• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Cumaya nazaran +1 kiloyum
68,600 yani
Cumartesi yediğim yemeğin tuzu fazlaydı, o gün bu gündür içtiğim sular beni zor terkediyor.
Ve bu 2. Seviyede sabah yediğim kuruyemiş beni tok tutmuyor nedense, hadi geçen seferlerde hurma ve incir vardı, suçu onlara atıyordum.
Şimdi suçlu kim🤷‍♀️.
Ben artık suçlu aramayı ve sabahki kuruyemişi bıraktım.
Takıma ve bedenime hayırlı uğurlu olsun

Cumaya nazaran +1 kiloyum
68,600 yani
Cumartesi yediğim yemeğin tuzu fazlaydı, o gün bu gündür içtiğim sular beni zor terkediyor.
Ve bu 2. Seviyede sabah yediğim kuruyemiş beni tok tutmuyor nedense, hadi geçen seferlerde hurma ve incir vardı, suçu onlara atıyordum.
Şimdi suçlu kim🤷‍♀️.
Ben artık suçlu aramayı ve sabahki kuruyemişi bıraktım.
Takıma ve bedenime hayırlı uğurlu olsun

Hiç moralini bozma canım bende aynı durumdayım :( ama eminim cumaya eksilerle geleceğiz ;)
Benim bu ara şeker yine iki gündür zorluyor ama ne tetiklemiş olabilir diye düşünüyorum hiç bir şey aklıma gelmiyor :( Hayır tatlı şeyler yesem içim yanmayacak.

Hiç moralini bozma canım bende aynı durumdayım :KK43: ama eminim cumaya eksilerle geleceğiz :KK66:
Benim bu ara şeker yine iki gündür zorluyor ama ne tetiklemiş olabilir diye düşünüyorum hiç bir şey aklıma gelmiyor :KK43: Hayır tatlı şeyler yesem içim yanmayacak.
ne tetiklicek kız makarna yemişsin:sinirli: biliyorsun bize karbon yasah bacım:anne:

*** 10. TAKIM 713. ETAP ***

Natsume (66,7//% )
moni (85,3//% )
88prenses22 (90,0/// % )
Obezzto (79,4//%)
Fatimatuz_zehra (63,0///%)Geçen etap bildirimde bulunmadı.

MuMu85(73,5//%)
Ekrl(63,7//%)
nilsub(88,4//%)

Antepia27 (114,1//%)
gezegenfeza(67,6//%)

oynakbasi34 (116,3/// % )

10. Takım Ortalaması: %

takım içi

60kiloyum (85,8/b)692. etapta 85,5 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. HG:70 yazılacak
Mydestinyy (95,6/b)628. Etapta bildirimsiz 95,1 kg ile izne ayrılan üye

reklam (66,9/)680. Etapta 2 kez kilo bildiriminde bulunmadan, 67,1 kg ile izne ayrılan üye.
gülhan1(62,1/)

Yasom7272(/ )Mezun üye, (mk:65,6) . TB: bk: H:

Son düzenleme:
Back
X