- 22 Aralık 2020
- 100
- 440
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun![]()
Çok geçmiş olsun canim yaa çok üzüldüm bu durumarabbim birdaha yasatmasin böyle bir durumu.
Teşekkürler canlarımgeçmiş olsun. Allah korusun.
Engin hoca ve eşi candırEki Görüntüle 2814319
Kızlar az önce bu egzersizi yaptım
7 dk dayanabildim :)
Dün de yapmıştım yine bu kadar dayanabilmiştim yavastan yavaştan vücudumu spora alıştırmaya başlamalıyım, başlıyorum inşallah
Bu video acayip güzel tavsiye ederim
baktım. evet hareketliEki Görüntüle 2814319
Kızlar az önce bu egzersizi yaptım
7 dk dayanabildim :)
Dün de yapmıştım yine bu kadar dayanabilmiştim yavastan yavaştan vücudumu spora alıştırmaya başlamalıyım, başlıyorum inşallah
Bu video acayip güzel tavsiye ederim
Başın sağolsun canımEvet canım cenazem var peşpeşe 2 halamı kaybettimbiri pazar,biri bugün
Geçmiş olsunAy günüm çok berbattı kızlar bugün 2 kere şekerim düştü 46 Lara ne yiyceğimi şaşırdım üzgün bugün menüm çok berbat
Herşey Allah'tan canım artık yaşım 35 biyolojik anne olamadım fakat aslan gibi bir oğlum var kalbiyolojik ...iyiki dogurmamisim da Rabbim oğlumu vermiş bana ...her zaman şükret beterin beteri varBence korkma ben ymenopoz yaşımı soyleyim sukredersin 18
![]()
Cook pardon bir saat 20 dakka yürüyüş 120dakla degilIyi akşamlar kızlar bugünün berbattı
Depresif bir gün oldu. Günün ilk saatleri lokma bile yemek istemedim. Daha sonra da ne varsa onlardan yedim düzenli ve dengeli değildi.
Spor bildirimi yapıp kaçıyorum
Toplam da 120 dk yürüyüş 240 puan
10000 adım 100 puan
Toplam 340