• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

IMG_20210208_210530.webp

Bugün benim büyük kızım gidip eczaneden Şeker ölçüm cihazını aldı :KK66: Gerçi almaz olaydı diyeceğim ama en azından acı hakikatle karşılaştım
:KK43:
Resmen 447 çıktı :mad: Hemen Çarşamba sabahına Sağlık ocağından randevu aldım :KK66: daha erkene yoktu
Gerçi bazı tahlilleri yapmıyorlarmış ama en azından Devlet hastanesinden randevu alana kadar biraz düzene sokacak bir ilaç falan verir diye düşünüyorum :KK66:
Yarın sabah birde aç karnına ölçüm yapayım bakalım ne olacak :KK66:
Ah geçmiş olsun ama çok yüksek cidden. Haberdar edin biizi de durumdan

Akşam

Taze fasulye yemeği
Salata
2 kasık yoğurt
2 çay kaşığı tahin
Biraz fıstık

Su
1,5 lt
1 kupa kahve ( artabilir)

3 saate yakın yürüdüm, hemde karda yürüdüm, öyle böyle deyil, ayağım bacağım yamula yamula.
2 saatini yazıyım 360 puan
Maşşşallah o nasıl yürümek öyle :nazar: :nazar: :nazar:

Bugün benim büyük kızım gidip eczaneden Şeker ölçüm cihazını aldı :KK66: Gerçi almaz olaydı diyeceğim ama en azından acı hakikatle karşılaştım
:KK43:
Resmen 447 çıktı :mad: Hemen Çarşamba sabahına Sağlık ocağından randevu aldım :KK66: daha erkene yoktu
Gerçi bazı tahlilleri yapmıyorlarmış ama en azından Devlet hastanesinden randevu alana kadar biraz düzene sokacak bir ilaç falan verir diye düşünüyorum :KK66:
Yarın sabah birde aç karnına ölçüm yapayım bakalım ne olacak :KK66:
Oynakcım geçmiş olsun. İhmal etme canım.
Kızlarımız olmasa bişi yapacagımız yok. İyiki varlar 🥰

Back
X