Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben zamanında eczaneden bisi almıştım yulafli. Ozaman ben bir tiksindim yulafdan asla yiyemiyorum istifra ediyorum afedersin 😪
Yulaf dokundu demekki herkes sevmez eşim sabahları yulafli yogurt bazen sütle yer eskiden bu yenir mi diye söylenirdim ona şimdi benim diyette başladım oldu ben glutensiz olanlarından alıyorum bana glüten yasak çünkü herkes sevmiyor yulafi

Yulaf dokundu demekki herkes sevmez eşim sabahları yulafli yogurt bazen sütle yer eskiden bu yenir mi diye söylenirdim ona şimdi benim diyette başladım oldu ben glutensiz olanlarından alıyorum bana glüten yasak çünkü herkes sevmiyor yulafi
Yulak ve yulaf kepegi asla tuketemiyorum🙄 bende

IMG_20210403_104459.webp
Geçen cuma 68.7
-1😍

Peki sabahları hicmi kahvaltı etmiyorsun
Ediyorum Tabiki de. Bugün kırmızı biber yeşil biber roka yumurta domates salatalık yedim. Çayı şekersiz icemedigim için çayı hiç içmedim.
Normalde acikmamis şekilde oturup dünya yiyiyorum. 3 4 bardak şekerli çay bide

Gunaydınnnnn
Ay kızlar gece uyuyakalmışım
Hemen dünkü menümü paylaşayım
Saat 16.00
3 küçük kase mercimek çorbası(sogan salça mercimek tavuk)
.
Saat 17.15
2 tabak dible
(pancar pırasa havuç bulgur)
.
Saat 21.00
1 tabak dible
.
Su : 1.2 lt
.
İşte şekersiz 21 imin ilk gün menüsü bu
Neyde çok zorlandım biliyor musunuz?
ÇAY
Acayip çay içesim öldüm
Gece olsa da ders çalışırken içsem dedim sonuçta gece kendime şekerli çay içmek için izin vermiştim
Ama uyuyakalınca içemedim
..
Neyse ilk gün sonucu giden - 1.4 kg😍😍😍

Gunaydınnnnn
Saat 16.00
.
Saat 17.15
2 tabak dible
.
Saat 21.00
1 tabak dible
.
.
ÇAY
Acayip çay içesim öldüm
Gece olsa da ders çalışırken içsem dedim sonuçta gece kendime şekerli çay içmek için izin vermiştim
..
Çayı şekersiz dene canım,daha çok seveceksin,kahvaltı yapamadın mi,bilerek mi yapmadın?

Gunaydınnnnn
Saat 16.00
.
Saat 17.15
2 tabak dible
.
Saat 21.00
1 tabak dible
.
.
ÇAY
Acayip çay içesim öldüm
..
Beybim aklında olsun pişmiş havucun glisemik indeksi yüksek oluyor yani şeker yemiş gibi etki ediyor, onada dikkat et olurmu.
Çok iyi gitmiş yinede

Beybim aklında olsun pişmiş havucun glisemik indeksi yüksek oluyor yani şeker yemiş gibi etki ediyor, onada dikkat et olurmu.
Çok iyi gitmiş yinede
Evet canım sağ olasin bilgi icin💕 Ahmet Apa pismis havuça izin vermiyordu. Ama annem atmıs içine olsun dedim o kadarcık😊 mesela az once yogurdun icine yulaf ezmesi koydum yedim. Hic istemeye istemeye yiyorum ama napim ,yulaf ezmesi paketinde 1 gr mı ne şeker var. Neyse olsun 1 gr o kadar sikıntı degil yeter ki nefsimi tutayım ve de bu ay icerisinde -10kg hedefim.artik nefes alamiyorum.

Burdayımmm🤖🙋

Denemz miyim daha önce denedim birkaç gün ama böyle içeceğime hiç içmemeye karar verdim 😊 ben kahvaltı yapmıyorum ki o saatlerde acıkmıyorum
Ben önce kek filan yerken şekersiz denemiştim,birden insan tiksiniyor sanki evet😂
Fakat şimdi şekerli bardaktaki çay kaşığı cayima değse içemiyorum.
Acıkmaman çok güzel,ben de illa aç olmuyorum aslında,geçte yiyorum,daha da geciktirebilirimo_O
Ya bir yerden kisicaz ki gitsin bu fazlalıklar.
Basen ve karnıma streç naylon sardım,spor yaparken bir işe yarasın bari:)

Evet canım sağ olasin bilgi icin💕 Ahmet Apa pismis havuça izin vermiyordu. Ama annem atmıs içine olsun dedim o kadarcık😊 mesela az once yogurdun icine yulaf ezmesi koydum yedim. Hic istemeye istemeye yiyorum ama napim ,yulaf ezmesi paketinde 1 gr mı ne şeker var. Neyse olsun 1 gr o kadar sikıntı degil yeter ki nefsimi tutayım ve de bu ay icerisinde -10kg hedefim.artik nefes alamiyorum.
Yulaf lapasini sen mi yiyordun canım, ununu mu alıyorsun?
Daha önce almıştım diyetteyken,taneleri kırılmış gibiydi.
Unu daha iyi olur sanki

Ayyy bu ay içinde 10 kilo muuuuu :rolleyes:
Tut elimden tuuuut,götür beni gittiğin yereeeeeee

Gunaydınnnnn
Saat 16.00
.
Saat 17.15
2 tabak dible
.
Saat 21.00
1 tabak dible
.
.
ÇAY
Acayip çay içesim öldüm
..
🤩🤩🤩🤩🤩👏👏👏👏

Back
X