• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bu menüyle nasıl aç kalıyodun kız, maşallah ekmeklere bak gözlerim pörtledi:KK45:

birebir uydun mu listeye ve ne kadar fark etti kilon, dolu dolu ekmekli listeyle kilo veriliyor mu merak ettim.:KK64: benim diyetisyenim kuş yemi kadar listeler verdiği için şeedemedim:KK75:
Verdim tabi kız ama çok kiloluyum kalorisini ona göre hesaplıyor 1.5 haftada 2 kilo vermişim :) 113.6 ile başlamıştım 2 hafta önce bu sabah 111.4 çıktım ❤️ Gerçi regl öncesi hep zayıflamış çıkıyorum onun da etkisi vardır 2 güne 2 kilo almış çıkarım regl dolayısıyla 😃 bakalım yaşayarak görcemm ben de heyecanlıyım. Salı kontrol randevum var. Annem de gidiyor aynı diyetisyene onun da listesi güzel o benden de zayıf 85 ile başladı o da 2 kilo verdi. Az yiyerek kilo verilmiyor ki şimdiden az yerseeeem ileride zayıflayınca nasıl olcek :)

Verdim tabi kız ama çok kiloluyum kalorisini ona göre hesaplıyor 1.5 haftada 2 kilo vermişim :) 113.6 ile başlamıştım 2 hafta önce bu sabah 111.4 çıktım ❤️ Gerçi regl öncesi hep zayıflamış çıkıyorum onun da etkisi vardır 2 güne 2 kilo almış çıkarım regl dolayısıyla 😃 bakalım yaşayarak görcemm ben de heyecanlıyım. Salı kontrol randevum var. Annem de gidiyor aynı diyetisyene onun da listesi güzel o benden de zayıf 85 ile başladı o da 2 kilo verdi. Az yiyerek kilo verilmiyor ki şimdiden az yerseeeem ileride zayıflayınca nasıl olcek :)
güzel süper, benim hiç ekmekli dolu dolu listelerim olmadığı için ciddi merak etmiştim:)
hadi bakalım devam, süper gidiyorsun :KK19:
bu arada benim de zirve kilom 112,4 dü 2017 de.
birçok kez diyetisyene gidip kilo verdim ama bırakınca hop geri aldım. insülin direncim çok yüksek seviyede maalesef o yüzden çok çabuk kilo alıyorum.
en son 102 ile başladım diyetisyene şu an 85 lerdeyim. dün ara verdim diyetisyene bir kaç gün serbest takılıp tekrar başlıcam.

1613844647198.webp

Bugunki menüm
Sabah 2 bardak limonlu ılık su
Yarim saat sonra
peynir 5 zeytin
1 simit eşliğinde kahvaltı 😀

Ara bir orta türk kahvesi
1 küçük küçücük çikolata

15.30 hamsi tava
Bol yeşil salata
Turp

Yatana kadar 2 litre su
1 kupa yeşil çay
1 bardak cadı kazani😀
Günü kapattım sabaha kadar birşey yok
Akşam ile yatsi arası leslie boosted yapacağım
Ye kuzum ye, çiko ye, leblebi ye, yarasin( masın)

güzel süper, benim hiç ekmekli dolu dolu listelerim olmadığı için ciddi merak etmiştim:)
hadi bakalım devam, süper gidiyorsun :KK19:
bu arada benim de zirve kilom 112,4 dü 2017 de.
birçok kez diyetisyene gidip kilo verdim ama bırakınca hop geri aldım. insülin direncim çok yüksek seviyede maalesef o yüzden çok çabuk kilo alıyorum.
en son 102 ile başladım diyetisyene şu an 85 lerdeyim. dün ara verdim diyetisyene bir kaç gün serbest takılıp tekrar başlıcam.
Yaaa inanılmaz sen de bu kilolardayken az mı besleniyordun az beslenince bu sefer zayıfladığında kilo veremiyorsun. Bir de her diyetisyenin farklı tarzı var ben de yeni nesi yulaflı shakeli chialı diyetleri yapamıyorum bana sürdürülebilir gelmiyor bu yüzden daha geleneksel daha normal ve ekmekli yöntemlerle devam 😃 belki senin de ihtiyacın budur. :) kafa dengi diyetisyen bulmak çok zor yaaa

Ben de menümü yazayım ay ilk menü paylaşımım. Diyetisyenimin listesi olduğu için genelde sabit çoğu şey ama olsun napak :)
Günün eeen güzel öğünü kahvaltı:
2 kk beyaz peynir.
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
2 dilim ekmek
Çay

Öğlen:
1 kase tavuksuyu çorbası (evde kalmıştı bozulmasın diye artık mecbur içtik)
5 minik ev köftesi
Domates
2 dilim ekmek

Akşam
1 tabak kıyması koklatılmış karnabahar yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek

yatmadan önce 2 kuru kayısı 2 cevizim kaldı bir tek. Bu liste ile ilk başladığımda kendimi bayılacak gibi aaaç ve mutsuz hissediyordum sanırım alıştım şu an cevizle kuru kayısıya yerim kalmadı😃 salı günü kontrol randevum var bakalım gerçi diyetisyenim de hiç liste değiştiren birisi değil. 😒 aynı listelerden sıkılıyorum ben yaa.

bir de tabi spor için de 105 puancığım vaaar❤️
Yahu 6 dilim ekmek yiyon ve kendini bayılacak gibi hissediyon öylemi :lülülü::lülülü:, sen birde benim menüyü gör

KIZLAR NİSAN HEDEFLERİNİZİ YAZIN LÜTFEN :KK56:

:KK5:1 NİSAN HEDEFLERİ:KK5:

Natsume (65,7) >?
88prenses22 (89,3) >?
Obezzto (77,4) >?
Fatimatuz_zehra (62,3) > 61
MuMu85(72,7) >?
nilsub(87,6) >?
Antepia27 (112,8) >?

gezegenfeza (67,4) >?
oynakbasi34 (113,9) > 110
Yasom7272(79,9)> ?
Mydestinyy (95,6)> ?

reklam (69) >?
gülhan(60,3) >?
TombulAy (113,0/) ?

Not: Hedefleri 19 ŞUBAT güncel kilomuz üzerinden belirledik.
65 hedefim kaptanım moni moni

Back
X