Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy bn de 7/24 içebiliirm tabikş şekersiz
Var tbiki bahsettiğim o değildi
afiyet olsuunnnn
Goods morning şekerimGünaydın
Günaydın canım❤❤❤❤❤Günaydın kızlar![]()
Günaydın canım bol sağlıklı günler dilerimGünaydın kızlar![]()
Evet oluyo hemde cokKızlar sizdede oluyormu biz sağlıklı yaşamı sectik ya hergün ne pisirsek derdi oluyormu
Evet bazen antrenmn yapmadığım günlerde özellikleKızlar sizdede oluyormu biz sağlıklı yaşamı sectik ya hergün ne pisirsek derdi oluyormu
Bütünün düşünüp duruyorum biz bide et yemiyoruz hersebzeyide yemiyoruz delirtti insanı bu iste onumu pisirsem bunumu pisirsek diyeEvet oluyo hemde cok
Bn her sebzeyi sevyrm özellkle zeytmyağlı pırasa , bugün evdeym karnı bahar kısırınyapcm acaippp lezzetlimoluyoHer sebzeyi yemediğimiz için biz bana çok zor oluyor
Hemde nasıl kendime ayrı ,eşime ayrı ,oğluma ayrı yapıyorum bir ton bulasikla uğraşıyorumKızlar sizdede oluyormu biz sağlıklı yaşamı sectik ya hergün ne pisirsek derdi oluyormu
Pırasa bizde de her hafta mutlaka pişer çok seviyoruz eşim ve ben şu anda 1,5 kilo var bu gün piricem yada yarınBn her sebzeyi sevyrm özellkle zeytmyağlı pırasa , bugün evdeym karnı bahar kısırınyapcm acaippp lezzetlimoluyo
Ayy çok severm ben am zeytinyağı karabiberli olacakPırasa bizde de her hafta mutlaka pişer çok seviyoruz eşim ve ben şu anda 1,5 kilo var bu gün piricem yada yarın![]()
Ben kısırı kinoadan yapıyorum canim ama karnibaharda güzel oluyomuş bana karnibahar yasak olduğu için bide bak karnibahari pizzasini yap çok lezzetli oluyor tavsiye ederim un haline geliyor haslaninca ya o pizza tabanı oluyor ben eşime yapıyorum bunu kendim torbalık tabanlı piyasasını yapıyorumBn her sebzeyi sevyrm özellkle zeytmyağlı pırasa , bugün evdeym karnı bahar kısırınyapcm acaippp lezzetlimoluyo
Evettttttt kizlar sporumu yaptım. İlk 5 dk ağrıyı hissettim sonra hissetmedim. Şükür. 1 saat eliptik aletime bindim. Pes etmek yok![]()
Vallahi pırasayı her türlü seviyorum bazen tava da kavurup yumurta kırıp yiyorum disardaysam ve eve gelince yemeğim yoksa ustunede baharat atıyorum NefisAyy çok severm ben am zeytinyağı karabiberli olacak
Geçen seneki beslenme düzenimde et ve sebze ağırlıklıydı orda alıştırd kendimi![]()
Hemde nasılKızlar sizdede oluyormu biz sağlıklı yaşamı sectik ya hergün ne pisirsek derdi oluyormu