- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldinKatılabilir miyim? Detaylı bilgi alabilir miyim ?hic bilgim yok![]()
Ahahah evett muzik cok ii fikir canosuyu içmeye gayret et kuzum kilo vermenin en büyük yardımcısı su çünkü.spor yapamıyorsan yürüyüş deneyebilirsin, ya da aç müziği oyna
![]()
canımcım önce seni bi tanıyalım formu doldurursunBen şimdi birinci sayfayı okudum. Bir-kac sorum olucak ona gore bende katılayım araniza
Ben düzenli spor yapıyorum ama beslenme konusunda tam manasıyla diyette sayılmam daha sağlıklı seçme şansım varsa seciyorum onun dışında evdeki pisenlerden yiyorum porsiyon kontrolü yapmaya çalışarak
Bu sıkıntı olur mu ? Yani herkes belki benden daha sıkı diyettedir ben aurayi bozmayın?
utancak emin olBende o kilolardan düştüm 112 idim eşim veremezsin diyor ama utandiracagim onu inşallah
helalll
oynamak diyip geçme acayip kalori yakıyorAhahah evett muzik cok ii fikir canoyuruyusu pek yapamam havalar bozuk bide tenha biyerde oturuyorum sikinti
![]()

Ahaha şimdi ben öyleyim oğlumda eşlik ediyor ben oynarken hiç bir şey yapmasam 20 dakika evin içinde yürüyüş yapıyorum koridorum uzun turluyorum bazen yerimde sayıyorum falan ne yapalım elimizden geleni yapicazoynamak diyip geçme acayip kalori yakıyor![]()
geç bi odaya aç mezdeke en az 15 dk kıvır sende şaşırıcan attığın tere
bi dönem ne oynadım varyaa
![]()
Diyet yapmıyoruz canlarım sağlıklı besleniyoruz. Bu benim sloganimdir rejim diyet deil sağlıklı beslenme sağlıklı yasamOlması gereken bu değil mi diyet değil de amaç daha sağlıklı şekilde beslenmek
| SPOR | SÜRE/ADET | PUAN |
|---|---|---|
| NormalYürüyüş | dk | 2 Puan |
| Tempolu Yürüyüş | dk | 3 Puan |
| Leslie | dk | 3 Puan |
| Eliptik | dk | 4 Puan |
| Yüzme | dk | 4 Puan |
| Jillian | dk | 3 Puan |
| Cardio | dk | 4 Puan |
| Zumba | dk | 3 Puan |
| plates | dk | 3 Puan |
| Step | dk | 3 Puan |
| pump it up | dk | 3 Puan |
| Squat | 50 adet | 25 Puan |
| Bisiklet | dk | 3 Puan |
| Bölgesel çalışmalar | dk/ 50 adet | 2 Puan/30 puan |
| İp atlama | 15 Adet | 2 Puan |
| adım | 5000 | 50 Puan |
| temizlik/dip bucak | 1 saat | 50 Puan |
Diyet yapmıyoruz canlarım sağlıklı besleniyoruz. Bu benim sloganimdir rejim diyet deil sağlıklı beslenme sağlıklı yasam![]()
Canim sorun olcagini sanmam,kaptanimiz cevaplar ama benim de standart kahvalti adetim yok,ne hafifse onu yerim diyetteysem,sebze haslanmis,koz patlican,yogurtlu biber,icinde haslanmis yumurta vs vs.Ben şimdi birinci sayfayı okudum. Bir-kac sorum olucak ona gore bende katılayım araniza
Ben düzenli spor yapıyorum ama beslenme konusunda tam manasıyla diyette sayılmam daha sağlıklı seçme şansım varsa seciyorum onun dışında evdeki pisenlerden yiyorum porsiyon kontrolü yapmaya çalışarak
Bu sıkıntı olur mu ? Yani herkes belki benden daha sıkı diyettedir ben aurayi bozmayın?
Elcincim,leslie 15 dk yaz,ve onu yap,ben az once yaptim.Insan 15 dknin ne faydasi olacak diyor ama oyle uzun geldiki yarim saat mi diye baktim,oyle yordu.kahvaltım : ac karna ceviz suyu ve 10 zeytin 1 tam bugday ekmek 2 yumurta 1 sivri biber maydanoz
ara:yok
öğlen yemeğim:yok
ara:sade turk kahvesi
akşam yemeğim:zeytinyagli barbunya ve sebzeli bulgur pilavi
ara:meyveler olcak
su: 2 litre (örnek) su cok zor icerim 1 litre anca
spor: (örnek) YOK
60 dk yürüyüş:120 YOK
leslie 15 dk: 45 puan - YOK
Asla spor yapamiyorum ben hic sevmedigim sey spor![]()
Menümü yazayım unutmadan
Sabah 10.30
1 haşlanmış yumurta
8 zeytin
Domates
Salatalık
Havuç
1 dilim Tb ekmeği
3 kaşık lor
Yarım dilim kadar süzme peynir
Ara öğün 13.30
1 kuru incir
Bir küçük elma ve 10 adet yer fıstığı
Akşam 16.30
1 yumurtalı mantar
Bir kase salata
Su 2.5 litre oldu yatana kadar içerim daha
Sporda Leslie 2 mil yapıldı 30 dakika 90 puan
Birde yarım saat normal tempoda yürüyüş yaptım yanımda oglum olduğu için oda 60 puan
Toplamda 150 puan oluyor
Canim sorun olcagini sanmam,kaptanimiz cevaplar ama benim de standart kahvalti adetim yok,ne hafifse onu yerim diyetteysem,sebze haslanmis,koz patlican,yogurtlu biber,icinde haslanmis yumurta vs vs.
Yoksa eve mecburen normal seyler pisiriyoruz,bunlardan yemesek onlardan tirtiklariz,o daha kotu.