• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gerçi ben bu ev de hep sinir küpüyüm o ayrı da eve girdim çocuğun odası darma duman oyuncaklar her yerde sağolsun KV başından gitsinde nereye gidersen gitsin dediği torununu bize salınca koca kişide hayır demesini için bazı şeylere ben hep sinir harbi yaşıyorum huzur yok senin anlayacağın
Amaaan boşver yaa
Eskiden bende öyleydim, şimdi daha rahatım, olduğu kadar

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK25:

Herkese hayırlı günler :KK66:

Sabah tam uyanıp buraya yazacaktım ki eşimin Halası aradı :confused: Bir iş için çıkıp size de uğrayacağım ufaklığa birşey getireceğim dedi :confused:
Tabi anında motoru taktım popişe :KK70: gelmeden bari bir süpürge tutayım bir kaç parça bulaşığım vardı onları da aradan çıkarayım diye :KK70:

Maşallah nasıl çabuk geldiyse daha işim bitmeden zil çaldı :KK70: Birlikte sabah kahvemizi içip az sohbet ettik sonra da o gidince kalan işlerimi bitirdim ancak fırsat bulabildim burası için :KK66:
Birazdan da akşamlık ıspanağımı yıkayıp yaparım ki erken yemek istersek hazır olsun :KK66:

Bu arada büyük kızım Aşçılık okuyor ya Öğretmeni her hafta için birşeyler yapıp bana güzel sunumlar çekip atın demişti :KK66: Bu sabah ilk sunumunu Öğretemene atmış ve Hoca çok beğenmiş :KK36: Hatta mükemmele yakın olmuş bence çok umut vaat ediyorsun demiş bütün sınıfın karşısında :KK71:nasıl sevindi size anlatamam :KK66: tabi o resmi çekene kadar ne uğraştı hatta bize de yok ışık tutun falan diye dakikalarca işkence yaptı :KK70:
İnşallah güzel bir dereceyle mezun olur da meslek hayatına güzel bir başlangıç yapar :KK66:

Aleyküm selam canım
Başarılar kızına 🤗

Günaydın hayırlı sabahlar hanımlar
Bugün oğlanı eşimi okula gönderdim öğle vakti inşallah bizde çıkacağız
Bismillah dedik
Rabbim sağlıkla geçirmeyi nasip etsin inşallah hepimize bu süreci
Çocuklar gibi heyecanlıyım özlemişim kuzucuklarima🤗🤗

Bismillah dedik
Öğretmeniiimmm sağlıkla sıhhatle geçsin döneminiz benim yüz yüze eğitimden pek umudum yok yine uzaktana dönülecek gibi düşünüyorum ama inşallah bu süreçte sağlık sıhhatle geçirirsiniz.
Günaydın herkese
Günaydın rakibecim akşam sporun dibine vurmuşsun 9 bin adımı ne ara attın kız :)

Öğretmeniiimmm sağlıkla sıhhatle geçsin döneminiz benim yüz yüze eğitimden pek umudum yok yine uzaktana dönülecek gibi düşünüyorum ama inşallah bu süreçte sağlık sıhhatle geçirirsiniz.

Günaydın rakibecim akşam sporun dibine vurmuşsun 9 bin adımı ne ara attın kız :)
Valla işyerin den eve kadar yürüdüm 6 7 bin o yaptı zaten biraz da tur attım aslında sabah akşam işe böyle gelsem hergün 10 bin adım atarım da altta araba olunca servis soğuklar da yemiyor tabi 😂😂😂

Screenshot_20180202-193419.webp

Bismillah dedik
Rabbim sizinde çocukların da işini kolaylaştırsın inşallah

Back
X