcem snei ödüm koptu
Cips hiç arayıp istemem ama iki gündür gözümün önünden büyük dev kase içinde cipsler gitmiyor![]()
Natsum senin imzan neden böyle değişik??Gerçekten etkili mi bu![]()
Üzüldüm canım şimdiAman boşver sonra da yemesin diye insan gözüne bakıyor![]()
![]()
Bizde maalesef benim büyük kız kilolu ufaklık normalBirine ye birine yeme demek heleki ufaklık 2 yaşlarındayken çok zordu sonuçta 10 yaş araları ve büyük kuzum ister istemez üzülüyordu yaşıtlarından fazla kilosu diye
Maalesef 20 yaşında ve regl olmuyorkaç kere doktorlara hatta 2 - 3 sene endokrine gittik kilo ver olursun diyor ama kilolarının da regl olmadığından dolayı olduğunu da söylüyorlar
hani hep benim dediğim gibi şeytan üçgeni
Şükür oda bir 10 gündür diyette ve 4 kilo verdi bileUfaklık da isteyince bazen üzülüyorum birine yapmasam olmaz diğerinin de canı çekiyor diye ayrı üzülüyorum
ama bu kez baya kararlı kilo verme konusunda
Hep diyorum aslında en güzeli ufakken çoğu zararlı şeyi en azından tattırmamaktadını bilmediği şeyi canı çekmez nasılsa
Genç kız olunca da saldırma durumu olmasa asla kilolu çocuk kalmaz
Büyük kızım hatta kardeşini bile bazen frenler hazır zayıfsın kilo alma bak Annemle benim çektiğimi görüyorsun sen bari çekme diye![]()
Ayy tövbe estağfurullah ..Cips hiç arayıp istemem ama iki gündür gözümün önünden büyük dev kase içinde cipsler gitmiyor![]()
Ayy neydi çok merak ettim şimdiAnam ödümü kopardın![]()
Üzüldüm canım şimdikaç kilo kızın?? İnşallah birlikte istediğiniz rakamlara ulaşırsınız.ben de bir kızımla diyet yapıyorum onun korkusundan yiyemiyorum. Korkmak dediysem hani ben yersem o da yer, diyeti bozar diye ağzıma bir şey atmıyorum. Örnek olmaya çalışıyorum.o beni gazlıyor ben onu
![]()
Morgen
Hamileyken burdaki hamilelik günlüğünü kullanıyordum imzada. Uzun zaman oldu değiştirmedim hiç artık sinyal veriyor galiba sen doğurdun diyor banaNatsum senin imzan neden böyle değişik??