• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

selam kızlar:KK3:
söylemişmiydim bilmiyorum, diyetisyenimi değiştirdim ve arkadaşımın kızı diyetisyen onunla başladım. dolu dolu çok güzel listeler veriyor. güzel tariflerle çok memnunum. bugün 2. listemi aldım.:KK28:
takımda izne ayrılınca ara verdiğim için serbest bıraktım kendimi ve biraz kilo aldım bu süreçte. inşallah güzel sonuçlar alırım. :dua:

söylemişmiydim bilmiyorum, diyetisyenimi değiştirdim ve arkadaşımın kızı diyetisyen onunla başladım. dolu dolu çok güzel listeler veriyor. güzel tariflerle çok memnunum. bugün 2. listemi aldım.:KK28:
takımda izne ayrılınca ara verdiğim için serbest bıraktım kendimi ve biraz kilo aldım bu süreçte. inşallah güzel sonuçlar alırım. :dua:
Moniciiimm kaptanııımmm listen benim listemden hallice mi yesem kilo alırım diyordun yiyince de insan kilo veriyor değil mi yaaa❤️❤️❤️

Ya niye diyeti bırakınca hemen geri geliyor ya :KK61: zar zor 500 gr gidiyor bırakınca 5 kg geri geliyor

Bugunki menüm Sabah
Peynir 5 zeytin biraz menemen
Ara bir portakal
Ara bir ayva
17.00 kuru patlıcan biber kavurması 4 yk yoğurt ile birlikte
1 kupa yeşil çay
2 lite su
8000 adim 80 puan
Bugün 17 de kapattım yarın iftar saatine kadar birşey yemeyeceğim
Bu hafta kilo gitmezse mezun olmayı düşünüyorum eğer verirsem yine buradayim

Ay hadi inşallah😍

İyi gecelerrrrrrr
Bugünkü menüm

Ogle 12.00
yarım tabak bezelye
Birkac zeytin
2 dilim kadar ekmek
Cay
.
Saat 16.00
1 adet mandalina
Saat 17.00
1 gofret 😵😓(çekmecede kalmış 1 tane yedim ama annemle anlaştık eve çikolata sokmayacagız uzunca bir süre).
Saat 17.30
1 kase domates corbası
2 kase mercimek corbası
1 küçük kase pirinç pilavı 🙊
..
Su 2 lt
Spor 25 mekik

Selamün aleyküm kizlarrrr :KK25:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68: Ve hayırlı kandiller ;)
Rabbim gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah.....Aminnnn

Şükür kavusturana :confused: Bir kaç gündür omuzlar üzerine de şeker derken ben yine 300-500 kafasindaydim o_O
Sanırım farkında olmadan kendimi biraz fazla zorluyorum ev işi yaparken :(
Omuzlar için maalesef randevu alamadığım için doktora gidemedim malûm pandemi de özeller bile randevu vermeden bakmıyorlar ;)

Çok şükür bugün daha iyiyim hatta kursa bile gideceğim ;) ama dönüşü minibüse binerim çünkü düşünüyorum da dönüşte okadar yolu yürüyüp terledigim için carpiliyor olabilirim ;) geçen hafta dönüşte bir de arkadaşa deng gelip terli terli yol ağzında sohbet edince fark etmeden baya rüzgarı yedim :D

Malum kandil olduğu için kurs dönüşü önce kvye sonra da kendi Anneme birer saat uğrayacağım gönülleri olsun diye ;) artık yarın itibariyle tekrar sahalara dönmüş olurum :KK68:

Miraç Kandilimiz mübarek olsun hanımlar :KK200:

Ömrümüz, huzurumuz,sağlığımız, imanımız, kesemiz bereketli olsun:KK200:bol kuran okumalı ve ibadetli gün ve gece olsun :KK200: oruçlu olanlara Allah kolaylıklar versin ve kabul etsin inşallah:KK200: şu pandemi hastalık illetini en acilinden atlatalım:KK200::KK200: çok amiin:KK200:

Ya inşallah toparlarsın kısa zamanda, ne olduysa
Hayat işte bazen bozuluyor insan
Ama anlatmak istersen burdayız sen beni çok dinledin vakti zamanında, ben de dinlerim seni💞
Duygusal olarak hassas bir dönemdeyim, ailece önceden yapilan ve 2 gün önce tekrarlanan onlara göre şaka olanı kaldıramadım. Eşime küstüm.

Back
X