- 17 Mart 2020
- 1.559
- 5.782
- 88
- 40
Yoğurt doyuruyor ama erken aciktiriyor ben erken yatarım genelde o sebebten açılmadan uyumuş olurumAkşam çok az olmuş sabah kadar dayanabilir misin ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoğurt doyuruyor ama erken aciktiriyor ben erken yatarım genelde o sebebten açılmadan uyumuş olurumAkşam çok az olmuş sabah kadar dayanabilir misin ki
Günaydın afiyet olsun kolunu hiç mi oynatmıyor sunSelamün aleyküm kizlarrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dun 3 - 4 saatlik uyku ile dolabında kurstan dönünce az uzanayim dedim ağrıyla uyumuşumbu gece de bir iki kere uyandim gece ama şükür şu anda biraz daha iyiyim
Tek kolla yazmak da zor oluyor Allah'tan T9 klavye var da idare ediyorum
Kendime zor da olsa şekersiz Türk Kahvesi yaptım güne dinç başlamak için![]()
Bugünün dünden iyi geçsin inşallahSelamün aleyküm kizlarrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dun 3 - 4 saatlik uyku ile dolabında kurstan dönünce az uzanayim dedim ağrıyla uyumuşumbu gece de bir iki kere uyandim gece ama şükür şu anda biraz daha iyiyim
Tek kolla yazmak da zor oluyor Allah'tan T9 klavye var da idare ediyorum
Kendime zor da olsa şekersiz Türk Kahvesi yaptım güne dinç başlamak için![]()
Sizce nasil kizlar burnumun en son hali..ilk haliylen alakasi kalmadi...doktora sordum gerçi..daha inmez dedi..
Eki Görüntüle 2803271
Gunaydınn
Bana gülmeyin ama daha önce musli hic kullanmadım. Gecen gün yulaf almak için markete gidince gördüm sorum şu
Bu musli bagırsakları çalıştırmaya yardımcı oluyor mu acaba
Günaydın afiyet olsun kolunu hiç mi oynatmıyor sun
Benim de her iki omuz da var fazla kaldıramıyorum hemen ağrı giriyorOynatabiliyorum ama yarıya kadar uyuşuk ve ara ara parmaklarima kadar iniyor uyuşma
Biraz fazla oynatinca da devamlı olan ağrı artıyormecbur dokunun daha az hasar görmesi için hareket ettirmemem gerekiyor çünkü ne kadar çok hareket ettirirsem doku okadar ezilip inceliyormus
Benim de her iki omuz da var fazla kaldıramıyorum hemen ağrı giriyor
Sabah kalkarsın verilirdi onu bile yapamıyorum kolları yukarı kaldıramıyorum ama neyin inadıysa doktora da gitmiyorumİhmal etme canım mutlaka doktora görünbenim ilk yırtılma olduğunda baya erteledim aman yordum kendimi diye ve hastaneye çığlık attıracak ağrıyla gittim
hiç bir ağrı kesici fayda etmeyince kemiğe kortizonlu iğne yaptılar ödem çok fazla olduğu için
Bu kez aynı şeyi yaşarım korkusuna fazla beklemeden gittim gerçi farklı bir şey çıktı ama işte ağrıyı yapan zaten orada oluşan o ödem
İnan ilkinde af edersiniz tuvalete bile giderken ağlardım çamaşırı alt tarafı indirmek için![]()
Iyı o zaman ben de alayım markete gidinceBence de şimdiki hali çok daha güzel olmuş
Benim baya çalıştırıyor üstelik uzun süre tok tutuyor![]()
Sohbet ediyorlarmış insanlarGünaydın kızlarrrr
Gece İnternetim gitti giremedimmmmmm
Gelmiş şimdi
Eskiden ne yapıyorduk ya İnternet yokken![]()
Iyiyim, açımKızlar kızlar nasssssınıııızzzz gelin iki lafın belini kıralım