- 17 Mart 2020
- 1.559
- 5.782
- 88
- 40
Haklisin düşünemedimHaşlama etin yanında yoğurt yemeyeydin iyiydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisin düşünemedimHaşlama etin yanında yoğurt yemeyeydin iyiydi
Benim şafak onbeş gün, bilemedin yirmi. Nisan a kim öle, kim kala
Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım
Bugün okulda veli toplantısı yapacağım inşallah sanaldan yaptım katılım azdı mudurumde mesafeye dikkat ederek yap dedi
Gelince canlı ders
Ev işi yemek biraz yoğunum hepimize kolay gelsin
Çok geçmiş olsun sağlık olduktan sonra 1 kilo ne ödem hemen iner zaten kendine dikkat etmen lazım bağışıklığın düşmesin hemen toparlarsınız umarımSelamün aleyküm kizlarrrr
Herkese bol eksili bir hafta olur inşallah
Maalesef ben 1 kg artı çıktım cumaya göre ama takılmiyorum çünkü gripten nezleden çok fazla su tuketemedim
Aslında bol sıcak su içsem hem yağlara hemde hastaligima iyi gelecekBugün insallah öyle devam eder cumaya yine güzel bir rakam görürüm tartıda
Bugün bir aksilik olmazsa eşimle dışarı işlerimizi halledip hemde az da olsa yürümüş olurum![]()
Allah kolaylık versinGünaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım
Bugün okulda veli toplantısı yapacağım inşallah sanaldan yaptım katılım azdı mudurumde mesafeye dikkat ederek yap dedi
Gelince canlı ders
Kolay gelsin canım.bizim sınıf öğretmenimiz de online yaptı toplantıyı.sen devletde misin?Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım
Gelince canlı ders
Geçmiş olsun oynakcımSelamün aleyküm kizlarrrr
Herkese bol eksili bir hafta olur inşallah
Maalesef ben 1 kg artı çıktım cumaya göre ama takılmiyorum çünkü gripten nezleden çok fazla su tuketemedim
Aslında bol sıcak su içsem hem yağlara hemde hastaligima iyi gelecekBugün insallah öyle devam eder cumaya yine güzel bir rakam görürüm tartıda
Bugün bir aksilik olmazsa eşimle dışarı işlerimizi halledip hemde az da olsa yürümüş olurum![]()
Seni çok merak ediyordum busecim,iyi olduğuna sevindim. Ama o kilolara hiç sevinemedimgunaydin kizceler nasilsiniz bakalim
ben cok sukur yeni eve tasindim badana olacak bu hafta sonra yerlesmesi falan 10 gune rahatlarim diye dusunuyorum.
kilo durumum cok feci tartida 3 gün önce 81.7 yi gördüm o şokla diyete başladım suan 79.2sanirim 75 le izine ayrilmistim. insallah izin kiloma gelip tekrar aranizda olucam en kisa zamanda
![]()
Hosgeldiniz, evet burdaMerhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza.. Başlangıçta belirtilen formu buradamı paylaşacağız.