Ayyy manzaraya bayıldım o yolda 5 km bile yürüyüş yapılırÇıkınn çıkınn geliinn kızzllaarrrr![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy manzaraya bayıldım o yolda 5 km bile yürüyüş yapılırÇıkınn çıkınn geliinn kızzllaarrrr![]()
BİRİNCİ GÜN DİYET İÇİN KULLADIĞIM MENÜ SABAH AÇKEN YARIM ŞİŞE SODA 1 ÇAY KAŞIĞI ZENCEFİL, YARIM LİMON SUYU VE 2 KAŞIK YOĞRT KARIŞTIRIP İÇTİM. YARIM SAAT SONRA BİR HAŞLANMIŞ YUMURTA KÜÇÜK BOY BİR SALATALIK VE KÜÇÜK BOY BİR DOMATES ,SAAT 14:30 CİVARINDA BİR AVUÇ BEYAZ LEBLEBİ SAAT 17:00 DE HAŞLANMIŞ TAVUK GÖĞSÜ İLE MARULDAN YAPILMIŞ LİMONLU SALATA ARALARDA YEŞİLÇAY .
Oluyorum zannettim bir ara nefesim kesildiKızlar bugün sporu 2 saate çıkarttım ama bay olacak zannettim son 4 kilomu vermem gerek.
videoları incele canımKizlar iç bacak inceltme sıkılaştırıcı bir bilginiz varmi?
merhaba tabii ki hoşgeldinmerhaba masıl katılabılırım bende benıde alırmisınız
| SPOR | SÜRE/ADET | PUAN |
|---|---|---|
| NormalYürüyüş | dk | 2 Puan |
| Tempolu Yürüyüş | dk | 3 Puan |
| Leslie | dk | 3 Puan |
| Eliptik | dk | 4 Puan |
| Yüzme | dk | 4 Puan |
| Jillian | dk | 3 Puan |
| Cardio | dk | 4 Puan |
| Zumba | dk | 3 Puan |
| plates | dk | 3 Puan |
| Step | dk | 3 Puan |
| pump it up | dk | 3 Puan |
| Squat | 50 adet | 25 Puan |
| Bisiklet | dk | 3 Puan |
| Bölgesel çalışmalar | dk/ 50 adet | 2 Puan/30 puan |
| İp atlama | 15 Adet | 2 Puan |
| adım | 5000 | 50 Puan |
| temizlik/dip bucak | 1 saat | 50 Puan |
Leslie başlangıç var 15 dakika sadece alışma hareketleri var canim kısa kısa leslie güzelce anlatıyor az az adım atıyorsun amaç leslie alıştırmak az az adımlar hızlıca deil onu yapabilirsinSu spor mevzusu canımı sıkıyor yeterli değil ama 2 milden fazla yapamıyorum Leslie yi onu bile zor bitiriyorum ne yapicam bilmem havalar açsa sabah erken kalkıp eşim ise gitmeden yürür gelirim bakalım şimdilik böyle devam
Yaptım aslında yani doyete yeni baslamdim ilk onunla başlayıp sonra artirdim ama yinede 2 zorladı beni diz kapaklarim ağrıyorLeslie başlangıç var 15 dakika sadece alışma hareketleri var canim kısa kısa leslie güzelce anlatıyor az az adım atıyorsun amaç leslie alıştırmak az az adımlar hızlıca deil onu yapabilirsin
Oldu tabiii bagirsaklari calistiriyo 3 gunde 1 kilo verdim inanamadimm ama sodayi yapmistim galiba ya hatirladim suan onuda gece yatmadan icmistim zencefil zerdecal cok faydalii cayi bileSoda katmadan gece tuketiyorsunz faydası oldu mu
EvetttAyyy manzaraya bayıldım o yolda 5 km bile yürüyüş yapılır![]()