• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayırlı cumalar ben tartılmak için tartı bulamadim eczaneye gitsem uzerimde birsürü kıyafetle zaten artı çıkarım bu hafta tartılamıyorum moni moni

Canım yine sen bilirsin ama en azından kendin için tartıl ;) kim bilir belki kıyafetlerle de olsa az eksi çıkarsın ;) 500 gram da kıyafetten düş en kötü ;)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK66:
Rabbim bu güzel günün hürmetine gönlümüzden geçenleri bizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah ....Aminnnnnnnnn

Umarım herkes çok güzel rakamlar görür tartıda :KK68::KK68::KK68::KK68:

Valla doğrusu benim kadar görüntü olarak ama biraz daha boyu var onun ve kesinlikle kimseye rakam söylemiyor :KK43:
Dediğin gibi bizde birbirimizi motive ediyoruz :KK66:
Dün komşu ıslak kurabiye yapıp uzattı tam minik bir parça tadına bakayım diye düşünürken bende okadardan birşey olmaz dedim ama sende ye dediğinde hayatta yemem deyince çakalllll benden önce zayıflamak için yapıyorsun dimi bende yemiyorum o zaman dedi :KK70: :KK70: :KK70: ki yiyeyim dediği de kurabiyenin yanından düşen kesme şeker büyüklüğünde bir şeydi :KK70:

İşte bir adet olmaya tekrar başlasa patır patır gidecek kiloları da nasip artık :KK66:
Bir keresinde Anne insan ne diye dua edeceğine dikkat etmeli dedi :KK66: nasıl yani dediğimde de ben 15 yaşındayken Ramazanda oruçum 3 gün de olsa eksik olmasın diye Allahım yaaa adet olmasam da şu orucumu Ramazanda tam bir ay tutabilsem demiştim o zamandan sonra adet olmadım dedi :KK43:
Şimdi ben her namazda dua ediyorum Rabbim regl olmasını ve sağlıklı bir kiloya düşmesini nasip etsin diye :KK61:sonuçta olmaması da her anlamda sıkıntı yaratıyor :KK66:

Gutten Morgennnnn :KK25:
regl olmamasını tetikleyen bir şeyler olmalı? Çok üzüldüm hakikaten. Dr gördü demiştin değil mi?? Psikolojik olabilir mi acaba?
Hadi ilk bildirim benden gelsin o zaman :KK66: dayanamayacağım :KK48:

Başlangıç Geçen hafta; 119 kg ile
Bu hafta

Eki Görüntüle 2776599

Giden; 2,7 kg :KK71::KK71::KK71:
Harika👍
Hamileyken burdaki hamilelik günlüğünü kullanıyordum imzada. Uzun zaman oldu değiştirmedim hiç artık sinyal veriyor galiba sen doğurdun diyor bana :KK70: :KK70: :KK70:
871 gün olmuş be bacım!😂😂😂

Canım yine sen bilirsin ama en azından kendin için tartıl :KK66: kim bilir belki kıyafetlerle de olsa az eksi çıkarsın :KK66: 500 gram da kıyafetten düş en kötü :KK66:
Pardesü bot ile tartılınca imkansız canim zaten regl dönemindeyim

Hayırlı cumalar ben tartılmak için tartı bulamadim eczaneye gitsem uzerimde birsürü kıyafetle zaten artı çıkarım bu hafta tartılamıyorum moni moni
Bencede tartıl kıyafet bot kısmını düşür istersen en azından artı cıkarsan sana hırs olur

regl olmamasını tetikleyen bir şeyler olmalı? Çok üzüldüm hakikaten. Dr gördü demiştin değil mi?? Psikolojik olabilir mi acaba?

Harika👍

871 gün olmuş be bacım!😂😂😂

3 sene endokrin takip etti daha doğrusu her 3 ayda bir kan verdi değerleri normal çıkıyordu hep :( her defasında kilo ver düzelir dediler ama aksine üzerine aldıkça aldı kuzum :KK61:
Bakalım şu anda kilo vermeye başladı çok sıkınca ama regl olsa daha kolay gider diye düşünüyorum ;)
Bir kere tarlusal verdi geçen sene gittiğimiz kadın doğumcu ve o ay regl olunca resmen bayram ettim ama ilaç devam etmedi doktor.
O konuda biraz rahatsız olduğu için tekrar gitmeye de ikna edemedim sonra da pandemi araya girdi ama kilo verir de düzelmezse tekrar bastıracağım doktora gitmek için ;)

Günaydınnnn herkes bol eksiler görür inşallah bugün.

bana gelince yine artıyım, inanılmaz canım sıkıldı.

biraz daha bekleyeceğim foto için ne kadar az o kadar iyi
yaaaa 65 le mezun olabiliyorsuın ve sen kilo vermedim diyorsunnnnn:mapus:izne ayırmaya da kıyamıyorum şurda mezuniyetine bişi kalmadı yazık olcak kilo alcaksın diye:cry:az dişini niye sıkmıyosun kız, bak zehraya haftalarca mezuniyeti bekledi fazladan +5 kilo daha vererek:KK56:

Back
X