• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

:confused::confused:hayırlı geceler
sevgili 10. takım sakinleri....
sayın pek muhterem :KK37:kaptanım moni moni beni takımına kabul edermisin:KK4::KK4:

Ayyy canım hoşgeldin ne iyi ettin geldin eski dostum :KK19: :KK19: :KK19: :KK200:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :KK66:

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:
Yeni bir haftaya bomba gibi bir başlangıç yapar herkes inşallah :KK68:
Pazar günü gündüz yine 300 - 500 kafası vardı bende :KK70: çabuk kendime geldim ama eşim film falan seyredince sağ olsun bir türlü vermedi bilgisayarı :KK70:

Hadi bakalım görelim o zaman :halay:
Benim kadar gıcık insan göremezsin :KK70: :KK70: :KK70:

Yenilerek demek istedin sanırım :KK70:

Bakalım şimdi sağlık ocağını bir arayacağım onlar yapabilirse oraya randevu almak daha kolay :KK66:

Hoşgeldin canım :KK66: Merak etme azimli olduğun konusunda söz verirsen seve seve senide alır aramıza :KK66: Bu arada birinci sayfadaki kuralları bir oku :KK66: şartlarda anlaşırsak hayırlı olsun deriz :KK70:

Cuma günü kaptanim omuzları seni bekliyor teselli için :KK53:
Kontrol tartısında 1 kg artı çıktım :olamaz: hep bu ortim Antepia27 Antepia27 yüzünden :KK48: nazarı deydi ellammmm :KK70:
Şaka bir yana ama hafta sonu doğru düzgün su içmedim birde dün makarna yedim az :KK43:

Tabiki hiç moralimi bozmuyorum :KK66: hiç bir şey olmamış gibi sıkı sıkı devam ediyorum :KK66:

Yaaa obezim nazarı degmistir nazarci o laf aramızda banada nazar etti :confused:obezime takılmayı seviyorum :KK19:

Sana gelince Banusum yenilgine bahane arama kaçışı yok yenecegim canım
Sana hoşgeldin diyecegim:confused::KK45::rolleyes:

ne tetiklicek kız makarna yemişsin:sinirli: biliyorsun bize karbon yasah bacım:anne:

Valla 2 haftadan sonra ilk kez yedim ama bir daha tövbe yimem :(

Ayyy canım hoşgeldin ne iyi ettin geldin eski dostum :KK19: :KK19: :KK19: :KK200:

Yaaa obezim nazarı degmistir nazarci o laf aramızda banada nazar etti :confused:obezime takılmayı seviyorum :KK19:

GÖRECEĞİZZZZ :confused:

Bugün benim büyük kızım gidip eczaneden Şeker ölçüm cihazını aldı ;) Gerçi almaz olaydı diyeceğim ama en azından acı hakikatle karşılaştım
:(
Resmen 447 çıktı :mad: Hemen Çarşamba sabahına Sağlık ocağından randevu aldım ;) daha erkene yoktu
Gerçi bazı tahlilleri yapmıyorlarmış ama en azından Devlet hastanesinden randevu alana kadar biraz düzene sokacak bir ilaç falan verir diye düşünüyorum ;)
Yarın sabah birde aç karnına ölçüm yapayım bakalım ne olacak ;)

Hb TESK ederim.

Canim canım arkadaşım geçen bişey duydum beni nasıl mutlu ettin Rabbim bidaha böyle sınavlarla karşılaştırmasın hayırlı olsun arkasim♥️ gene kürkçü dükkanına döndüm çok kilo aldım Fatma cim Ahmet apaya basladim bakalım sonuç ne olcak? Seni görmek çok sevindirdi😘
Yarın sabah arayimmi ?
moni moni cim arayimmi yazmış bu dengesiz tel. 🤣🤣 Yazabilirmiyim yazacaktim

Hiç moralini bozma canım bende aynı durumdayım :KK43: ama eminim cumaya eksilerle geleceğiz :KK66:
Benim bu ara şeker yine iki gündür zorluyor ama ne tetiklemiş olabilir diye düşünüyorum hiç bir şey aklıma gelmiyor :KK43: Hayır tatlı şeyler yesem içim yanmayacak.
Hah bende öyle diyorum, ödemin sebebi belli, açlığı anlamıyorum.
Bugün bu saate kadar hiçbirşey yemedim, gayet rahatım, bundan sonra böyle

Bugün benim büyük kızım gidip eczaneden Şeker ölçüm cihazını aldı :KK66: Gerçi almaz olaydı diyeceğim ama en azından acı hakikatle karşılaştım
:KK43:
Resmen 447 çıktı :mad: Hemen Çarşamba sabahına Sağlık ocağından randevu aldım :KK66: daha erkene yoktu
Gerçi bazı tahlilleri yapmıyorlarmış ama en azından Devlet hastanesinden randevu alana kadar biraz düzene sokacak bir ilaç falan verir diye düşünüyorum :KK66:
Yarın sabah birde aç karnına ölçüm yapayım bakalım ne olacak :KK66:
Ooo, çok fazla

Kız ben senden başka kimseye nazar etmem aaa😂😂

bişey değil artık kim kilo veremezse başıma kalıcak obezz nazar etti diyecek:KK14:

Bugün benim büyük kızım gidip eczaneden Şeker ölçüm cihazını aldı :KK66: Gerçi almaz olaydı diyeceğim ama en azından acı hakikatle karşılaştım
Resmen 447 çıktı :mad: Hemen Çarşamba sabahına Sağlık ocağından randevu aldım :KK66: daha erkene yoktu
Gerçi bazı tahlilleri yapmıyorlarmış ama en azından Devlet hastanesinden randevu alana kadar biraz düzene sokacak bir ilaç falan verir diye düşünüyorum :KK66:
Abow o ne biçim şeker öyle. Valla gözünü korkutmuş gibi olmayayım ama bu ölçüm doğruysa değil hap belki insülin bile başlatabilir dr.... Acil dr görün

banuşum ne oldu senin şekere böyle fırlıyor :anne: ihmal etme kuzum sakın:KK60:

kızlar bi anda kaybolup günlerce hatta aylarca gelmeyen oluyor. ciddi merak ediyorum. arada bi slm vermek zor değil lütfen böyle durumlarda merakta bırakmayın bizi.
bi yardımcım vardı mesela, wydra kız bi anda yok oldu.:cry:
bi kaçak geçen gün ce dedi hatice şükür.

Geçmiş olsun canım ihmal etme doktora git

Back
X