• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhaba arkadaşlar beni ekleemisiniz biy 1.63 kilo 72.600 iki ay bir hafta oldu dogum yapali eski kiloma 400 gr kaldi hedef 60 kilo hergun duzenli basen eritme ve kalca dikleştirme calisiyorum 12. Gundeyim 😍 emziriyom sıkı diyet yapamiyorum yinede 13 kilo verdim
Maşallah canım, hoşgeldin

Ahh be kuzum ev icinde onu yapcam bunu yapcam yok perdeyide yıkayayım yok makinayı boşalt yok evi süpür markete koş bunlar koşu bandına bedel giittii kaloriler ben evi süpürürken elektrikli makinayla tek ayağı 40 kere öbür ayağı 40 kere havaya kaldırarak sÜ pürüyorum.spor oluyor sandalyede oturup yeşil çay içerken ayağı karnıma 100 kere cekip indiriyorum iste spor hem çayımı içiyorum hemde spor 😀damacana 10 kez kaldırıp indiriyorum şu dolu hemde
Kollarım böyle zayıfladı. apartmanın en son katından birinci katına kadar koşarak iniyorum asansör kullanmıyorum bir kere komşuya yakalansın apartmanı üç kez inip çıkarken kadın bir baktı suratima zavallı gibi bakti kadincagiz bana. Bakıyor bu man yak demiştir kesin içinden 😁😁😁😁.spor amacım spor anlamaz elalem.yerin dibine girdim utancimdan😁😁😁 çokta tinn ben zayiflayayimda oda catlasın merakından.

İsminiz (İsteğe Bağlı ):Deniz
Yaşınız : 42
Boyunuz:167
Mesleginiz: dikis tasarim asci organizator
Şu anda çalışıyor musunuz: evet
Evli/bekar: evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 3 ergen
Emziriyor musunuz:hayir
Yaşadığınız şehir:marmara
Kilo alma hikayeniz : verdigimi pandemide tekrar aldim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: saglik,guzellik
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :Tezcanli,el tutup kaldiran,bazen kaldirilmak isteyen:)

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)evet
Şu anki kilonuz:83,5
Hedef kilonuz: ilk hedef 75
Tekrar merhaba arkadaslar,merhaba moni kaptanim:KK200:

Merhaba ben de katılmak istiyorum 😊

İsminiz (İsteğe Bağlı ): semra
Yaşınız : 33
Boyunuz: 155 cm
mesleğiniz: öğretmen
Şu anda çalışıyor musunuz: evet uzaktan eğitim sürecindeyiz
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 çocuk 6 aylık
Emziriyor musunuz: evet
Yaşadığınız şehir: kayseri
Kilo alma hikayeniz : kendi bildim bileli tontiğim, karbonhidrat ağırlıklı beslenmem var ama asıl şişmem üni bitince oldu. Özel sektörde İşe başladım önce ve yoğun yaşamda hep dışarıdan yemeye başlayınca işin ucu kaçtı. Sonra memuriyete geçtim işim düzene girdi vs ama kiloyu veremedim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: sağlıklı olmak için ve aynada kendimi beğenmek için.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : okumayı ve öğrenmeyi severim, ev işi hele de mutfaktan hiç hoşlanmam 😒 kilo olayındaki asıl sorunum da hazır gıdadan kaynaklı zaten.

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) hayır
Şu anki kilonuz: 83 ☹️
Hedef kilonuz 70

bende vermek istiyorumm kilo ama yapamıyorum olmuyo çok zorlanıyoum birileri bana yardım etsin:KK43:(
Hosgeldin arkadasim :KK19:
Benim de ilk gunum,gel sen de beraber basaralim.
Daha once burada takimdaydim,bir koptum pir koptum.
Ama burada olmak cok iyi geliyor emin ol.
Pandeminin basindan beri gelecegim gelecegim derken verdiklerimi de geri aldim.Gel sen de,beraber daha guclu oluyoruz inan :KK200:

Merhaba ben de katılmak istiyorum 😊

İsminiz (İsteğe Bağlı ): semra
Yaşınız : 33
Boyunuz: 155 cm
mesleğiniz: öğretmen
Şu anda çalışıyor musunuz: evet uzaktan eğitim sürecindeyiz
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 çocuk 6 aylık
Emziriyor musunuz: evet
Yaşadığınız şehir: kayseri
Kilo alma hikayeniz : kendi bildim bileli tontiğim, karbonhidrat ağırlıklı beslenmem var ama asıl şişmem üni bitince oldu. Özel sektörde İşe başladım önce ve yoğun yaşamda hep dışarıdan yemeye başlayınca işin ucu kaçtı. Sonra memuriyete geçtim işim düzene girdi vs ama kiloyu veremedim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: sağlıklı olmak için ve aynada kendimi beğenmek için.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : okumayı ve öğrenmeyi severim, ev işi hele de mutfaktan hiç hoşlanmam 😒 kilo olayındaki asıl sorunum da hazır gıdadan kaynaklı zaten.

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) hayır
Şu anki kilonuz: 83 ☹️
Hedef kilonuz 70
:KK5:

İsminiz (İsteğe Bağlı ): labelle
Yaşınız : 39
Boyunuz: 1,65
Mesleginiz: Bankacılık
Şu anda çalışıyor musunuz: Hayır
Evli/bekar: Evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları: 8 ve 1 yaşlarında 2 oğlum var.
Emziriyor musunuz: Evet
Yaşadığınız şehir: Diyarbakır
Kilo alma hikayeniz : Hamilelik ve emzirme süreçleri
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Sağlık ve güzel gözükmek için.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Ben yemek yemeyi aslında seven biri değilim, beni kek, pasta tarzı şeyler kilo aldırıyor. Tabi diyet yapmadan kilo veremiyorum. Bugün yarın diyet yapacağım diye başlamadan daha da aldım. Artık başlamam gerekiyor.
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) hayır yarışmadım
Şu anki kilonuz: 78
Hedef kilonuz: 57

Hosgeldin arkadasim :KK19:
Benim de ilk gunum,gel sen de beraber basaralim.
Daha once burada takimdaydim,bir koptum pir koptum.
Ama burada olmak cok iyi geliyor emin ol.
Pandeminin basindan beri gelecegim gelecegim derken verdiklerimi de geri aldim.Gel sen de,beraber daha guclu oluyoruz inan :KK200:
aaa çok teşekkür ederimm olurr beraber başaralımmmm:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Valla o derecede ailen biri oldu amerikada amcam yaşıyor yanına gidip kapıyı amerikada bulaşık var o derecede paranoya oldum saol leslimm senin sayende zayıfladım diyesim var😁😁😁😁 garip olan merikada yaşayan amcam tanımıyor lesliyi ama turkiyede yasayan yegeni taniyor hayat ne garip😁😁😁😁😁
kız yazdıklarını gözden geçir ben çözüyorum da kızlar anlamıyodur:) şifre çözücü lazım :confused:

Kollarım böyle zayıfladı. apartmanın en son katından birinci katına kadar koşarak iniyorum asansör kullanmıyorum bir kere komşuya yakalansın apartmanı üç kez inip çıkarken kadın bir baktı suratima zavallı gibi bakti kadincagiz bana. Bakıyor bu man yak demiştir kesin içinden 😁😁😁😁.spor amacım spor anlamaz elalem.yerin dibine girdim utancimdan😁😁😁 çokta tinn ben zayiflayayimda oda catlasın merakından.
26 katı merdivenden koşarak inmişliğim var :confused:

Back
X