AmiinTabi ya eskiler boylemiydi bizler sokakta büyüyen cocuklariz şimdi ne çocuklar dışarı çıkar,ne de dışarı onlar için güvenli ,birde 2 yaşındaki cocukta bile tablet var aminn inşallah bir an evvel ortalık düzene kavuşsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AmiinTabi ya eskiler boylemiydi bizler sokakta büyüyen cocuklariz şimdi ne çocuklar dışarı çıkar,ne de dışarı onlar için güvenli ,birde 2 yaşındaki cocukta bile tablet var aminn inşallah bir an evvel ortalık düzene kavuşsun
ben eylülde 102 leri görünce covid korkusundan sabah namazından sonra yürüyüşe çıkıyordum 1 saat yürüyordum her sabah. uzunca bir süre devam ettim, çok faydasını görürsün babym. hem yürüüyşler iştah da kesiyor, o kadar emek verdim diyip yiyemiyorsun.Ve Nisan ayı benim kopruden onceki son çıkışım. Oyle radikal kararlar aldim ki
Disiplin disiplin disiplin parolam
Sabah Allah im izin verirse 5 buçukta kalkip ya da o civarlar işte, namazimi kilip kendimi kapiya atacagim. 15 dk koşsam yeter.
Her sabah bu sekilde insallah
Ben cok uykuyu seven biriyim illaki zor olacak ama olmali
Beslenme de aşırı katı olacak
Zaten13 Nisan'da ramazan basliyor hayirlisiyla ,o zaman sabah koşamam ama bir caresine bakacagim insallah
Evet biliyorum da egzersiz de yapıyordum zıplama falan korktumAğır kaldırmaman lazım sadece
başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesin.Evet canım cenazem var peşpeşe 2 halamı kaybettimbiri pazar,biri bugün
hoşgeldingunaydin kizlar bende araniza katilmak istiyorum ..
benim minnak kelebeklerim incecik olup yaza fit girecekelrEki Görüntüle 2813594 Kimse yanlış anlamasın lütfen, sadece ben çok güldüm sizlerede göstermek istedim.
yaptırmak zor mu canımcım, orada nasıl işliyo hastane işleriSelam kizlar ...ben hic iyi değilim..çocuklarim okula gidemiyo..test zorunluluğu getirdiler test yaptirmayanlari okula almayacaklarmiş. nasil bir zamanda yaşiyoruz biz![]()
senin serzeniş ettiğinin tersini de ben ediyorum, hepsi gerekli benim için. keşke burada da olsa dicem lnç edilcem.Okula gidemeyen çocuklar evde ders yapacaklarmiş..zaten aylardir büyükler evde yapiyordu derslerini..küçüklerde grup 2 olarak haftada 2-3 kez okula gidiyorlardi 2 hafta boyunca maskeylen..maske yetmedi şimdide test zorunluluğu getirdiler..birde gardiyan gibi okul avlusunda çocuklari denetliyorlarmiş mesafe maske kurali için..
Ay inşallah ya hiç umudum yokbenim minnak kelebeklerim incecik olup yaza fit girecekelr![]()
Bu sabah soguktan cikamadim ama bu aksamdan kazagimi hazirlayip yarin kalkacagim insallahben eylülde 102 leri görünce covid korkusundan sabah namazından sonra yürüyüşe çıkıyordum 1 saat yürüyordum her sabah. uzunca bir süre devam ettim, çok faydasını görürsün babym. hem yürüüyşler iştah da kesiyor, o kadar emek verdim diyip yiyemiyorsun.
başın saolsun canım. Allah rahmet eylesin. çok üzücü bir durum. covid den mi vefat ettiler?Evet canım cenazem var peşpeşe 2 halamı kaybettimbiri pazar,biri bugün
geçmiş olsun canım. şimdi nasılsın?Ay günüm çok berbattı kızlar bugün 2 kere şekerim düştü 46 Lara ne yiyceğimi şaşırdım üzgün bugün menüm çok berbat
Aynen bende fazla cikiyorum adet dönemindeBende tam tersine adetten dolayı 1.5 kilo fazla çıktım takmadım bile nasılsa bu yalanci kilo
Zor olduğundan değil canim.mesela farkli...hastane işlerine gelince öyle tv lerde anlatildiği gibi değil gerçekler..aile yakinindan biri çalişiyor sağlikci olarak...neyse boşver...dua edelimde bu kabus son bulsun gerçekler ortaya çiksin inşallah..şu an erkan trükteni dinliyorum..gerçekleri ondan dinleyebilirsinyaptırmak zor mu canımcım, orada nasıl işliyo hastane işleri![]()
Geçmiş olsunValla kızlar benim içinde gün kötü geciyor. Diyet açısından değil.
Kardeşim askerde üç aydır. Bugün evini kontrole gittim.
Eve hırsız girmiş kapı sonuna kadar açıktı
Ev bekar evi olduğu için önceden o gidince toplamıştm
Ev maf olmuş. Kapının camını kırmışlar
İki telefon yok.
Başka eksiklerde vardır belki ama bakamadım.
Çok dağınıktı. Polisleri çağırdım.
Onla uğraştım ama sonuca varan bişey yok malesef.
Çok geçmiş olsun canim yaa çok üzüldüm bu durumaValla kızlar benim içinde gün kötü geciyor. Diyet açısından değil.
İki telefon yok.
geçmiş olsun. Allah korusun.Valla kızlar benim içinde gün kötü geciyor. Diyet açısından değil.
İki telefon yok.
Tartım geldi bakalım ben kaç kilo fazla çıkıcam en nefret ettiğim dönem adet dönemleriAynen bende fazla cikiyorum adet döneminde