• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi geceler kızlar menümü yazar kaçarım
Sabah
1 türk kahvesi sade

Öğlen
Tavuk suyu çorbası
Ispanak
Yoğurt
2 kaşık makarna
50 Gr ekmek

Akşam
Ton balıklı salata

Su 1.5 lt
6000 adım 60 puan

Selamün aleyküm kizlarrrr :KK25:

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:
Dun 3 - 4 saatlik uyku ile dolabında kurstan dönünce az uzanayim dedim ağrıyla uyumuşum :KK43: bu gece de bir iki kere uyandim gece ama şükür şu anda biraz daha iyiyim :KK66:

Tek kolla yazmak da zor oluyor Allah'tan T9 klavye var da idare ediyorum :KK66:

Kendime zor da olsa şekersiz Türk Kahvesi yaptım güne dinç başlamak için :KK66:

Dun 3 - 4 saatlik uyku ile dolabında kurstan dönünce az uzanayim dedim ağrıyla uyumuşum :KK43: bu gece de bir iki kere uyandim gece ama şükür şu anda biraz daha iyiyim :KK66:

Günaydın afiyet olsun kolunu hiç mi oynatmıyor sun

Bugünün dünden iyi geçsin inşallah

Sizce nasil kizlar burnumun en son hali..ilk haliylen alakasi kalmadi...doktora sordum gerçi..daha inmez dedi..
Eki Görüntüle 2803271

Bence de şimdiki hali çok daha güzel olmuş :KK68:

Gunaydınn😊
Bana gülmeyin ama daha önce musli hic kullanmadım. Gecen gün yulaf almak için markete gidince gördüm sorum şu
Bu musli bagırsakları çalıştırmaya yardımcı oluyor mu acaba

Benim baya çalıştırıyor üstelik uzun süre tok tutuyor ;)

Günaydın afiyet olsun kolunu hiç mi oynatmıyor sun

Oynatabiliyorum ama yarıya kadar uyuşuk ve ara ara parmaklarima kadar iniyor uyuşma :(
Biraz fazla oynatinca da devamlı olan ağrı artıyor :( mecbur dokunun daha az hasar görmesi için hareket ettirmemem gerekiyor çünkü ne kadar çok hareket ettirirsem doku okadar ezilip inceliyormus

Oynatabiliyorum ama yarıya kadar uyuşuk ve ara ara parmaklarima kadar iniyor uyuşma :KK43:
Biraz fazla oynatinca da devamlı olan ağrı artıyor :KK43: mecbur dokunun daha az hasar görmesi için hareket ettirmemem gerekiyor çünkü ne kadar çok hareket ettirirsem doku okadar ezilip inceliyormus
Benim de her iki omuz da var fazla kaldıramıyorum hemen ağrı giriyor

Benim de her iki omuz da var fazla kaldıramıyorum hemen ağrı giriyor

İhmal etme canım mutlaka doktora görün ;) benim ilk yırtılma olduğunda baya erteledim aman yordum kendimi diye ve hastaneye çığlık attıracak ağrıyla gittim :( hiç bir ağrı kesici fayda etmeyince kemiğe kortizonlu iğne yaptılar ödem çok fazla olduğu için :(

Bu kez aynı şeyi yaşarım korkusuna fazla beklemeden gittim gerçi farklı bir şey çıktı ama işte ağrıyı yapan zaten orada oluşan o ödem ;)

İnan ilkinde af edersiniz tuvalete bile giderken ağlardım çamaşırı alt tarafı indirmek için :(

İhmal etme canım mutlaka doktora görün :KK66: benim ilk yırtılma olduğunda baya erteledim aman yordum kendimi diye ve hastaneye çığlık attıracak ağrıyla gittim :KK43: hiç bir ağrı kesici fayda etmeyince kemiğe kortizonlu iğne yaptılar ödem çok fazla olduğu için :KK43:

Bu kez aynı şeyi yaşarım korkusuna fazla beklemeden gittim gerçi farklı bir şey çıktı ama işte ağrıyı yapan zaten orada oluşan o ödem :KK66:

İnan ilkinde af edersiniz tuvalete bile giderken ağlardım çamaşırı alt tarafı indirmek için :KK43:
Sabah kalkarsın verilirdi onu bile yapamıyorum kolları yukarı kaldıramıyorum ama neyin inadıysa doktora da gitmiyorum

Back
X