- 17 Mart 2020
- 1.559
- 5.782
- 88
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı cumalar ben tartılmak için tartı bulamadim eczaneye gitsem uzerimde birsürü kıyafetle zaten artı çıkarım bu hafta tartılamıyorummoni
regl olmamasını tetikleyen bir şeyler olmalı? Çok üzüldüm hakikaten. Dr gördü demiştin değil mi?? Psikolojik olabilir mi acaba?Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim bu güzel günün hürmetine gönlümüzden geçenleri bizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah ....Aminnnnnnnnn
Umarım herkes çok güzel rakamlar görür tartıda
Valla doğrusu benim kadar görüntü olarak ama biraz daha boyu var onun ve kesinlikle kimseye rakam söylemiyor
Dediğin gibi bizde birbirimizi motive ediyoruz
Dün komşu ıslak kurabiye yapıp uzattı tam minik bir parça tadına bakayım diye düşünürken bende okadardan birşey olmaz dedim ama sende ye dediğinde hayatta yemem deyince çakalllll benden önce zayıflamak için yapıyorsun dimi bende yemiyorum o zaman dedi![]()
![]()
ki yiyeyim dediği de kurabiyenin yanından düşen kesme şeker büyüklüğünde bir şeydi
İşte bir adet olmaya tekrar başlasa patır patır gidecek kiloları da nasip artık
Bir keresinde Anne insan ne diye dua edeceğine dikkat etmeli dedinasıl yani dediğimde de ben 15 yaşındayken Ramazanda oruçum 3 gün de olsa eksik olmasın diye Allahım yaaa adet olmasam da şu orucumu Ramazanda tam bir ay tutabilsem demiştim o zamandan sonra adet olmadım dedi
Şimdi ben her namazda dua ediyorum Rabbim regl olmasını ve sağlıklı bir kiloya düşmesini nasip etsin diyesonuçta olmaması da her anlamda sıkıntı yaratıyor
Gutten Morgennnnn![]()
HarikaHadi ilk bildirim benden gelsin o zamandayanamayacağım
Başlangıç Geçen hafta; 119 kg ile
Bu hafta
Eki Görüntüle 2776599
Giden; 2,7 kg![]()
871 gün olmuş be bacım!Hamileyken burdaki hamilelik günlüğünü kullanıyordum imzada. Uzun zaman oldu değiştirmedim hiç artık sinyal veriyor galiba sen doğurdun diyor bana![]()
![]()
![]()
Değişmeyen tek şey değişim gezomSenin apa değişti ya![]()
![]()
Pardesü bot ile tartılınca imkansız canim zaten regl dönemindeyimCanım yine sen bilirsin ama en azından kendin için tartılkim bilir belki kıyafetlerle de olsa az eksi çıkarsın
500 gram da kıyafetten düş en kötü
![]()
Süperer BravooHadi ilk bildirim benden gelsin o zamandayanamayacağım
Bu hafta
Eki Görüntüle 2776599
Giden; 2,7 kg![]()
Hayırlı cumalar ben tartılmak için tartı bulamadim eczaneye gitsem uzerimde birsürü kıyafetle zaten artı çıkarım bu hafta tartılamıyorummoni
Bencede tartıl kıyafet bot kısmını düşür istersen en azından artı cıkarsan sana hırs olurHayırlı cumalar ben tartılmak için tartı bulamadim eczaneye gitsem uzerimde birsürü kıyafetle zaten artı çıkarım bu hafta tartılamıyorummoni
Heyecandan tartı resmini koymayı unuttum Eki Görüntüle 2776678Geçen haftaki kilo 64.6
Bu haftaki kilo 63.7
Eksi 900 grm
Çok şükür 64 den kurtuldum az da olsa
Yaaa neden resim görünmüyor
regl olmamasını tetikleyen bir şeyler olmalı? Çok üzüldüm hakikaten. Dr gördü demiştin değil mi?? Psikolojik olabilir mi acaba?
Harika
871 gün olmuş be bacım!![]()
maşallah banuşumaHadi ilk bildirim benden gelsin o zamandayanamayacağım
Bu hafta
Eki Görüntüle 2776599
Giden; 2,7 kg![]()
tamam canım zaten tartı farklı olunca kabul olmuyor, neden tartını götürmedin?Hayırlı cumalar ben tartılmak için tartı bulamadim eczaneye gitsem uzerimde birsürü kıyafetle zaten artı çıkarım bu hafta tartılamıyorummoni
yaaaa 65 le mezun olabiliyorsuın ve sen kilo vermedim diyorsunnnnnGünaydınnnn herkes bol eksiler görür inşallah bugün.
bana gelince yine artıyım, inanılmaz canım sıkıldı.
biraz daha bekleyeceğim foto için ne kadar az o kadar iyi
izne ayırmaya da kıyamıyorum şurda mezuniyetine bişi kalmadı yazık olcak kilo alcaksın diye