- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- 498
Sırf şunu yapabilmek için takılacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum![]()
:)) Gerçekten yemek yemenin mutlulukla ilgisi var buna inanıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sırf şunu yapabilmek için takılacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum![]()
Kesinlikle. Ama istediğin kıyafete girebilmenin, aynaya bakınca gülümseyebilmenin de mutluluğu başka. Yani başkadır herhalde. 6 yıldır bu duyguyu tadamadım da:)) Gerçekten yemek yemenin mutlulukla ilgisi var buna inanıyorum![]()
Kesinlikle. Ama istediğin kıyafete girebilmenin, aynaya bakınca gülünseyebilmenin de mutluluğu başka. Yani başkadır herhalde. 6 yıldır bu duyguyu tadamadım da![]()
98le başlsadım işte ama buraya 97 falandı yada 96 bilemedim oturdular iyice gitmiyor yaaa daha ne kadar yol aldım ki duraksama olsunKaç kiloyla başlamıştın? Duraksama dönemlerinde 2 gün karbonhidrata yüklenip sonra diyete devam etmek bünyeyi acayip şaşırtıyor. 5-6 yıl önce 66'da takılı kalmıştım. Bu yöntemle kilolar yerinden sökülmüştü resmen. Hem çok da eğlenceli bir yöntem. Gelsin mantılar gitsin börekler![]()
Ay ne güzel olurdu yatmakBen de öyle günlerde moralsiz gibi olurum kendimi yatağa atıp hiç çıkmayasım gelir
Kesinlikle bu bana yemek yemekten daha ağır basıyor şu anda eski kıyafetlerim olmaya başladı bu beni daha da hisrlandiriyorKesinlikle. Ama istediğin kıyafete girebilmenin, aynaya bakınca gülümseyebilmenin de mutluluğu başka. Yani başkadır herhalde. 6 yıldır bu duyguyu tadamadım da![]()
Ya mini etekler ortaya çıkıyor daha ne olsunKesinlikle bu bana yemek yemekten daha ağır basıyor şu anda eski kıyafetlerim olmaya başladı bu beni daha da hisrlandiriyor
ÖdemdirEn son cuma 93.8 çıktım bu nasıl birşey ya
Upsss olabilir belki öyle yaparım öğlen yemeğiniemziriyordun dimi git sipariş ver bari 1 tane![]()
hoşgeldinMerhabalar arkadaslar kaptanimizmoni nin daveti üzere geldim
Ben huzur 31 yaaindayim 3 cocugum var 6,5 5 ve 2 yasindalar pandemi dönemi cok saldim suan icin hedefim olan 10 kiloyu vermek istiyorum daha önce gruplarla 17 kilo verdim buranin motivasyonu bambaska benim icin umarim yine sizin desteginizle basaririm
![]()
kesinlikle eliptikHanımlar sürekli yürüyüş ve koşu yaptığım için bacaklarım sert ve toplu ama kollar, göbek, mide, yanlar falan yumuşak, sarkık ve kilo verdikçe iyice sarkıcak. Tüm vücudu çalıştıran, sarkıklığı toplayacak spor yöntemleri var mı? Eve bisiklet gibi bir spor aleti de almak istiyorum, hangisi daha faydalı olur?
teşekkürler, sana da güzel kilo vermeler.Hepinize günaydın kizlar. Bu günden itibaren yine diyetime devam edeceğim ama gruptan ayrılıyorum. Hepinize bol kilo vermeli günler diliyorum.![]()
Canim eğer adet dönemine girmediysen ödem olmus olabirsin ödem atıcı çaylarla falan iner sporlada iner aklında olsun. Vucud bazen şaşırır ben cokyasadim çok panik oldum bende ama geçiyor inan geçiyor98le başlsadım işte ama buraya 97 falandı yada 96 bilemedim oturdular iyice gitmiyor yaaa daha ne kadar yol aldım ki duraksama olsun
Bende çok yaşadım bide sürekli tartildigimiz için modunuz düşüyor bir + bir -Canim eğer adet dönemine girmediysen ödem olmus olabirsin ödem atıcı çaylarla falan iner sporlada iner aklında olsun. Vucud bazen şaşırır ben cokyasadim çok panik oldum bende ama geçiyor inan geçiyor
Sağlık beslenmeye devam inşallah eksileri görürüzselam kızlar
cuma gününe hazır mıyız.![]()
Aynen katılıyorum defalarca yaşadım bu durumları sonra doktorum 15 günde bir yargıya çıkarsan dahada moral olur sana demişti gerçektende hergün tartılmamak lazımmış bunu çok iyi anlamıştım.Bende çok yaşadım bide sürekli tartildigimiz için modunuz düşüyor bir + bir -