• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

*** 10. TAKIM 719. ETAP ***

gezegenfeza(64,2///%)

Yasom7272(74,8///% )
Mydestinyy (/94,4///%)

10. Takım Ortalaması: %

takım içi kızçeler

Baby Cat (82,6/82,8)Mezun üye. bt: bk: h: 1 ocak 2021 72.2
reklam (65,8/b)680. Etapta 2 kez kilo bildiriminde bulunmadan, 67,1 kg ile izne ayrılan üye.
gülhan1(62,6/64,2)56,1kg ile Mezun olan üye, 21 şubat 2020 662. etap. ka değişikliği: perihan 00
maviskelebegimm (/) ? bt: 19 mart 2021 bk: 99.1 h :84,2

siyahvebeyaz (/)
baharns (/)
Esrin mine (/)
Pofu (/)
Tradiaos (/)
Abceli52 (/)

Nurzfr (/)
herasmom (/)
MissGamzeli (/)
_alis
(/)
labellevie
ArastiranAnne (/)
emxeren (/)
Zerosima (/)
Melez35 (/)
Dediyy (/)
Enasra (/)
Chelzy (/)
Anne12345 (/)
talena (/)
İçimdekisonsuzdeniz (/)
misinami (/)
Limonlusoda1819 (/)
elcin123 (/)
gzgzz (/)
Tomris8 (/)
GUNESİPEKSSS (/)
Titiz nur (/)
Ezom (/)
MiruMir (/)
Esmeray34 (/)
Babsy baby (/)
Asss aaa (/)
mehlika_ (/)
Siyahzambak6 (/)
Sabah tartıldım .86 kiloyum . Yarın kağıda yazıp tartılıp atarım .

Sabah şu içerek güne uyandım kahvaltım yeşillik salatası dereotu salatası ve yeşil çay ve yumurta arada yarim pirinç patlağı glutensiz ve nescafe sütlü öğlen yemeği çiğ sebze salatası yeşil çay ilkindi : yeşil çay 3 badem 3 fındık yarim avuç ev yapımı granola akşam yemegi: yoğurtlu mercimek icinde salatalıkla beraber bol acılı spor: leslie 1 saat 15 dakka 60× 3 leslie 30 dakika 30×3 bölgesel hareketler 25 dakika 25×5 puanı unuttum😁😁 ev isi 20 dakika
Sporları okurken yağlarım eridi 🥲

Kilomu bildirmistim dun herhangi bir degisiklik yok🤷‍♀️

Mejulerim ise;

Sabah uyaninca limonlu ilik su

Ilk kahvalti :haslanmis yumurta,2 kk peynir,3 zeytin,1 dilim tam bigday ekmegi

Ikinci kahvalti:omlet+1 dilim ekmek+2 bardak ayran

Ara: 1 kucuk muz,1 avuc leblebi

Aksam: 1 tabak kiymali ispanak+biberli yogurt+ 1 dilim ekmek.

Sporu pas gectim.Her gun yapabilme durumum yok 🤷‍♀️

Menüm

Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta , 1 salatalık , 3 çeri domates

Ara:1 elma

Öğlen :1 tabak mercimek yemeği

Akşam :1 tabak kuru fasulye, 5 kaşık pilav ,2 çatal kadayıf tatlısı 🤦

Su: 1.5 litre

Spor: 30 dk Leslie

Birazdan yeşil çay içip günü bitiriyorum .

İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :22
Boyunuz:161
Mesleginiz:ev hanımı
Şu anda çalışıyor musunuz:hayır
Evli/bekar:evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:2 tane çocuk büyüğü 3 yaşında.
2ci 6 aylık
Emziriyor musunuz:evet
Yaşadığınız şehir:konya
Kilo alma hikayeniz :ilk hamileliğimde almaya başladım ondan sonra hiç zayıflayamadım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:kiloyu sevmiyorum hep zayıf kalmak istiyorum
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :hep 2 küçük bücürle uğraşıyorum, eşim falan ev temizliği, derken günün nasıl geçtiğini anlayamıyorum

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?hayır(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)hayır
Şu anki kilonuz:70
Hedef kilonuz:şimdilik 65

Menüm

Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta , 1 salatalık , 3 çeri domates

Ara:1 elma

Öğlen :1 tabak mercimek yemeği

Akşam :1 tabak kuru fasulye, 5 kaşık pilav ,2 çatal kadayıf tatlısı 🤦

Su: 1.5 litre

Spor: 30 dk Leslie

Birazdan yeşil çay içip günü bitiriyorum .
Menun kadayıf tatlısı dışında çok güzel afiyet olsun 😊

Sabah şu içerek güne uyandım kahvaltım yeşillik salatası dereotu salatası ve yeşil çay ve yumurta arada yarim pirinç patlağı glutensiz ve nescafe sütlü öğlen yemeği çiğ sebze salatası yeşil çay ilkindi : yeşil çay 3 badem 3 fındık yarim avuç ev yapımı granola akşam yemegi: yoğurtlu mercimek icinde salatalıkla beraber bol acılı spor: leslie 1 saat 15 dakka 60× 3 leslie 30 dakika 30×3 bölgesel hareketler 25 dakika 25×5 puanı unuttum😁😁 ev isi 20 dakika
spor: leslie 1 saat 15 dakka 60× 3 leslie 30 dakika 30×3 bölgesel hareketler 25 dakika 25×5 puanı unuttum😁😁 ev isi 20 dakika

kız bu sporları düzenle bi beynim sulandı, :confused:puanlarını da hesaplarsın. menünü de alt alta yazarsan sevinirim rahat okuyalım:KK60:

Sporları okurken yağlarım eridi 🥲
Sopa ağırlık verdim canim ben son dört kilomu vermem lazımki yeniden liste oluşturup bu sefer hedefimi 65 e düşünücem . Maalesef spor çok yapmaya başladım bu ara 1 gün bile dinlesem ertesi güngör yapıp sporu abartıyorum bazende sırf kendimi ev işine veriyorum ki vücudum dahada incelsin

Sopa ağırlık verdim canim ben son dört kilomu vermem lazımki yeniden liste oluşturup bu sefer hedefimi 65 e düşünücem . Maalesef spor çok yapmaya başladım bu ara 1 gün bile dinlesem ertesi güngör yapıp sporu abartıyorum bazende sırf kendimi ev işine veriyorum ki vücudum dahada incelsin
Mükemmelsin ♥️♥️

spor: leslie 1 saat 15 dakka 60× 3 leslie 30 dakika 30×3 bölgesel hareketler 25 dakika 25×5 puanı unuttum😁😁 ev isi 20 dakika

kız bu sporları düzenle bi beynim sulandı, :confused:puanlarını da hesaplarsın. menünü de alt alta yazarsan sevinirim rahat okuyalım:KK60:
Ya telaşına geldi hepsini düzenleyecek namazı bitirip gelicem. hepsini halledicem 25 dakika sonra

Maşallah diyorum💪💪💪

İyi akşamlar kusura bakmayın ancak telefonu alabildim.

Eklentiler

• IMG_20210322_072140.webp
    IMG_20210322_072140.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 32
Back
X