• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben de menümü yazayım ay ilk menü paylaşımım. Diyetisyenimin listesi olduğu için genelde sabit çoğu şey ama olsun napak :)
Günün eeen güzel öğünü kahvaltı:
2 kk beyaz peynir.
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
2 dilim ekmek
Çay

Öğlen:
1 kase tavuksuyu çorbası (evde kalmıştı bozulmasın diye artık mecbur içtik)
5 minik ev köftesi
Domates
2 dilim ekmek

Akşam
1 tabak kıyması koklatılmış karnabahar yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek

yatmadan önce 2 kuru kayısı 2 cevizim kaldı bir tek. Bu liste ile ilk başladığımda kendimi bayılacak gibi aaaç ve mutsuz hissediyordum sanırım alıştım şu an cevizle kuru kayısıya yerim kalmadı😃 salı günü kontrol randevum var bakalım gerçi diyetisyenim de hiç liste değiştiren birisi değil. 😒 aynı listelerden sıkılıyorum ben yaa.

bir de tabi spor için de 105 puancığım vaaar❤️
Bende diyet listelerinden sıkılanlardanim
Elimde birsuru liste var hiçbirini yapasım yok😀

Ben bugün resmen serbest gün yaptım kendime 🙊
Ama yarından itibaren sıkı sıkı sarılıyorum diyetime, pazar günü burda bugün bol bol sebze ve salata malzemesi stokladım😃

Ve nisan hedefim 64 kg olsun çok yüksekten uçmayacağım bu sefer 🙊
serbest gün olmazzzz, serbest öğün olur anca kızzzz:KK4:sen bu hafta bi 65 gelme bak napıyorum sana:cool:

Son düzenleme:
Günaydınnn arkadaşlarr bu bildirim doğru mu acaba ayacıklarımı göstermedim ama göstermem gerekir mi :) ben 113 derken arada kilo vermişim ya ben şok 😃 gerçi regl öncesi hep en düşük kilomda olup birden iki kilo ekleniyor ama olsun başlangıç bu sonuçta :) 1 nisan hedefimi de yeniyim cahilim çılgınım 105 kg olarak güncellemek istiyorum 😌
Eki Görüntüle 2786732
yok kuşum ayacıklarını göstermen gerekmiyor:KK48:
süpersin :KK76:

Ahan da sarı kafa geldi dün kuaföre gittim beni bir güzel öptüler anam babam 😆😆😆
Dün ki 19 02 menüm
Kahvaltı yok
1 türk kahvesi şekersiz

Öğlen
Mercimek çorbası
Kremalı sebze fırın yemeği azıcııık
Salata

Eve nasıl girdim bilmiyorum akşam açlıktan bayılcaktım sabah eşim yeğenine tost yapmış oda yememiş onu mideye indirdim
1.5 su
Spor 4510 adım
Şimdi bunun puanı kaç olcak 5000 adıma 50 puan diyor 45 puan yazayım mı şimdi 😆
sarı kafa oldun demek, sıhatler olsun :KK60:

Bugunki menüm
Sabah 2 bardak limonlu ılık su
Yarim saat sonra
peynir 5 zeytin
1 simit eşliğinde kahvaltı 😀

Ara bir orta türk kahvesi
1 küçük küçücük çikolata

15.30 hamsi tava
Bol yeşil salata
Turp

Yatana kadar 2 litre su
1 kupa yeşil çay
1 bardak cadı kazani😀
Günü kapattım sabaha kadar birşey yok
Akşam ile yatsi arası leslie boosted yapacağım
simit mimit bak döverimm, mezun ol dedim olmadın hele bi eksi gelme sen:KK4:

Ben de menümü yazayım ay ilk menü paylaşımım. Diyetisyenimin listesi olduğu için genelde sabit çoğu şey ama olsun napak :)
Günün eeen güzel öğünü kahvaltı:
2 kk beyaz peynir.
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
2 dilim ekmek
Çay

Öğlen:
1 kase tavuksuyu çorbası (evde kalmıştı bozulmasın diye artık mecbur içtik)
5 minik ev köftesi
Domates
2 dilim ekmek

Akşam
1 tabak kıyması koklatılmış karnabahar yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek

yatmadan önce 2 kuru kayısı 2 cevizim kaldı bir tek. Bu liste ile ilk başladığımda kendimi bayılacak gibi aaaç ve mutsuz hissediyordum sanırım alıştım şu an cevizle kuru kayısıya yerim kalmadı😃 salı günü kontrol randevum var bakalım gerçi diyetisyenim de hiç liste değiştiren birisi değil. 😒 aynı listelerden sıkılıyorum ben yaa.

bir de tabi spor için de 105 puancığım vaaar❤️
bu menüyle nasıl aç kalıyodun kız, maşallah ekmeklere bak gözlerim pörtledi:KK45:

birebir uydun mu listeye ve ne kadar fark etti kilon, dolu dolu ekmekli listeyle kilo veriliyor mu merak ettim.:KK64: benim diyetisyenim kuş yemi kadar listeler verdiği için şeedemedim:KK75:

Back
X