Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kahvaltı

Peynirli, susamlı, çörekotlu omlet
Domates, kapya,roka
Cevizli, hurmalı tahin

Akşam
Mantar soslu tavuk göğsü
Fırında kremalı patates
Fırında kereviz çubukları
Salata

2 portakal
Çekirdek

Su
1,5 lt
Yarım lt yeşil çay
3 kupa kahve

Spor
2 saat yürüyüş
360 puan

Merhaba arkadaşlar bu hafta bildirimde bulunamadim. Hem dikkat edemedim hem de tartulacak bile zamanım yoktu. Kardeşimin köpeği hastalanmışti. Tedavi için yanımıza gelmişti. Köpeği gençlik hastalığına yakalanmış. Kaybettik. Çok acı çekti çok etkilendim hala kendime gelemedim. Affedin beni 😥😥

KİLO BİLDİRİMİ VE PAYLAŞIMI OLAN KIZÇELER:KK28:
Menüler ve yapılan spor ve puanları eksiksiz yazılsın:KK56:

@Zerosima
@Maviskelebegimm
IcimdekiSonsuzDeniz IcimdekiSonsuzDeniz
@siyahvebeyaz
B baharns
@Esrin mine

@pofu
@Tradiaos
@Abceli52

@herasmom
@MissGamzeli

@labellevie
@ArastiranAnne
@emxeren

@gzgzz
Esmeray34 Esmeray34
@Siyahzambak6

@Pembegomlek
@Tomris8

Aşağıda etiketlemiş olduğum yeni üyelerim:KK56:

Bugün kilo bildiriminde bulunmadınız. menü de paylaşılmıyor. :KK64:

Devam etmek isteyenler lütfen BİLDİRSİN.:KK28:

@talena
@Nurzfr

@Melez35
@Dediyy
@Enasra
@Chelzy
@Anne12345
@misinami
L limonlusoda1819
@elcin123
@GUNESIPEKSSS
@Titiz nur
@Ezom
@MiruMir
@Babsy baby birkaç gün muaf

A Asss aaa tartıdan muaf
@mehlika_
@mero95
@zehraburak
@Atiyeatiye

@nursegmz
@umutluay
@Sonask1205
@_alis
Cnm ben liste dışı devam ediyorum

Merhaba arkadaşlar bu hafta bildirimde bulunamadim. Hem dikkat edemedim hem de tartulacak bile zamanım yoktu. Kardeşimin köpeği hastalanmışti. Tedavi için yanımıza gelmişti. Köpeği gençlik hastalığına yakalanmış. Kaybettik. Çok acı çekti çok etkilendim hala kendime gelemedim. Affedin beni 😥😥
Başınız sağolsun canım

Ayy kızlar beni yerin, utandırın kızın bana😖 tartıdan sonra oturdum 2 dilim tost yedim. Üzerine de 2 kare çikolata yedim. Bunları tolere edebilirim, sporla akşam salatayla dengeleyebilirim ama ben ne zaman böyle kendimi kaybedip yemeğe başlasam bir bakıyorum verdiğim 3 gramı da misliyle almışım. Ama bu kez kontrolü kaybetmemeliyim. Bu kez bambaşka bir hayatın başlangıcındayım. bu kez olmaz😖😖
(neden kontrolü kaybettiğimi de yazayım. Oğlumun okulu 1.5 km kadar uzakta ve daha servis ayarlayamadık. Sabah çocuğu okula götürüp yorgun argın evin kapısını açmıştım ki okul müdürü aradı, meğer öğretmenimiz izinliymiş, daha oturamadan olduğu gibi geri gittim. Yani aç karnına 6 km yol yaptım üstelik okul çantası, market poşetleri ve huysuz bir küçük çocukla. Eve döndüğümde açlıktan ve yorgunluktan kendimi kaybetmişim😵)
:sopa:
Napiim simdi seni heee,esrin mineeee :KK34:
Bidaa yapcan mi soyle cabuk
:KK34:

Ya ne bilim modum cok düştü
Aaa yok oyleeeee :60:
Ben daha once burada 11 kilocuk verdim,83ken 72 oldum,ama gorenler 15 16 kilo verdigimi soyluyordu:))
167 boyum,72 gibi durmuyordum,giydigim cok guzel duruyordu,nasil mutlu olmustum anlatamam:)
Ama nasil,yollarda kostururken haslanmis karnabahar yiyordum,simitlerin kokusunu duymamak saldirmamak icin:)
Oluyor ugrasinca,olacak,kusur islesekte kendimizi affedecegiz,yaptik gecti diyecegiz,azmin elinden bir sey kurtulmuyor,hadi kalk,hep beraber:60:

kahvaltı: yarım simit, bitki çayı
öğle: 1 kase mercimek çorbası, 5 kaşık mantar sote, yoğurt
ara:1 portakal,1 avuç patlamış mısır
akşam: 4-5 kaşık mantı, 1 kase çorba
ara: 1 bardak sütlü kahve,çilek
2 litre su, 30 dk yürüyüş
Mantiyi saat kacta yedin canim,digerlerine bayildiim,fazla gec yemediysen tamamdir,yoksa 4 5 kasik bir tabak sayilir neredeyse

Iste o aci var ya,yaglari eritiyor😍😍
Bir de yatarken bir bacagi indirirken digerini kaldirmak :ruh:
Ama super yariyor,zamanla alisiyor insan
Eritsin gitsin yağlar kurtuluyum çevremde yapamazsın diyenlere inat hedefime ulaşırım inşallah 🤲
Şuan bacağım kımıldamıyor ama yarın o hareketide deneyeceğim .😂😂

moni moni kaptanim,yarin oruc tutacagim icin bu saatte yedim,asinda yemeden de tutulur ama yarin kosturmacam var,dayanamam belki dedim.
2 haslanmis yumurta,yarim kase limonlu maydanoz, 3 4 kup yagsiz peynir,2 catal tereyagi ve az zeytinyagini karistirip yedim,ekmek yok,cok mu olmus gece icin ne dersin?

Eritsin gitsin yağlar kurtuluyum çevremde yapamazsın diyenlere inat hedefime ulaşırım inşallah 🤲
Şuan bacağım kımıldamıyor ama yarın o hareketide deneyeceğim .😂😂
Diyet yaptigini da herkese soyleme canim,sonra her kafadan bir tavsiye,verdin mi vermedin mi,ben verdikce gormuslerdi,kac kiloydum kac oldum o zaman,onu bile hala bilmiyorlar😂😂

Cok tatlisin 😍cnm teşekkürler ama diyet yapamıyorum nasil vericem bilemiyorum 😔 benim bi bacak basen gidecek ust cok guzel sade sporla olurmu
Aaa yok oyleeeee :KK60:
Ben daha once burada 11 kilocuk verdim,83ken 72 oldum,ama gorenler 15 16 kilo verdigimi soyluyordu:))
167 boyum,72 gibi durmuyordum,giydigim cok guzel duruyordu,nasil mutlu olmustum anlatamam:)
Ama nasil,yollarda kostururken haslanmis karnabahar yiyordum,simitlerin kokusunu duymamak saldirmamak icin:)
Oluyor ugrasinca,olacak,kusur islesekte kendimizi affedecegiz,yaptik gecti diyecegiz,azmin elinden bir sey kurtulmuyor,hadi kalk,hep beraber:KK60:

Diyet yaptigini da herkese soyleme canim,sonra her kafadan bir tavsiye,verdin mi vermedin mi,ben verdikce gormuslerdi,kac kiloydum kac oldum o zaman,onu bile hala bilmiyorlar😂😂
Aynen doğru söylüyorsun canım misafirlige gittim orada yememek için mecbur söyledim .Verip geri alıyorum kalıcı versek bir daha almasak ne güzel olur ya😥

Back
X