Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar 3 gündür eliptik bisiklet yapıyorum. Bacaklarım çok ağrıyor. Şimdi bisiklet bana bakıyor ben bisiklete. Bacaklarımda derman kalmadı. Zorlayıp yapmayı düşünüyorum. Ama nasıl?
Benim belimde düzleşme var. Çok ağrı yapıyor haliyle en kolay eliptik bisiklet yapabiliyorum. Belimi zorlamıyor. O yüzden bunu yapmalıyım. Şimdi kalkıp denicem.Cnm ben ust bölüm çalışmalar haric evde yapabileceğimiz herseyi yapiyorum aci bir yerde haf safhaya çıkıyor sonra vucut alişiyor benimde kalcami dikleştircem diye az kaldı belim fıtık olucak inceydi belim normalde doğumdan fazlalik kaldi gobekte vssezaryan oldum mekik 15 nisana kısmetse
basen ölçümüm 108 bel 70 dogumdan kaldi bunlar geçen haftadan bu hafta üç santim gibi hedef basenden neftet ediyorum
ya ama devam
Sirtimda kemik eğriliği var herseyde zorluyo çokta yuklenme bence azdan başla istersen vucut alissin sonra birakmak zorunda kalma cnmBenim belimde düzleşme var. Çok ağrı yapıyor haliyle en kolay eliptik bisiklet yapabiliyorum. Belimi zorlamıyor. O yüzden bunu yapmalıyım. Şimdi kalkıp denicem.
Ilk zamanlar ben inanılmaz bacak ağrıları ve karnım iki büklüm olmuştu deli gibi spor yapmıştım çünkü baktım sağlık gidiyor elden çizelge yaptim karın kası sabah 10 ddefa ogleden sonra 20 dedim ben öyle aksama kadar süre azaltmadan dengeledim inanır mısın 2gune ağrılar gitti gör bak seninde öyle olacak bıktırma kendini bisikletten yorulursunbelli birsüre sonraÇok hızlı yaptım. 1 saatte yüklendim de yüklendim. Şöyle yavaş yavaş bir deniyeyim. Baktım olmuyor bırakırım bugünlük. Ama denemek zorundayım. Sonra
Öyle düşünmeyin ya sağlık netice de sonra hiç spor yapamaz hale gelmeyin yeni basldiysaniz spora hele ara vererek yapın benceBilmiyorum ki. Spor yapmazsam kendimi suçlu hissederim. Bı deneyeyim. Normalde 1 saat yapardım. Belki yarım saat yapsam mı diye düşünüyorum.
Veeeeee kalçalar salsa yapım bol bol benim kalça latin müzikleriyle küçücük olduyansın bacaklar
Günaydın taze seker annee ayy ne güzel rabbim banada bir gün nasip eder insallah..Günaydın![]()
Yaaa teşekkür ederm tatlış, bir dilim bile olsa yenmeyen ekmeğin boşluğu var midemde şuanMuhteşem budaa![]()
Ahaha benim bunla hem gözüm hem tombiş karnım doyar![]()
Günaydıınnnkaratay kahvaltım ile güne başlıyorummm
bana bol şns
Bu kahvaltıda en sevdiğim şey zeytiinnn yeme![]()
Ayy hemen kendimde yapayım bendede kizlarrrrrr sizde yapiiinnnnn karşılıklı icelimmmmm çalışsın metabolizmalar yansın karın yaglariiiiiBir şekersiz türk kahvesi alır mıydınızzzz![]()
Birgun mola ver kendine dinlenmis olursunKizlar 3 gündür eliptik bisiklet yapıyorum. Bacaklarım çok ağrıyor. Şimdi bisiklet bana bakıyor ben bisiklete. Bacaklarımda derman kalmadı. Zorlayıp yapmayı düşünüyorum. Ama nasıl?
Hemmennn yolllaaaaaaass bayilliriimmmmmm..bayılırım
Var tbiki bahsettiğim o değildiKaratayda zeytin yokmu
Ayy hemen kendimde yapayım bendede kizlarrrrrr sizde yapiiinnnnn karşılıklı icelimmmmm çalışsın metabolizmalar yansın karın yaglariiiii
Tamam canimmm oyle de deneÇok hızlı yaptım. 1 saatte yüklendim de yüklendim. Şöyle yavaş yavaş bir deniyeyim. Baktım olmuyor bırakırım bugünlük. Ama denemek zorundayım. Sonra kendimi kötü hissederim.