- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun önemli birşey değildir inşallahHaftasonu tabi kimse yok örgü örem bari canımda sıkkın kızım cumartesi günü ameliyat olcak tahlillerde bir kaçı yüksek çıkmış moralim bozuldu
Geniz eti ameliyatı olcak ama keratinin ve neu değerleri yüksek çıkmış çok değil ama yüksekGecmis olsun önemli birşey değildir inşallah
Ben 3 oda temizledim şuan pert durumdayım kendime gelirsem leslie yapacagim
Allah şifa versin canımHaftasonu tabi kimse yok örgü örem bari canımda sıkkın kızım cumartesi günü ameliyat olcak tahlillerde bir kaçı yüksek çıkmış moralim bozuldu
Geniz eti ameliyatı olcakAllah şifa versin canım
Nesi var
Çok geçmiş olsun rakibem inşallah iyi olur bozma moralini Allah çaresiz dert vermesin inşallah. Sağlığına tez zamanda kavuşurHaftasonu tabi kimse yok örgü örem bari canımda sıkkın kızım cumartesi günü ameliyat olcak tahlillerde bir kaçı yüksek çıkmış moralim bozuldu
Ay ben azıcık yedim az önce tıkandım senn nasıl şişmiyorsun ya 20 puan öndesin olmszzzzÇok geçmiş olsun rakibem inşallah iyi olur bozma moralini Allah çaresiz dert vermesin inşallah. Sağlığına tez zamanda kavuşur
ben de menümü paylaşayım.
sabah:
1 yumurta ile menemen
2 kk peynir
Domates
Salatalık
5 zeytin
2 dilim ekmek
ara:1 muz
öğlen: mantar sote (içerisine az kuşbaşı et katmıştım)
Yoğurt
2 dilim ekmek
akşam: 2 parça tavuk ızgara
tarhana çorbası
2 dilim ekmek
Bolca salata
Soda
8 buçuk gibi çayın yanına 2 hurma 2 kayısı yiyeceğim. Hayatımda bu kadar korkarak diyet yapmamıştımkilo alıcam diye korkuyorum. Diyetisyene gidip korkan benden başkası var mıdır acaba. Pazartesi inşallah eksi görürüm de doğru yolda olduğumu anlarım
regl de bitti çok şükür. Sporum da 120 puan (40 dakika) 3 lire su da tamam.
böreklere kurabiyelere hayır dedim çok mutluyum hayır dediğim için gizliden gizliye kendimle de gurur duydum ne güzel bir hismiş![]()
Yiye yiye zayıflayacağımAy ben azıcık yedim az önce tıkandım senn nasıl şişmiyorsun ya 20 puan öndesin olmszzzz
İnşallah yavrumYiye yiye zayıflayacağım![]()
Rabbim şifa versin insallahGeniz eti ameliyatı olcak ama keratinin ve neu değerleri yüksek çıkmış çok değil ama yüksek
yok obezim çok iyi gidiyorsun maşallah ah falan etmemDünkü menüm cıslıydı , o yüzden yazmadım monito . midem sağlıklı yemeye o kadar alışmış ki yediğime yiyeceğime bin pişman oldum, mahvetti beni.şu saat oldu hâlen kahvaltı yapmadım, çok kötü durumda
Ayy ah mı etmiştin ne yapmıştın ama bir öğüncükdü yahumoni
Amin canımRabbim şifa versin insallah
19 - 25 ŞUBAT| Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
|
| + | + | |||||
|
| - | ||||||
| F Fatimatuz_Zehra | + | +240 | |||||
|
| - | ||||||
|
| - | ||||||
| @gezegenfeza | +90 | ||||||
|
| - | ||||||
|
| +30 | +100 | |||||
| @ re k l am | - | +100 | |||||
|
| +75 | +120 | |||||
| A ayse_jik | - | ||||||
| P pufss | - | ||||||
|
| + | ||||||
geçmiş olsun canımHaftasonu tabi kimse yok örgü örem bari canımda sıkkın kızım cumartesi günü ameliyat olcak tahlillerde bir kaçı yüksek çıkmış moralim bozuldu