Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok şişkinlik yok gibi şu an belki ondandır :)
Ben kadın hastalıklarından baya bir ameliyat oldum şuan yine histeroskopi olucam yakışıklılarım açılacak ağrılarım ve şişkinliğin ondan benim genelde acil de geçiririm her adet dönemimi 23 kilo verdiğinden beri sadece agrım oluyor bayilmalarim bitti acile hiç gitmedim zayıflamak çok iyi geldi bana

Ben kadın hastalıklarından baya bir ameliyat oldum şuan yine histeroskopi olucam yakışıklılarım açılacak ağrılarım ve şişkinliğin ondan benim genelde acil de geçiririm her adet dönemimi 23 kilo verdiğinden beri sadece agrım oluyor bayilmalarim bitti acile hiç gitmedim zayıflamak çok iyi geldi bana

Ay bundan sonra da olmaz inşallah

IMG_20210402_073247.webp

Geçen hafta : 93.8
Bu hafta : 93.6
Fark : 200 Gr
Yüzdesi : 0.213
moni moni

Kızlar çok güzel eksiniz var tebrik ederim ben baya dikkat etmeme rağmen arti çıktım.
Dün birkaç tane tuslu fıstık yedim ondwn mi acaba

Suyu ne kadar içiyorsun misal ben kaçamak yapsam da eğer suyumu düzgün için çok az da hareket ettiysem gidiyor gerçi bünyeden bünyeye de fark eder ama bilemedim

Suyu ne kadar içiyorsun misal ben kaçamak yapsam da eğer suyumu düzgün için çok az da hareket ettiysem gidiyor gerçi bünyeden bünyeye de fark eder ama bilemedim
Dün su hiç icemedim normalde evde şişeyle dolanirim. İki litre içerim e muhtemelen ondan da olabilir tekrar tartilcam

İnşallah kirkyillik mahalle. Kiracı oalrai gelenler yapmış diyorlar. Tanıdık değil yani
Canim benim ne olacağı belli olmuyor biz güya güvenliği olan sitede oturuyoruz geçen ay güvenliği uyuyup misafir olarak geldik deyip birinci bloktaki daireyi soydular

Back
X