• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın kızlar✌️

karantinadan çok sıkıldım:KK43:hafta sonu evde oturmakdan sıkıldım :KK43: hafta içi kısıtlamadan sıkıldım :KK43: her şeyden sıkıldım 😭😭😭
Bu yalan ne zamsn bitecek bilmiyorum..Allah tuzaklarini kendi başlarina çevirsin inşallah...normal siradan yaşamayi bile insanlara haram ettiler

Canım rakibem hem de 1. Sınıflar Allah yardımcın olsun :) sen bize güven el ele verip motive olup başaracağız bunlar zayııf bunlaar nariin ama biZ öyle mi etine dolgun kilo vermeye hazır azdan az çoktan çok gider 9ları göreceğiz birlikte💪🏼💪🏼💪🏼

Ay çok güzel bizimle de paylaş lütfen böyle güzel bilgileri❤️

Yemiyor ki hiç :KK43: yedim dese de inanmam😃

Şimdiiii gelsin puanlar :) listeye girmek için napmak gerekiyor beni de aydınlatır mısın😃

Yediğine inanmam kandırma bizi😃😟.

Bugün sporumu yaptım 90 puanım vaaaarr😎

Ayy canım inşallah sende çok iyi gidiyor sun sana yetişmeye çalışıyorum🤗🤗
Bu arada Herkese hayırlı günler :KK66:

Kurstan döndüm ama geberdim yorgunluktan :KK70: Giderken 30 dakika yürüyüşüm var dönüşü de hatta başka yoldan gidip yolu uzattık :KK70: 50 dakika da dönüş yolundan :KK66:
Hatta eve geldiğimde af edersiniz camasirlarima kadar terlemisim :KK70:

Gelir gelmez üst baş değiştirip büyük kızıma mutfakta az yardım ettim :KK66: Hocaları online eğitime dönüldü diye her hafta bir tarif yapıp güzel bir sunumla bana gondereceksiniz demiş bizimki de hemen işe girişmiş :KK66: Tabi ben kesinlikle yemeyecegim hem şeker yüzünden hemde diyet yüzünden :KK70:

Şu anda dizim baya ağrıyor yoruldugum için ama dinlenince geçer :KK66: Allah'tan yemeğim vardı da oradan yırttım :KK66:

Ahh bu dizler çok şükür biraz kilo verince rahatladım❤️
İlk bildirim benden gelsin. Dr randevum var netekim

Geçen hafta: 77.4
Bu hafta: 76.2
Fark: 1.2

Canım süper gidiyor sun maşallah 🥀🥀
Eki Görüntüle 2790581

Geçen haftaya göre - 300 gram :KK43:
Daha dün 1 kg'dan fazla fark vardı ama işte elimde delil yok :KK70:
Neyse haftaya daha güzel olacağı Garanti :KK66: uykusuz gece bana ödem olarak döndü buda ispatı :KK43:

Yanlış hesaplamadiysam yüzde - 0.39 %

Tebrikler canim 🌺🌺
Ben listelere dahil değilim ama cumartesi aranıza ilk katıldığımda 111.4 çıkmıştım bugün sonucum 110.3 sizlerle 1.1 kg vermişim çok mutluyuuuum❤️

Tebrikler canim 🌺🌺🌺

Canım çok güzel vermişsin Tebrikler ,❤️❤️❤️🌺🌺
menü paylaşmayıp ortada görünmeyen kızçeler :sinirli::sinirli:yolucam saçınızı başınızı he:KK4::KK4::KK4:

Geldim kaptanım yedimictim dagildim toparlandım geldim inşallah ❤️❤️🤗
merhaba. kendi içimde çok karışıktım. üstüne hep diyete başlayınca peşimi bırakmayan ve beni tıkayan wc sorunu da tuz biber oldu. kendimi hiç iyi hissetmiyordum. o tarihlerde son birkaç gündür zaten çok pasiftim kk da. tartı günü de istemeye istemeye siteye tam girecektim ki moni nin ''onun bende tüm kredileri bitti'' cümlesini de okuyunca girmedim.
kk ya da girmedim, o sıralar rutinimde olan birkaç şeyi de bir anda bıraktım. herşeyi boşverdim yani.
tartılmıyorum da.
bazen heryerden, herkesten hatta kendinden de gitmek gerekir. öyle bir durumdu.

sizler nasılsınız? yeni arkadaşlar gelmiş takıma. iyi olmuş.

Canım hep yaşadık bazen insan tükenmişlik sendromu yaşıyor ama yine devam
Kaptanimda haklı bizim için
Biz ne laflar ne kaptanlar gördük bilirsin gel kaldığımız yerden devam edelim ❤️❤️❤️

Günaydın kızlar✌️

karantinadan çok sıkıldım:KK43:hafta sonu evde oturmakdan sıkıldım :KK43: hafta içi kısıtlamadan sıkıldım :KK43: her şeyden sıkıldım 😭😭😭
Ben deeee çok sıkıldımm özgürce sağlıklı bir şekilde gezmek istiyoruuum bahar gelsin çiçekler açsın her yer mis gibi çiçek koksun istiyoruum balkon sıcakları gelsin istiyoruuum😃
Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım 🌺🌺🌺🌺
Hoş geldin öğretmenim nasılsın ❤️
Tünaydıııınn aaa dostlarrr nasılsınız
Tünaydın canııımm. Pazar iş güç kereviz yemeği yaptım koydum ocağa çoluk çocuk peşinde koşturuyorum işte ben😃

Ben deeee çok sıkıldımm özgürce sağlıklı bir şekilde gezmek istiyoruuum bahar gelsin çiçekler açsın her yer mis gibi çiçek koksun istiyoruum balkon sıcakları gelsin istiyoruuum😃

Hoş geldin öğretmenim nasılsın ❤️

Tünaydın canııımm. Pazar iş güç kereviz yemeği yaptım koydum ocağa çoluk çocuk peşinde koşturuyorum işte ben😃
Kahvaltıyı eşim hazırladı ben topladım kızanım da içer de TV izliyor bende çay keyfi yapıyorum küçük bi spor yaptım 😜😜😜

Selamün aleyküm kizlarrrr :KK25:

Herkese hayırlı pazarlar ;)

İki gün aradan sonra şükür kavusturana ;)
Cuma zaten bir tuhaftim iyice beter oldum :( Sanırım Kursa gittiğim gün dönüşü eve yürürken terleyince daha beter oldum :(
Göz nezlesi griple bir olunca gözümü açamadım birde rüzgarı yiyince omuzlarım da yuttu kalıp gibi kaldım :D

Çok şükür bugün biraz daha iyiyim :confused:

Hatta bugün doğum günüm:KK71:gerci 41 oldum :D
Evdekilerde var bir şeyler çünkü bu saat oldu kimse kutlamadi ki asla unutmazlar normalde ;) ve normalde markete gitmeye üşenen kızlar tuvalet kağıdı bahanesiyle çıktılar :D

İnşallah bu son şişman doğum günüm olur :D

Bugün çocuklarlan dondurma yemeye çikacağiz havada güzel ..burda neyseki haftasonu yasaği yok...bende yerim 2 top..uzun zamandir yemedim

Meyveli tercih edersen sıkıntı olmaz bir kerelik ;) arkadaşıma diyetisyeni haftada iki kere bile vermişti geçen yaz :D bizimki vermiyordu geçmişte ama ara öğün olarak meyveli activya verdiğinde dondurup dondurma niyetine yiyorum dediğimde süpersin demişti :D size şimdiden afiyet olsun

Herkese hayırlı pazarlar :KK66:

İki gün aradan sonra şükür kavusturana :KK66:
Cuma zaten bir tuhaftim iyice beter oldum :KK43: Sanırım Kursa gittiğim gün dönüşü eve yürürken terleyince daha beter oldum :KK43:
Göz nezlesi griple bir olunca gözümü açamadım birde rüzgarı yiyince omuzlarım da yuttu kalıp gibi kaldım :KK70:

Hatta bugün doğum günüm:KK71:gerci 41 oldum :KK70:
Evdekilerde var bir şeyler çünkü bu saat oldu kimse kutlamadi ki asla unutmazlar normalde :KK66: ve normalde markete gitmeye üşenen kızlar tuvalet kağıdı bahanesiyle çıktılar :KK70:

İnşallah bu son şişman doğum günüm olur :KK70:
Geçmiş olsun canım iyi ki doğdun diyelim o zaman nice güzel yaşlara canım 41 kere maşallah 😂👏👏👏👏👏👏👏👏

Çok geçmiş olsun rakibem inşallah iyi olur bozma moralini Allah çaresiz dert vermesin inşallah. Sağlığına tez zamanda kavuşur❤️

ben de menümü paylaşayım.
sabah:
1 yumurta ile menemen
2 kk peynir
Domates
Salatalık
5 zeytin
2 dilim ekmek

ara:1 muz

öğlen: mantar sote (içerisine az kuşbaşı et katmıştım)
Yoğurt
2 dilim ekmek

akşam: 2 parça tavuk ızgara
tarhana çorbası
2 dilim ekmek
Bolca salata
Soda
8 buçuk gibi çayın yanına 2 hurma 2 kayısı yiyeceğim. Hayatımda bu kadar korkarak diyet yapmamıştım😂 kilo alıcam diye korkuyorum. Diyetisyene gidip korkan benden başkası var mıdır acaba. Pazartesi inşallah eksi görürüm de doğru yolda olduğumu anlarım🤭 regl de bitti çok şükür. Sporum da 120 puan (40 dakika) 3 lire su da tamam.
böreklere kurabiyelere hayır dedim çok mutluyum hayır dediğim için gizliden gizliye kendimle de gurur duydum ne güzel bir hismiş😃
Tebrik ederim insanın kendisi için gururlanması mükemmel 👌🏻

Bugünkü menüm

Sabah

İki dilim uno tam buğday ekmeği ile yapılmış tost
Azıcık Peynir
6 tane yeşil zeytin

Ara öğün

İki adet Starbucks kurabiye :KK54:

Akşam

1 kase çorba
1 tabak dolu dolu pırasa yemeği

Gece öğünü
1 avuç çekirdek :halay::halay:

Abartmışım bugün sanırım
Gitgide dğzene girmem gerekirken hepten şaşırıyorum.. Offff allahım sen bana güçlğ irade ver nolurrr :dua:
Aslında çok değil yediklerimiz ama kalorileri yüksek

Cumartesi menüm
Sabah bir yumurta sucuklu
1 dilim tam buğday ekmek
2 zeytin domates 1 tel peynir
Öğle
1 kase salata
1 kabak az yağda sotelenmiş
Ara
Çay 5 6 fındık
2 tanecik form bisküvi
Akşam
5 köfte
5 6 tane patates
Salata
Yemketen 2 saat ladar sonra yarım portakal yarım greyfurt
Su 2 litre spor 15 dakika kadar pilatesimsi bişeyler 🤣 sanırımda spor puanı 45 puan

Herkese hayırlı pazarlar :KK66:

İki gün aradan sonra şükür kavusturana :KK66:
Cuma zaten bir tuhaftim iyice beter oldum :KK43: Sanırım Kursa gittiğim gün dönüşü eve yürürken terleyince daha beter oldum :KK43:
Göz nezlesi griple bir olunca gözümü açamadım birde rüzgarı yiyince omuzlarım da yuttu kalıp gibi kaldım :KK70:

Hatta bugün doğum günüm:KK71:gerci 41 oldum :KK70:
Evdekilerde var bir şeyler çünkü bu saat oldu kimse kutlamadi ki asla unutmazlar normalde :KK66: ve normalde markete gitmeye üşenen kızlar tuvalet kağıdı bahanesiyle çıktılar :KK70:

İnşallah bu son şişman doğum günüm olur :KK70:
Doğum günün uğurlu olsun canim 🐞
Nice mutlu sağlikli güzell yillara⚘

Back
X