• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar, izinler ve mezuniyetle birlikte listede 3 kişi kaldınız.

@gezegenfeza : Aktif
Mydestinyy Mydestinyy : Aktif

@yasom7272 : Sağlık çalışanı, paylaşımdan muaf.

Genel kurallar gereği takımlar en az 3 kişi olabiliyor, şu an 3 kişiyiz sorun yok ama 1 kişi daha ayrılırsa takım kapanır.

Liste dışı üye sayımız da 3 :

Lonely single girl Lonely single girl : Henüz listeye giremez, mezun üye olduğu için 6 ay bekleme süresi var.

@reklam : Diyete adapte değil henüz.
@Gulhan1 : Diyete adapte değil henüz.

Bu sebeple size 2 seçenek sunmak durumundayım:

1. Yeni üyelerle devam edelim ( yeni üye duyurusu yaparım)
2. Yeter bizde ayrılalım ( izin ya da başka takıma transfer)

Lütfen kararlarınızı bana en kısa sürede bildirin ki yol haritamızı çizebilelim.

:KK200:
Ben buranın kapanmasını asla istemem, seninde zor durumda kalmanı istemem.
Çok mücadele ettin, hakkını ödeyemeyiz, bende en fazla 1 ay burdayım, sonra mezun olurum.
Sen nasıl istersen öyle olsun

Aslında diyete 26 ocakta 112.5 başladım o günden bu güne 13 kilo verdim 2ana bir ara öğün olarak besleniyorum aralıklı oruç diyebiliriz en geç akşam 5 te son ogunumu yapıp yeme işini bitiriyorum yatana kadar bol su içiyorum günlük 4 litreyi buluyor içtiğim su sporda sadece Leslie yapabiliyorum biraz daha havalar ısınınca yürüyüşte yapacağım inşallah oğlumu bırakacak yer olmadığı için yuruyemiyorum
Selamlar. 4 lt su çok fazla böbreklerinizi yorarsınız. Fazlası zararlı. Kilonuzla göre 2 _2.5 lt yeterli bence

Back
X