- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
Tam aradığım şeyBaksaniza ne buldum ameliyatsiz ip askisiz yüz germe..
www.instagram.com
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam aradığım şeyBaksaniza ne buldum ameliyatsiz ip askisiz yüz germe..
www.instagram.com
aynen ya bende de var fakat açan yokNetfixden dizi onerisi alabilirim surukleyici olsun
Ayy Muğla da yaşayam da kfc yemiyemBenn şu an Muğla’nın minnoş bir ilçesindeyim ama küçük bir yer yok kfc falan. Buraya da yeni geldik sayılır, biz geldik pandemi yasakları başladı gibi bir şeyöncesinde 2 yıl Şırnak, 3 yıl da Muş’ta görev yapıyordum.
The 100 izledim ben sadece onu da beşinci sezonda bıraktım bana kalsa daha erken bırakırdım hatta. Arkadaşlarımın önerdiği ama henüz izlemediğim dizileri yazayım. Behind Her Eyes (şu sıralar en çok izlenen buymuş 6 bölümlük, lupin, outlander, vid a vis, You, blacklist (bunu biraz izledim klişe ama güzel) vikings, sherlock, breaking bad falan izlemişsindir diye tahmin ediyırum.Netfixden dizi onerisi alabilirim surukleyici olsun
Biz nefret ediyoruzAyy Muğla da yaşayam da kfc yemiyem![]()
ne güzel bir yerde yaşıyorsun![]()
dağ başı mı kız orası dağ başında bile sucuk ekmek varAyrıcaobezzto kfc var da yemiyoruz mu sanıyorsunuz yok ki yok
Güzel bir pizza, hamburger yapan yer bilem yok. Evde fast food yapmaya başladım burda![]()
![]()
canım sen diskalifiye olmuşsun 4. takımda yarışırken.İsminiz (İsteğe Bağlı ):Gülsüm
Yaşınız :27
Boyunuz:152 cm
Meslek : Memur
Şu anda çalışıyor musunuz:ever
Evli/bekar:evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane 5 yaşında
Emziriyor musunuz:hayır
Yaşadığınız şehir:denizli
Kilo alma hikayeniz : atıştırmaya olan düşkünlüğüm
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: güzel görmek istyorum kendimi
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Yemek yemeyi severim. Günlük hayatım altivitesiz geçiyor masa başı işinde ne kadar aktivite olabilir ki.
Güncel kilom sabah tartışdım 58 dim geçen hafta 59.3 leri gördüm tartı fotoğrafını yarın sabah atayım artık çekmemiştim çünkü
Tebrik ederim rakibem
Sabrına hayran oldum mydesammmmeeen![]()
![]()
![]()
![]()
söz veriyorumm
Hahahahah kız bendeki sabır değil artık taşş taaş biraz da benim hatam var hırs etseydim daha çok verirdim neyse artık bundan sonrakilere nasip olsunSabrına hayran oldum mydes
Kaç aydır bekledin helaaalll sana![]()
Sabah boğazım kuruluktan acımış şekilde uyandığım için su içtim, bugün öğleye kadar beklemeden tartıldım o yüzden. Geçen haftaya göre -100 gr fena değil haftasonu yaptğım free day ve hafta ortasındaki aşırı yediğim bir günü hesaba katıncabir de regl olacağım bugün yarın karnımda şişliğini hissederek uyandım sabah.Eki Görüntüle 2790526
İlk bildirim benden gelsin. Dr randevum var netekim
Geçen hafta: 77.4
Bu hafta: 76.2
Fark: 1.2
Eki Görüntüle 2790581
Geçen haftaya göre - 300 gram
Daha dün 1 kg'dan fazla fark vardı ama işte elimde delil yok
Neyse haftaya daha güzel olacağı Garantiuykusuz gece bana ödem olarak döndü buda ispatı
Yanlış hesaplamadiysam yüzde - 0.39 %
Geçen hafta 62.3
Bu hafta 61.9
Fark -400 gr
Herkes bol eksiler hayırlı cumalar
Geçen hafta 87.6
Bu hafta da aynı![]()
Teşekkür ederim canımTebrik ederim rakibem