• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aman boşver sonra da yemesin diye insan gözüne bakıyor :KK70: :KK70: :KK70:
Bizde maalesef benim büyük kız kilolu ufaklık normal :KK43: Birine ye birine yeme demek heleki ufaklık 2 yaşlarındayken çok zordu sonuçta 10 yaş araları ve büyük kuzum ister istemez üzülüyordu yaşıtlarından fazla kilosu diye :KK66:
Maalesef 20 yaşında ve regl olmuyor :KK43: kaç kere doktorlara hatta 2 - 3 sene endokrine gittik kilo ver olursun diyor ama kilolarının da regl olmadığından dolayı olduğunu da söylüyorlar :KK43: hani hep benim dediğim gibi şeytan üçgeni :KK43:

Şükür oda bir 10 gündür diyette ve 4 kilo verdi bile :KK68: Ufaklık da isteyince bazen üzülüyorum birine yapmasam olmaz diğerinin de canı çekiyor diye ayrı üzülüyorum :KK66: ama bu kez baya kararlı kilo verme konusunda :KK66:

Hep diyorum aslında en güzeli ufakken çoğu zararlı şeyi en azından tattırmamak :KK70: tadını bilmediği şeyi canı çekmez nasılsa :KK70: Genç kız olunca da saldırma durumu olmasa asla kilolu çocuk kalmaz :KK66:
Büyük kızım hatta kardeşini bile bazen frenler hazır zayıfsın kilo alma bak Annemle benim çektiğimi görüyorsun sen bari çekme diye :KK66:
Üzüldüm canım şimdi :( kaç kilo kızın?? İnşallah birlikte istediğiniz rakamlara ulaşırsınız.ben de bir kızımla diyet yapıyorum onun korkusundan yiyemiyorum. Korkmak dediysem hani ben yersem o da yer, diyeti bozar diye ağzıma bir şey atmıyorum. Örnek olmaya çalışıyorum.o beni gazlıyor ben onu 👍

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar ;)
Rabbim bu güzel günün hürmetine gönlümüzden geçenleri bizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah ....Aminnnnnnnnn

Umarım herkes çok güzel rakamlar görür tartıda :KK68::KK68::KK68::KK68:

Üzüldüm canım şimdi :KK43: kaç kilo kızın?? İnşallah birlikte istediğiniz rakamlara ulaşırsınız.ben de bir kızımla diyet yapıyorum onun korkusundan yiyemiyorum. Korkmak dediysem hani ben yersem o da yer, diyeti bozar diye ağzıma bir şey atmıyorum. Örnek olmaya çalışıyorum.o beni gazlıyor ben onu 👍

Valla doğrusu benim kadar görüntü olarak ama biraz daha boyu var onun ve kesinlikle kimseye rakam söylemiyor :(
Dediğin gibi bizde birbirimizi motive ediyoruz ;)
Dün komşu ıslak kurabiye yapıp uzattı tam minik bir parça tadına bakayım diye düşünürken bende okadardan birşey olmaz dedim ama sende ye dediğinde hayatta yemem deyince çakalllll benden önce zayıflamak için yapıyorsun dimi bende yemiyorum o zaman dedi :D :D :D ki yiyeyim dediği de kurabiyenin yanından düşen kesme şeker büyüklüğünde bir şeydi :D

İşte bir adet olmaya tekrar başlasa patır patır gidecek kiloları da nasip artık ;)
Bir keresinde Anne insan ne diye dua edeceğine dikkat etmeli dedi ;) nasıl yani dediğimde de ben 15 yaşındayken Ramazanda oruçum 3 gün de olsa eksik olmasın diye Allahım yaaa adet olmasam da şu orucumu Ramazanda tam bir ay tutabilsem demiştim o zamandan sonra adet olmadım dedi :(
Şimdi ben her namazda dua ediyorum Rabbim regl olmasını ve sağlıklı bir kiloya düşmesini nasip etsin diye :KK61:sonuçta olmaması da her anlamda sıkıntı yaratıyor ;)

Gutten Morgennnnn :KK25:

Hadi ilk bildirim benden gelsin o zaman ;) dayanamayacağım :KK48:

Başlangıç Geçen hafta; 119 kg ile
Bu hafta

1612504529608.webp

Giden; 2,7 kg :KK71::KK71::KK71:

Back
X