Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saracım annen nasıl olduHoşgeldin canım seni gördüğüme çok sevindim![]()
Ah geçmiş olsun ama çok yüksek cidden. Haberdar edin biizi de durumdanBugün benim büyük kızım gidip eczaneden Şeker ölçüm cihazını aldıGerçi almaz olaydı diyeceğim ama en azından acı hakikatle karşılaştım
Resmen 447 çıktıHemen Çarşamba sabahına Sağlık ocağından randevu aldım
daha erkene yoktu
Gerçi bazı tahlilleri yapmıyorlarmış ama en azından Devlet hastanesinden randevu alana kadar biraz düzene sokacak bir ilaç falan verir diye düşünüyorum
Yarın sabah birde aç karnına ölçüm yapayım bakalım ne olacak![]()
Bir gün iyi bir gün ağrıları çok fazla oluyor canım bu hafta ikinci kürünü alacak Allahım yardımcımız olsunSaracım annen nasıl oldu
hb saracım mezun olmussun çok sevindim canım![]()
Maşşşallah o nasıl yürümek öyleAkşam
Taze fasulye yemeği
Salata
2 kasık yoğurt
2 çay kaşığı tahin
Biraz fıstık
Su
1,5 lt
1 kupa kahve ( artabilir)
3 saate yakın yürüdüm, hemde karda yürüdüm, öyle böyle deyil, ayağım bacağım yamula yamula.
2 saatini yazıyım 360 puan
geçmiş olsun saracım rabbim sifa versin inş.Bir gün iyi bir gün ağrıları çok fazla oluyor canım bu hafta ikinci kürünü alacak Allahım yardımcımız olsun
Heh bacımında böyle minik alınganlıkları meşhurdur
Oynakcım geçmiş olsun. İhmal etme canım.Bugün benim büyük kızım gidip eczaneden Şeker ölçüm cihazını aldıGerçi almaz olaydı diyeceğim ama en azından acı hakikatle karşılaştım
Resmen 447 çıktıHemen Çarşamba sabahına Sağlık ocağından randevu aldım
daha erkene yoktu
Gerçi bazı tahlilleri yapmıyorlarmış ama en azından Devlet hastanesinden randevu alana kadar biraz düzene sokacak bir ilaç falan verir diye düşünüyorum
Yarın sabah birde aç karnına ölçüm yapayım bakalım ne olacak![]()
Benim ödem seninkini döver Bi kereHah bende öyle diyorum, ödemin sebebi belli, açlığı anlamıyorum.
Bugün bu saate kadar hiçbirşey yemedim, gayet rahatım, bundan sonra böyle
He alinganimdir unuttun mu tipik boğa burcuHeh bacımında böyle minik alınganlıkları meşhurdur![]()
Ben unutmadım bacımda obeze hatırlatayım dedimHe alinganimdir unuttun mu tipik boğa burcu![]()
Amin canımBir gün iyi bir gün ağrıları çok fazla oluyor canım bu hafta ikinci kürünü alacak Allahım yardımcımız olsun
Aslında o mesafeyi 2 saatte yürüyoruz, kar zorladığı için 3 saati bulduMaşşşallah o nasıl yürümek öyle![]()
![]()
![]()