Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gunaydinnnn
Kızlar ben Ziynet Sali'nin Kalbim Tatilde sarkisina bayiliyorum,tabi kendisine de
Klibi izlerken tüüü sana 45 yaşında senden 10 yas buyuk kadina bak taş mubarek su gibi masallah subhanallah diyorum,gözlerimi ayıramıyorum
Bir de kendine bakkocakari gibi acilen zayiflamak istiyorummm
🤣🤣
Tam olarak ic sesim bu sizden mi gizleyecegim can yoldaslarim yol arkadaslarim😊

:)) ay demi ya

Merhaba kısa süre önce tartimi paylaşmıştım tekrar bu yüzden paylasmadim,
Uyanınca limonlu su
Kahvaltı:skersizcay peynir domates iki wasa haşlanmış yumurta 3 zeytin yesilbiber
Öğle; kadınbudu köfte 2 adet salata akşam :mantarlı tavuk sote 1 lavaş bol salata aralarda bol ödem artırıcı kirazsapli çayım akşam acaiali yeşilçay 2.5 litre su spor:11000 adım 50 mekik

moni moni istekli başladım ama her gün menü yazmak benim için çok güç :KK43: onu anlayamamıştım katılırken, üzgünüm.
hepinize keyifli fitleşmeler :spor:diliyorum. sizi izleyerek motive olmaya çalışacağım. sevgiler.:KK200:
tamam canım, sohbete katılmaya devam edebilirsin, güzel kilo vermeler diliyorum.:KK60:

CB04D431-5902-41D1-9623-BF2012E4B48A.jpeg

Merhaba arkadaşlar bu hafta bildirimde bulunamadim. Hem dikkat edemedim hem de tartulacak bile zamanım yoktu. Kardeşimin köpeği hastalanmışti. Tedavi için yanımıza gelmişti. Köpeği gençlik hastalığına yakalanmış. Kaybettik. Çok acı çekti çok etkilendim hala kendime gelemedim. Affedin beni 😥😥
çok üzüldüm canım, başınız sağolsun.:cry:

moni moni kaptanim,yarin oruc tutacagim icin bu saatte yedim,asinda yemeden de tutulur ama yarin kosturmacam var,dayanamam belki dedim.
2 haslanmis yumurta,yarim kase limonlu maydanoz, 3 4 kup yagsiz peynir,2 catal tereyagi ve az zeytinyagini karistirip yedim,ekmek yok,cok mu olmus gece icin ne dersin?
Allah kabul etsin canım, gayet güzel :KK60:

Back
X