• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım 🌺🌺🌺
Bugün okulda veli toplantısı yapacağım inşallah sanaldan yaptım katılım azdı mudurumde mesafeye dikkat ederek yap dedi
Gelince canlı ders
Ev işi yemek biraz yoğunum hepimize kolay gelsin

Bugün okulda veli toplantısı yapacağım inşallah sanaldan yaptım katılım azdı mudurumde mesafeye dikkat ederek yap dedi
Gelince canlı ders

Allah yardımcın olsun canım ;) aman dikkat et
Sana kolay gelsin

Selamün aleyküm kizlarrrr :KK25:

Herkese bol eksili bir hafta olur inşallah ;)
Maalesef ben 1 kg artı çıktım cumaya göre ama takılmiyorum çünkü gripten nezleden çok fazla su tuketemedim :(
Aslında bol sıcak su içsem hem yağlara hemde hastaligima iyi gelecek ;) Bugün insallah öyle devam eder cumaya yine güzel bir rakam görürüm tartıda ;)

Bugün bir aksilik olmazsa eşimle dışarı işlerimizi halledip hemde az da olsa yürümüş olurum ;)

Günaydın herkese huzur dolu hayırlı haftalar diliyorum ben de haftasonu raporumu paylaşayım :) cumartesiden bugüne 600 gr vermişim ❤️ilk tartıldığımda 111.8 sandım oha dedim 400 gr almışım sonra bir baktım 110 sonra tey tey tey Çok mutluyum inşallah böyle devam eder cumaya daha da düşük rakamlar görürüm. 100lerden bir an evvel kurtulmak istiyoruuuumm 😌

Eklentiler

• 874317DB-F679-4D40-8F3A-EA0692D4BEA8.webp
    874317DB-F679-4D40-8F3A-EA0692D4BEA8.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 24

Herkese bol eksili bir hafta olur inşallah :KK66:
Maalesef ben 1 kg artı çıktım cumaya göre ama takılmiyorum çünkü gripten nezleden çok fazla su tuketemedim :KK43:
Aslında bol sıcak su içsem hem yağlara hemde hastaligima iyi gelecek :KK66: Bugün insallah öyle devam eder cumaya yine güzel bir rakam görürüm tartıda :KK66:

Bugün bir aksilik olmazsa eşimle dışarı işlerimizi halledip hemde az da olsa yürümüş olurum :KK66:
Çok geçmiş olsun sağlık olduktan sonra 1 kilo ne ödem hemen iner zaten kendine dikkat etmen lazım bağışıklığın düşmesin hemen toparlarsınız umarım ❤️❤️❤️

Gelince canlı ders
Kolay gelsin canım.bizim sınıf öğretmenimiz de online yaptı toplantıyı.sen devletde misin?

Herkese bol eksili bir hafta olur inşallah :KK66:
Maalesef ben 1 kg artı çıktım cumaya göre ama takılmiyorum çünkü gripten nezleden çok fazla su tuketemedim :KK43:
Aslında bol sıcak su içsem hem yağlara hemde hastaligima iyi gelecek :KK66: Bugün insallah öyle devam eder cumaya yine güzel bir rakam görürüm tartıda :KK66:

Bugün bir aksilik olmazsa eşimle dışarı işlerimizi halledip hemde az da olsa yürümüş olurum :KK66:
Geçmiş olsun oynakcım

gunaydin kizceler nasilsiniz bakalim

ben cok sukur yeni eve tasindim badana olacak bu hafta sonra yerlesmesi falan 10 gune rahatlarim diye dusunuyorum.

kilo durumum cok feci tartida 3 gün önce 81.7 yi gördüm o şokla diyete başladım suan 79.2 😳 sanirim 75 le izine ayrilmistim. insallah izin kiloma gelip tekrar aranizda olucam en kisa zamanda 🙏🏻
Seni çok merak ediyordum busecim,iyi olduğuna sevindim. Ama o kilolara hiç sevinemedim :( neden o kadar kilo aldın ki :(

Back
X