• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Pazartesi tartı fotoğrafı mı paylaşıcaz yoksa sadece rakamla yazmamız yeterli mi
pazarttesileri rakamla yazmak yeterli, cuma günleri ise fotoluHoppa
ama sizler yeni başladığınız için yarın kurallara uygun fotolu bildirin kayıtlara geçsin.

Son düzenleme:
İsminiz (İsteğe Bağlı ): pofito :) pofitosu gitti pofusu kaldı :KK70:
Yaşınız : 36
Boyunuz: 160
Mesleginiz: astrolog/şifacı/mühendis hanım
Şu anda çalışıyor musunuz: evet yooğuun bir şekilde, nefes almaya zamanım yok
Evli/bekar: bekar
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:-
Emziriyor musunuz:-
Yaşadığınız şehir: izmit :)
Kilo alma hikayeniz : bünye alışkın yahu, su içsem yarıyor:KK70:
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: sağlık açısından ve tabiki eski formuma dönmek amaç
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : kilo almaya meyilli bir bünyeye sahibim, sporsuz asla, kendimi bildim bilelei spor yapan biriyim, geçen sene 69 kilodaydım, iş bulup monoton bir hayata geçiş sıfır hareket bol oturma 3 er 5 er kilo olarak döndüler zaannıımca, önce umursamadım vermişim ya o kadar kiloyu gene veririm derkennnnn şimdi bu haldeyim...

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) hayır
Şu anki kilonuz:87
Hedef kilonuz:69

herkese başarılar dilerim :)
ay ben yükselenimi bilmiyorum daha doğrusu tahminimce yengeç yani ben yengeç yaptım zorla:KK70::KK70::KK70:
var mıdır bi çaresi bunun,
Rektifikasyon istiyorum astrolog hanım:cool:

çok çalış çabuk öğren bekliyorum :süslü:
hangi derstesin ne kadar var öğrenmeye :cool:
o biraz farklı bi çalışma kuzum
ben ileri seviye klasik batıda bıraktım sarmıyor beni
karmacıyım ben
enerji çalışmaları, tarot okuma, çakra enerjilerini düzenleme ...vs
şifacı olmak istiyordum zaten, ufak ufak uygulamaya başladım
karmada yeniyim
sanırım yaz sonu öğrenicem nasıl yapıldığını :)

Yeni gelen arkadaşlar tekrar hoş geldiniz
Sabah
Omlet 3 zeytin biraz peynir ekmek gıdım tadımlık 2 bardak çay

Ara
1 türk kahvesi sade

Akşam
Cacık
Lokma geldi yarım lokma yedim
Az peynir 3 4 tane zeytin

Kaçamak 1 tane çokaprens
1.5 lt su
2500 adım 25 puan

Hayırlı akşamlar hanımlar grup hareketlenince acayip gaza geldim kalan 2 kg bu gazla gidermi bilmem
Bugunki menüm
Sabah bir simit eşliğinde peynir 3 zeytin
Bir-kac domates ve salatalık
.
Öğlen bir küçük kase kuruyemiş

Akşam 18.00 kapanış fırında tavuk
Yoğurt
1 kupa yeşil çay
2 litre su
30 dk leslie boosted 90 puan
Yarın oruca niyetlenecegim. Sahur yapmadan yaklaşık 25 saat birşey yememiş olacagim

ben de yazayım günümü

sabah 2 koca bardak su

kahvaltım menemen-zeytin-bi dilim ekmek-salatalık havuç ve şekersiz çay

arada 1 elma üstüne 2 tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi 1 şekersiz türk kahvesi

spor: p90x chest and back ve insanity cardio abs

akşam: kıymalı soğan kavurma-kuru soğan dilimleri 3 kaşık bulgur ve 1 bardak ayran

su: baya içiyorum var bi 3 lt bi sade soda ve bi fincan şekersiz sütsüz filtre kahve

yeni gelen kızçeler, şimdi ya da yarın sabah aşağıda ki gibi tartı fotosu çekiyorsunuz, kayıtlara geçmek adına.
önemli not: devamlı kullanacağınız bir tartıyı seçiniz ve tüm bildirimleri o tartı ile yapınız.

fotoğraflı kilo bildirimin koşulları:

Kullanıcı adımızı ve tarihi yazdığımız bir kağıdı tartının yanına koyuyor ve fotoğrafı bu şekilde çekiyoruz:
örnek:
1616346203649.png

yeni gelen kızçeler, şimdi ya da yarın sabah aşağıda ki gibi tartı fotosu çekiyorsunuz, kayıtlara geçmek adına.
önemli not: devamlı kullanacağınız bir tartıyı seçiniz ve tüm bildirimleri o tartı ile yapınız.

Kullanıcı adımızı ve tarihi yazdığımız bir kağıdı tartının yanına koyuyor ve fotoğrafı bu şekilde çekiyoruz:
örnek:
Eki Görüntüle 2806317
az önce biri ptesileri yazılı cumaları görsel oluyor dediydi ama? ben sabah erken kalkıyorum çok manidar bi durum olacak velhasıl

örnek:
Eki Görüntüle 2806317
Ahanda kafam bastı .şimdi anladim tartının fotosunu çekicem

Back
X