- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
hoşgeldinBenide ekler misiniz takıma![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldinBenide ekler misiniz takıma![]()
hoşgeldinBENDE KATILMAK İSTİYORUM. NASIL OLCAK.
pazarttesileri rakamla yazmak yeterli, cuma günleri ise fotoluPazartesi tartı fotoğrafı mı paylaşıcaz yoksa sadece rakamla yazmamız yeterli mi
antremanını yaz ona da puan buluruzAaaa geleyim o zmn ama once kurallara bakayim sonra sizi husrana ugratmayayim fakat bnm yaptigim antrenmana puanlama yok onu neetcezzz![]()
p90x and insanity = hybrid 90 günlük programantremanını yaz ona da puan buluruz![]()
ay ben yükselenimi bilmiyorum daha doğrusu tahminimce yengeç yani ben yengeç yaptım zorlaİsminiz (İsteğe Bağlı ): pofito :) pofitosu gitti pofusu kaldı
Yaşınız : 36
Boyunuz: 160
Mesleginiz: astrolog/şifacı/mühendis hanım
Şu anda çalışıyor musunuz: evet yooğuun bir şekilde, nefes almaya zamanım yok
Evli/bekar: bekar
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:-
Emziriyor musunuz:-
Yaşadığınız şehir: izmit :)
Kilo alma hikayeniz : bünye alışkın yahu, su içsem yarıyor
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: sağlık açısından ve tabiki eski formuma dönmek amaç
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : kilo almaya meyilli bir bünyeye sahibim, sporsuz asla, kendimi bildim bilelei spor yapan biriyim, geçen sene 69 kilodaydım, iş bulup monoton bir hayata geçiş sıfır hareket bol oturma 3 er 5 er kilo olarak döndüler zaannıımca, önce umursamadım vermişim ya o kadar kiloyu gene veririm derkennnnn şimdi bu haldeyim...
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) hayır
Şu anki kilonuz:87
Hedef kilonuz:69
herkese başarılar dilerim :)
tabikisi öğrenince yaparızay ben yükselenimi bilmiyorum daha doğrusu tahminimce yengeç yani ben yengeç yaptım zorla
var mıdır bi çaresi bunun, Rektifikasyon istiyorum astrolog hanım![]()
çok çalış çabuk öğren bekliyorumtabikisi öğrenince yaparız![]()

o biraz farklı bi çalışma kuzumçok çalış çabuk öğren bekliyorum
hangi derstesin ne kadar var öğrenmeye![]()
az önce biri ptesileri yazılı cumaları görsel oluyor dediydi ama? ben sabah erken kalkıyorum çok manidar bi durum olacak velhasılyeni gelen kızçeler, şimdi ya da yarın sabah aşağıda ki gibi tartı fotosu çekiyorsunuz, kayıtlara geçmek adına.
önemli not: devamlı kullanacağınız bir tartıyı seçiniz ve tüm bildirimleri o tartı ile yapınız.
fotoğraflı kilo bildirimin koşulları:
Kullanıcı adımızı ve tarihi yazdığımız bir kağıdı tartının yanına koyuyor ve fotoğrafı bu şekilde çekiyoruz:
örnek:
Eki Görüntüle 2806317
Buna sevindim iki gün önce tartılmıştım sabah benim fotommupazarttesileri rakamla yazmak yeterli, cuma günleri ise fotolu
ama sizler yeni başladığınız için yarın kurallara uygun fotolu bildirin kayıtlara geçsin.
19 - 25 MART| Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| @gezegenfeza | açlık | ||||||
|
| +70 | +25 | |||||
| @Baby Cat | +360 | ||||||
| R reklam | - | ||||||
| F Fatimatuz_Zehra | +40 | +90 | |||||
|
| m | +90 | |||||
| A Abceli52 | m | +120 | |||||
| @Tradiaos | m | +300 | |||||
|
| m | +? | |||||
Ahanda kafam bastı .şimdi anladim tartının fotosunu çekicemyeni gelen kızçeler, şimdi ya da yarın sabah aşağıda ki gibi tartı fotosu çekiyorsunuz, kayıtlara geçmek adına.
önemli not: devamlı kullanacağınız bir tartıyı seçiniz ve tüm bildirimleri o tartı ile yapınız.
fotoğraflı kilo bildirimin koşulları:
Kullanıcı adımızı ve tarihi yazdığımız bir kağıdı tartının yanına koyuyor ve fotoğrafı bu şekilde çekiyoruz:
örnek:
Eki Görüntüle 2806317
evet öyle ama sen ve diğer üyeler yeni geldiğiniz için başlangıç kayıt kilosu laızm. şimdi tartılabilirsinaz önce biri ptesileri yazılı cumaları görsel oluyor dediydi ama? ben sabah erken kalkıyorum çok manidar bi durum olacak velhasıl
o kjadar su ve kahveye şimdi tartılmak doğru sonuç getirmez, sabahki kilomu atarım sizeevet öyle ama sen ve diğer üyeler yeni geldiğiniz için başlangıç kayıt kilosu laızm. şimdi tartılabilirsin![]()
Tek bir sorun var bazi tartilar kilonu gosrerdikden 5 saniye sonra kapaniyor o nasil olcak onu düşünüyorumMENÜSPOR
19 - 25 MART
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş @gezegenfeza açlık Mydestinyy
+70 +25 @Baby Cat +360 R reklam - F Fatimatuz_Zehra +40 +90 Maviskelebegimm
m +90 A Abceli52 m +120 @Tradiaos m +300 pofu
m +?