• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Karişik geldi biraz sabah en erken yemem lazım birde be aralarda ilaç kullanıyorum ve bir parçada olsa bisey atmam lazım ağzıma ben oruç tutamıyorum bayılıyorum sürekli o yüzden doktorum bunu bildiği için kızdı bana belli saattler yemek belli saatler ac olunuyor ya o yüzden bide bizim akşam yemeği saatlerimiz geç oluyor eşim ben diyet yapıyorum diye 20.00 da her şeyi bitirmiş oluyoruz bana ayak uydurayım diye normalde 21.00 da yiyor isten gelince hemen yemez çünkü düzensiz oluyor 18.00 da akşam yemeği bitmiş oluyor sanırım if de bana uymadı
if sana uymaz evet, senin ara öğünlü 3 öğün yemekle beslenmen gerek sanırım.

If diyeti 1 hafta uygulayayım dedim bayılıyorum sonra doktoruma sorduk hemen bırak bidahada kendi kafana gore if yapma dedi🙁🙁🙁🙁
Biseyleri eksik yapmis olmma ihtimalin yuksek
Bnm.zorlanma sebebim zamansal olarak sabitlik olmayisi
Yanlış anlamışım:)

if diyeti yaptığım zaman kendimi çok dinç ve çalışmaya hevesli hissederdim. Bir ara baya sarmıştım ama sonra nasıl olduysa bırakıp yine kilo aldım. Şimdi tekrar dönmeye çalışıyorum. Kiloların etkisiyle iyice hantal ve uyuşuk oldum, yiyeceklerin beni mahvetmesine engel olmam gerekiyor artık
Ben de o yuzden 3 ogun olacak sekilde karatay yapicm dusuk karbo yuksek pro ve yag daha once deneyimim olmustu
if de aç kalınmıyor acaba neyi yanlış yaptın. ben diyetisyen kontrolünde bu hafta başladım if e ilk defa deniyorum. bana kolay geldi
Hayirli olsun 😉

Bu kisilerden elememi yapacaksiniz.10 kisiden fazla varda ..bukadar kisiyi takip etmek zor degil mi
dün yeni üye alımı yaptık o yüzden kalabalık.Hoppa üyeler dün geldikleri için kendi aralarında elenirler şöyle;hiç gelmeyen ya da birkaç gün sonra bırakanlar oluyor. kurallara uymayanları da eledik mi kalanlarla da devam ediyoruz. Sayı normal seviyeye gelmiş oluyor. hepsi kalırsa da sıkıntı olmaz yetişiyoruz.

Biseyleri eksik yapmis olmma ihtimalin yuksek
Bnm.zorlanma sebebim zamansal olarak sabitlik olmayisi

Ben de o yuzden 3 ogun olacak sekilde karatay yapicm dusuk karbo yuksek pro ve yag daha once deneyimim olmustu

Hayirli olsun 😉
If diyetiyle çok güzel kilo veriliyormuş yapıyormuşsunuz sonsuz saygım var👏👏👏👏👏

dün yeni üye alımı yaptık o yüzden kalabalık.Hoppa üyeler dün geldikleri için kendi aralarında elenirler şöyle;hiç gelmeyen ya da birkaç gün sonra bırakanlar oluyor. kurallara uymayanları da eledik mi kalanlarla da devam ediyoruz. Sayı normal seviyeye gelmiş oluyor. hepsi kalırsa da sıkıntı olmaz yetişiyoruz.
Yandik kurallara uymayınca gidiciyiz😁😁😁😁

if de aç kalınmıyor acaba neyi yanlış yaptın. ben diyetisyen kontrolünde bu hafta başladım if e ilk defa deniyorum. bana kolay geldi
Bende if yapıyorum iki ana bir ara öğün olarak çok hafifledim kendime geldim daha öncesinde çok hasta ve mutsuz hissediyordum zayıfladıkça daha iyi hissedeceğim insallah

canımcım gayet güzel kilon vermen gerekende çok az inş kısa zamanda verirsin :KK60:
Ins veririz hep birlikte.bu arada 37 yasindayim..hamilelik haricinde cok kilo almadim.ama vucudum kilo almaya musaiit.yersem catir catir aliyorum.duzenli spor yapmaya calismam ve cok abartmadan herseyden yemem kilomu korumama yardimci oldu bu zama kadar...malesef ac kalmayi ogrenmek gerekiyor

Evetttt suan yatmadan once mutlakaa bu yogurt kürü yiyorum sonra hicbise yemiyorum

1 cay kasigi pulbiber
1 cay kasigi zencefil
1 cay kasigi zerdecal
Biraz nane(tatlandirmak icin)
Yarim limondan az limon suyu

Ve gece yatmadan once ceviz suyu hazirliyorum sabah ac karna icmek icin gece den hazirlayip sabaha kadar suyun icinde ceviz ve suyu da ceviz rengi gibi oluyo (peygamber efendimiz bile bunu yaparmis cok faydali) ve sabah suyunu icip ustune cevizide yiyoruz 😊😊🤩🤩

1 su bardagi su
1 kabuk ici ceviz
Ustune kapatin icine bise kacmasin😊😊

Eklentiler

• 20210322_235210.webp
    20210322_235210.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 31
  • 20210322_235702.webp
    20210322_235702.webp
    32 KB · Görüntüleme: 35
Eveet çok kötü bir örnek menü ile karşınıza geldim 😭
Sabah
1 türk kahvesi sade

Öğlen
3 kaşık bulgur pilavı
1 kepçe nohut
1 ayran
2 tane şekerpare

Akşam
5 dilim pizza

2.5 lt su
8000 adım 80 puan

Ama bunun cezasını yarın vericem kendime bugün yapamadım yemek yaptım anca bitti işlerim yarın güzel bir spor ve menüyle karşınıza gelicem

Hosgeldiiiiiinnn
Hoşbulduk..:KK49:
Hoşbulduk.:KK200:
Afiyet olsun menü gayet güzel

Afiyet olsun

Afiyet olsun

Hosgeldiniz
Teşekkürler..:KK75:
*** 10. TAKIM 719. ETAP ***

gezegenfeza(64,2///%)

Yasom7272(74,8///% )
Mydestinyy (/94,4///%)

10. Takım Ortalaması: %

takım içi kızçeler

Baby Cat (82,6/82,8)Mezun üye. bt: bk: h: 1 ocak 2021 72.2
reklam (65,8/b)680. Etapta 2 kez kilo bildiriminde bulunmadan, 67,1 kg ile izne ayrılan üye.
gülhan1(62,6/64,2)56,1kg ile Mezun olan üye, 21 şubat 2020 662. etap. ka değişikliği: perihan 00
maviskelebegimm (/) ? bt: 19 mart 2021 bk: 99.1 h :84,2

siyahvebeyaz (/)
baharns (/)
Esrin mine (/)
Pofu (/)
Tradiaos (/)
Abceli52 (/)

Nurzfr (/)
herasmom (/)
MissGamzeli (/)
_alis
(/)
labellevie
ArastiranAnne (/)
emxeren (/)
Zerosima (/)
Melez35 (/)
Dediyy (/)
Enasra (/)
Chelzy (/)
Anne12345 (/)
talena (/)
İçimdekisonsuzdeniz (/)
misinami (/)
Limonlusoda1819 (/)
elcin123 (/)
gzgzz (/)
Tomris8 (/)
GUNESİPEKSSS (/)
Titiz nur (/)
Ezom (/)
MiruMir (/)
Esmeray34 (/)
Babsy baby (/)
Asss aaa (/)
mehlika_ (/)
Siyahzambak6 (/)
mero95 (/)
Hoppa
Hoşgeldin canım

:KK54:

İsminiz (İsteğe Bağlı ): Mero95 :))
Yaşınız :25
Boyunuz:1.70
Mesleginiz:Ö.G.G.
Şu anda çalışıyor musunuz:Evet.
Evli/bekar:Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: X
Emziriyor musunuz:X
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Kilo alma hikayeniz : Ergenliğim hep kilolu geçti ta kii ünivesite de 30'u aşkın kilo verene kadar.. :) Pandemi de 15 kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Düştüğüm en düşük kiloya tekrar düşerek kaldığım yerden hayata devam.. :)
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Çocuk ruhlu dedi dolu gülmeyi güldürmeyi kendince seven biriyimi

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) Sanırım hayır.Hatırlamıyorum.:KK48::KK64:
Şu anki kilonuz: 74.8
Hedef kilonuz: İlk Hedef:70 Son Hedef:64

Back
X