- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim normal gitmiş cumadan pazartesiye şok detoks diyeti yapmadıysan 1 kilo gitmeli bence çok normal ben kilo verme sürecinde 2 haftada 1 kilo gidiyordu sevimli metobolizma çalışıyor 3 dört günde 200 gr gitmiş sevinmek lazım benim 23 kilo verme sürecinde 7 8 günde anca 300 400 gr gidiyorduCuma 93.8
Pazartesi 93.6
200 gr gitmiş![]()
Çok güzel metabolizmalarınız çalışıyor demekki gram gram veriyorsanız 3 4 günde metabolizmanız çalışıyor kızlarMaşallah kz bir kiloya yakın gitmiş. Bende yüz gram verdim diye seviniyorum utandım şimdi kendimden![]()
Ben naptın biliyomusun defter aldım kendime ilk başlangıç kilomu yazdim haftalık çizelge yaptim ilk ay her hafta verdiğim kiloları çizelgeye hafta hafta not ettim 1 ay bitti topladım toplam kaç kilo verdigimi yazdim ve o sayfayı koparıp buzdolabına astım . Kendimi frenledim ikinci ay tekrar aynı çizelge yaptim birara durdu kilom 4 hafta 1 gram bile vermedim ayı böyle tamamladım . bunuda astım dolaba. Tam kendi kendi kendime dedim anlaan nasılsa kilo veremiyorum dedim o psikolojiyle tam elim buzdolabına gidecekken bu çizelgeyle gördüm yok dedim ben bunu başarırım yenerim metabolizmanı hemen yemek çizelgesi olusturdum doktorlarınla beraber aa bir baktım kilo veriyorum hemen 3.ay çizelgesi tekrar 3 ayın sonunda hafta hafta kontrol ederek o ayda çatır çatır kilo vererek bitirdim. Yine astım buda motive etti 4.ay aynısını yaptim ve her elim buzdolabına gittiğinde bu çizelgeler bana motive oldu. Ve toplam 23. Kiloyu devirdim. Buay regl donemine girdim tarti oynamadi 3 ay hergun tartilmadim 15 gunde bir demisti doktorlarim aynisini uyguladim ha regl donemlerimde durdu kilo vermelerim pes etmedim 1 hafta icinde hemen tekrar kilo vermeye basladim mesala bu hafta yine durdu regl donemindeyim hicte üzülmüyorum bütün verdiğim kilolar ve resimlerim buzdolabının üzerinde duruyor ve bu beni acayip hirslandiriyor. Sende öyle yapabilirsinHanımlar kilo çizelgesini nasıl yapıyorsunuz? Kilom sürekli gözümün önünde olunca yeme krizlerimi daha kolay atlatabilirim.
Uuuu bende öyle yapayım cuma günüBen kıyafetsiz tartılıyorum en güzeli tam kilomu biliyorum en azından :)
Harikasın, ben de nisan ayında böyle yapayımBen naptın biliyomusun defter aldım kendime ilk başlangıç kilomu yazdim haftalık çizelge yaptim ilk ay her hafta verdiğim kiloları çizelgeye hafta hafta not ettim 1 ay bitti topladım toplam kaç kilo verdigimi yazdim ve o sayfayı koparıp buzdolabına astım . Kendimi frenledim ikinci ay tekrar aynı çizelge yaptim birara durdu kilom 4 hafta 1 gram bile vermedim ayı böyle tamamladım . bunuda astım dolaba. Tam kendi kendi kendime dedim anlaan nasılsa kilo veremiyorum dedim o psikolojiyle tam elim buzdolabına gidecekken bu çizelgeyle gördüm yok dedim ben bunu başarırım yenerim metabolizmanı hemen yemek çizelgesi olusturdum doktorlarınla beraber aa bir baktım kilo veriyorum hemen 3.ay çizelgesi tekrar 3 ayın sonunda hafta hafta kontrol ederek o ayda çatır çatır kilo vererek bitirdim. Yine astım buda motive etti 4.ay aynısını yaptim ve her elim buzdolabına gittiğinde bu çizelgeler bana motive oldu. Ve toplam 23. Kiloyu devirdim. Buay regl donemine girdim tarti oynamadi 3 ay hergun tartilmadim 15 gunde bir demisti doktorlarim aynisini uyguladim ha regl donemlerimde durdu kilo vermelerim pes etmedim 1 hafta icinde hemen tekrar kilo vermeye basladim mesala bu hafta yine durdu regl donemindeyim hicte üzülmüyorum bütün verdiğim kilolar ve resimlerim buzdolabının üzerinde duruyor ve bu beni acayip hirslandiriyor. Sende öyle yapabilirsin![]()
Cuma günü reglinin ilk günleriydi ödem var di ondanKız sen naoiyosun söyle bende yapan
Benim baya işime yaradı canim seninde yarayacağına eminim.Harikasın, ben de nisan ayında böyle yapayım
Ahhh bu regl dönemleri yaa ben şuan bu durumdan muzdaribim normal zamanlarda karnım yoktu kalmamıştı şimdi bildiğinkarnim çok sis ödem topladım resmen. sabahları yeşil detoks yapıyorum bu alışkanlık yaptığı için vücudda bu bile kâr etmiyor suan.Cuma günü reglinin ilk günleriydi ödem var di ondan
Biraz kacamakli bir menü olmuş sankiMenüm
Sabah
1 orta boy patatesi az yağda tavada kavurdum
Çeyrek simit
Ekmeğin en ucu
Peynir
Oglen ve Akşam birleşti
Bir kase kısır
Ev pogacasi
Az bi çekirdek
Bir bardak kola
16;00 gibi bitirdim yemeyi
Spor akşama bildiririm
Ben de istw bundan korkuyordum,gec saatlerde bolca cay ve madensuyu karisimi icmistim.Gunaydin kizlar
Tam.tahmin ettigim gibi
O kadar su icersem gece olacagi bu
Cuma : 81.0
Bugun : 81.4
Fark +400gr
Tarti atmiyorum pazartesileri ne de olsa listeye girme ihtimalim yok diye
Siz bana bakmayin![]()