• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İsminiz (İsteğe Bağlı ): talena
Yaşınız :35
Boyunuz:165
Mesleginiz: mühendis
Şu anda çalışıyor musunuz: evet
Evli/bekar: evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: henüz yok
Emziriyor musunuz: hayır
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Kilo alma hikayeniz :evlendikten sonra düzenli spora devam edememe, yemekten sonra (akşam,eşim sağolsun atıştırmalar), demir eksikliği tedavisi, tüp bebek tedavisi sırasında ani kilo alımı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: hamileliğim sağlıklı geçsin diye, yaş, fizik boy görünüm, eski elbiselerime giyebilme
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : aktif hareketli ama ,çalışma hayatı cok hareketli olmayan, diyette motivasyonu cabuk kırılan, cabuk pes eden sdece yemekkonusunda, yemek yemeği cok sevme, kahve alışkanlığı ,atıştırmalar, aksam yemeklerınde yeni seylere deneme yeme isteği

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz: 76
Hedef kilonuz: 65

merhaba,diyetisyene devam etmekteyım aynı zamanda ama motivasyonum zmn zaman kırılıyor zorlanıyorum bırakasım geliyo dıyet yapmayı belki sizler bana bıraz destek olursunuz örnek alırım da bısyler daha katarım kendime:KK200::dondurma:
Hoşgeldin canım

Bugün açlığa niyetlenmiştim.
Bir markete gittim, önünde kızarmış piliç satılıyor, yarım oğluma, yarım eşime aldım.
Eşime arkadaşı yemek ısmarlamış, yazık nar gibi kızarmış piliç bana bakıyor, ben ona bakıyorum.
Neyse dedim ve yedim, açlık yarına kaldı

Tek öğün yedim

Akşam
1 kâse mercimek çorbası
Yarim piliç
Az çekirdek

Su
1,5 lt
3 kupa kahve
Spor
Yarım saat yürüyüş 60 puan

kahvaltım : bir simit ve yagsiz peynir
ara:yok
öğlen yemeğim:yok
ara: papatya cayi
akşam yemeğim:zeytinyagli barbunya ve sebzeli bulgur pilavi patlican köz
ara: ihlamur

su: 2 litre (örnek) : 1 litre
spor: (örnek) YOK
60 dk yürüyüş:120 YOK
leslie 15 dk: 45 puan - 15dk
sporlar var mı yok mu? benim örnekleri sil canımcım yazarken.

Back
X