Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yarım litre cok az bardağı öpüp suya selam verip teğet mi geçtin kuzummm😅 şakalaşıyorum
Hahah gerçekten öyle sanırım 😅
1 litre için bile kendimi okadar zorluyorum ki, günlük hayatımdaki su içmem yarım ya da bir bardağı geçmezdi bir günde. Okadar çok su içmem yani :(
Kendimi alıştırmaya çalışıyorum yavaş yavaş

Hanımlar bugün günah günü gibiydi benim için.
Ama kızmayın lütfen :KK43:
Eşim bugün erken çıktı işden, dışarı çıktık uzun bir zaman sonra dışarıda bir şeyler yedik, okadar bunalmistim ki artık.
Kahvaltı da simit peynir yedim.
Öyle yemeğinde iskender yedim (ekmeğinin yarısini yemedim)

Sonra Çay icmeye gittik orada da yarım trilece yedim. (Normalde önüme 5 tane koy trilece yerim çok severim ama yine de fazla cozutmamak için eşimle bölüştüm hatta o yarısından fazlasını yedi.)

Biraz önce de 1 çiğköfte durum yedim.
Bugün böyle boool kacamakli bir gun oldu. Ama yarın ve sonrasında telafi edeceğim merak etmeyin 🙃
Spor olarak 1 saat yürüyüş; 60.2: 120 puan.
Su yarım litre içtim ama devam edeceğim.
Telafi sekillerini alayim:)
Cumaya kadar bu gunu unutma e mi,keffaretini tam ode ki tarti uzmesin:)

Ben naptın biliyomusun defter aldım kendime ilk başlangıç kilomu yazdim haftalık çizelge yaptim ilk ay her hafta verdiğim kiloları çizelgeye hafta hafta not ettim 1 ay bitti topladım toplam kaç kilo verdigimi yazdim ve o sayfayı koparıp buzdolabına astım . Kendimi frenledim ikinci ay tekrar aynı çizelge yaptim birara durdu kilom 4 hafta 1 gram bile vermedim ayı böyle tamamladım . bunuda astım dolaba. Tam kendi kendi kendime dedim anlaan nasılsa kilo veremiyorum dedim o psikolojiyle tam elim buzdolabına gidecekken bu çizelgeyle gördüm yok dedim ben bunu başarırım yenerim metabolizmanı hemen yemek çizelgesi olusturdum doktorlarınla beraber aa bir baktım kilo veriyorum hemen 3.ay çizelgesi tekrar 3 ayın sonunda hafta hafta kontrol ederek o ayda çatır çatır kilo vererek bitirdim. Yine astım buda motive etti 4.ay aynısını yaptim ve her elim buzdolabına gittiğinde bu çizelgeler bana motive oldu. Ve toplam 23. Kiloyu devirdim. Buay regl donemine girdim tarti oynamadi 3 ay hergun tartilmadim 15 gunde bir demisti doktorlarim aynisini uyguladim ha regl donemlerimde durdu kilo vermelerim pes etmedim 1 hafta icinde hemen tekrar kilo vermeye basladim mesala bu hafta yine durdu regl donemindeyim hicte üzülmüyorum bütün verdiğim kilolar ve resimlerim buzdolabının üzerinde duruyor ve bu beni acayip hirslandiriyor. Sende öyle yapabilirsin 😉😉😉😉
:9::9::9::9: bayildim,supersin masallah:9:

Ya o kadar da maydonoz suyu içiyorum sabah kalktığım da şiş oluyorum zaten gözlerimin kapakları sanki ağlamışım öyle şişmiş duruyo
Canım yediğin şeylere dikkat et yani tuz oranı ,kahve,çay bunlar hep ödem yapıyor birde tabi bol su içmek lazım kilo vermenin en önemli etkeni bence yani

Hanımlar sürekli yürüyüş ve koşu yaptığım için bacaklarım sert ve toplu ama kollar, göbek, mide, yanlar falan yumuşak, sarkık ve kilo verdikçe iyice sarkıcak. Tüm vücudu çalıştıran, sarkıklığı toplayacak spor yöntemleri var mı? Eve bisiklet gibi bir spor aleti de almak istiyorum, hangisi daha faydalı olur?

Kesinlikle eliptik bisiklet tüm vücudu çalıştırıyor ben sattım o kadar pişmanım ki :(

Back
X