- 18 Mart 2018
- 31.141
- 124.360
- 598
- 50
Demekki sizinkiler ince1 kilodan 3 tabak zor çıkarıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demekki sizinkiler ince1 kilodan 3 tabak zor çıkarıyorum![]()
Evet, haber verdiydi sen yokmuydunNee
Kız Gülhan yoksa bizim perihan00 mıydı hani şu kuşları olan aaa![]()
Yazdıklarınızı önce okuyun sonra yollayın ayolAynen bu konuda net olursak onlarında idrardan vazgecirebiliriz
Bende ramazandan sonra karatay yaparımKesinlikleee gayet güzel ve doyurucu oldu
karatay işe yarayacak mı göreceğiz cuma günü![]()
Hoşgeldin canımİsminiz (İsteğe Bağlı ): talena
Yaşınız :35
Boyunuz:165
Mesleginiz: mühendis
Şu anda çalışıyor musunuz: evet
Evli/bekar: evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: henüz yok
Emziriyor musunuz: hayır
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Kilo alma hikayeniz :evlendikten sonra düzenli spora devam edememe, yemekten sonra (akşam,eşim sağolsun atıştırmalar), demir eksikliği tedavisi, tüp bebek tedavisi sırasında ani kilo alımı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: hamileliğim sağlıklı geçsin diye, yaş, fizik boy görünüm, eski elbiselerime giyebilme
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : aktif hareketli ama ,çalışma hayatı cok hareketli olmayan, diyette motivasyonu cabuk kırılan, cabuk pes eden sdece yemekkonusunda, yemek yemeği cok sevme, kahve alışkanlığı ,atıştırmalar, aksam yemeklerınde yeni seylere deneme yeme isteği
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz: 76
Hedef kilonuz: 65
merhaba,diyetisyene devam etmekteyım aynı zamanda ama motivasyonum zmn zaman kırılıyor zorlanıyorum bırakasım geliyo dıyet yapmayı belki sizler bana bıraz destek olursunuz örnek alırım da bısyler daha katarım kendime![]()
Hoşgeldin canımBE DAHA BUGÜN BAŞLADIM 70 KİLO 700 GRAM İLE MOTİVASYONUM DÜŞMESİN DİYE HAFTALIK OLARAK BİLDİRECEĞİM. GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN
Katıldın bilemerhaba masıl katılabılırım bende benıde alırmisınız
ramazanı bekleme başla bnce :)Bende ramazandan sonra karatay yaparım
Hayırlısıyla kurtulunca beklerizMrb link gelmiş
Doğumdan sonra inşaallah![]()
Pek anlayamadım yarışma dışı derken diskalifiye den mi bahsediyorsun? Liste dışı olmakdan mı?Arkadaşlar yorumlarda tam hatırlamıyorum ama yarışma dışı kalma diye birşey varmı
Özür dilerim ya yeni fark ettim resmenYazdıklarınızı önce okuyun sonra yollayın ayol![]()
![]()
![]()
Başka programım varramazanı bekleme başla bnce :)
Klavyenin azizliğiÖzür dilerim ya yeni fark ettim resmenne yazacağımı bile hatırlamıyorum şu anda
Vallahi öyle neyse dikkat edeyim bariKlavyenin azizliği
Bize türkçeyi unutturacak
aa ok :)Başka programım var
sporlar var mı yok mu? benim örnekleri sil canımcım yazarken.kahvaltım : bir simit ve yagsiz peynir
ara:yok
öğlen yemeğim:yok
ara: papatya cayi
akşam yemeğim:zeytinyagli barbunya ve sebzeli bulgur pilavi patlican köz
ara: ihlamur
su: 2 litre (örnek) : 1 litre
spor: (örnek) YOK
60 dk yürüyüş:120 YOK
leslie 15 dk: 45 puan - 15dk
öyle bir şey olabilmesi için çok kötü şeyler yapman lazım:)Arkadaşlar yorumlarda tam hatırlamıyorum ama yarışma dışı kalma diye birşey varmı