Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kesinlikle. Ama istediğin kıyafete girebilmenin, aynaya bakınca gülünseyebilmenin de mutluluğu başka. Yani başkadır herhalde. 6 yıldır bu duyguyu tadamadım da🥴

Taabi orası ayrı aslında ben görünt olarak kilolu durmuyorum tabiki bunda sporun etkisi büyük bir ara hiç bırakmadan 1 sene düzenli spor yaptım hamileliğimde kimse hamile olduğuma inanmadı bile sonra doğurdum iyice zayıfladım oh miss dedim :D ama pandemi dönemine denk geldik ve evde ye iç ye iç spor yapsam da fayda etmedi 10 kg alıverdim bölgesel yerlerim var oralar gitse rahatlıcam :)

Kaç kiloyla başlamıştın? Duraksama dönemlerinde 2 gün karbonhidrata yüklenip sonra diyete devam etmek bünyeyi acayip şaşırtıyor. 5-6 yıl önce 66'da takılı kalmıştım. Bu yöntemle kilolar yerinden sökülmüştü resmen. Hem çok da eğlenceli bir yöntem. Gelsin mantılar gitsin börekler😋
98le başlsadım işte ama buraya 97 falandı yada 96 bilemedim oturdular iyice gitmiyor yaaa daha ne kadar yol aldım ki duraksama olsun

Kesinlikle. Ama istediğin kıyafete girebilmenin, aynaya bakınca gülümseyebilmenin de mutluluğu başka. Yani başkadır herhalde. 6 yıldır bu duyguyu tadamadım da🥴
Kesinlikle bu bana yemek yemekten daha ağır basıyor şu anda eski kıyafetlerim olmaya başladı bu beni daha da hisrlandiriyor

Merhabalar arkadaslar kaptanimiz moni moni nin daveti üzere geldim ☺️ Ben huzur 31 yaaindayim 3 cocugum var 6,5 5 ve 2 yasindalar pandemi dönemi cok saldim suan icin hedefim olan 10 kiloyu vermek istiyorum daha önce gruplarla 17 kilo verdim buranin motivasyonu bambaska benim icin umarim yine sizin desteginizle basaririm 😍
hoşgeldin:KK25:

Hanımlar sürekli yürüyüş ve koşu yaptığım için bacaklarım sert ve toplu ama kollar, göbek, mide, yanlar falan yumuşak, sarkık ve kilo verdikçe iyice sarkıcak. Tüm vücudu çalıştıran, sarkıklığı toplayacak spor yöntemleri var mı? Eve bisiklet gibi bir spor aleti de almak istiyorum, hangisi daha faydalı olur?
kesinlikle eliptik

98le başlsadım işte ama buraya 97 falandı yada 96 bilemedim oturdular iyice gitmiyor yaaa daha ne kadar yol aldım ki duraksama olsun
Canim eğer adet dönemine girmediysen ödem olmus olabirsin ödem atıcı çaylarla falan iner sporlada iner aklında olsun. Vucud bazen şaşırır ben cokyasadim çok panik oldum bende ama geçiyor inan geçiyor

Canim eğer adet dönemine girmediysen ödem olmus olabirsin ödem atıcı çaylarla falan iner sporlada iner aklında olsun. Vucud bazen şaşırır ben cokyasadim çok panik oldum bende ama geçiyor inan geçiyor
Bende çok yaşadım bide sürekli tartildigimiz için modunuz düşüyor bir + bir -

Bende çok yaşadım bide sürekli tartildigimiz için modunuz düşüyor bir + bir -
Aynen katılıyorum defalarca yaşadım bu durumları sonra doktorum 15 günde bir yargıya çıkarsan dahada moral olur sana demişti gerçektende hergün tartılmamak lazımmış bunu çok iyi anlamıştım.

Back
X