Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar size tok tutan tatlı tarifi veriyorum
Kesinlikle denemelisiniz
Allah nasip ederse ben sadece sahurda ondan yiyeceğim
Geçen sene benzeri biseyler yapmıştık, çok rahat oruç tuttum, hiç zorlanmadan.

Tahin
Çiğ kuruyemiş ( ben ceviz kullandim)
Tarçın
Hurma yada incir

Cevizi elimle biraz iri parçaladım, hurmaları 7 parçaya bölüp hepsini karıştırdım.

Canınız tatlı istediğinde bile 2 tatlı kaşığı yeseniz yeterli

Kızlar size tok tutan tatlı tarifi veriyorum
Kesinlikle denemelisiniz
Allah nasip ederse ben sadece sahurda ondan yiyeceğim
Geçen sene benzeri biseyler yapmıştık, çok rahat oruç tuttum, hiç zorlanmadan.

Tahin
Çiğ kuruyemiş ( ben ceviz kullandim)
Tarçın
Hurma yada incir

Cevizi elimle biraz iri parçaladım, hurmaları 7 parçaya bölüp hepsini karıştırdım.

Canınız tatlı istediğinde bile 2 tatlı kaşığı yeseniz yeterli

Çok susatmaz mı bu insanı sahurda bunu yersek akşama kadar ölürüz susuzluktan :)

Biskuviler olmasa tatli krizi cekecektim aksam. Ama gercek krizden degil psikolojik 😁

Zaten gerçekten geçirmiyoruz psikolojik olarak oluyor diyet modundayken ben de öyleyim malesef dün bir kavanoz çikolataya saldırmamak için kendimi zor tuttum :)

Ay arkadaşlar bizim evimiz köy evi çift katlı müstakil. alt kata indik, oğluma sarma koymaya tencereye açtım Allah'ım bir koktu bir koktu az kalsın niyeti bozuyordum 🤣 sonra dedim ki daha 1 dakika önce arkadaşlara ne söylüyordun şimdi yemeğin kokusu seni aldatmasın git git şuradan dedim . çıktım gittim odadan yemeden. Kendimi tebrik ediyorum👏👏

Yaaa kendimi zayif gormek icin o kadar sabirsizlaniyorum ki kizlar
Belki duruma gore 24 saati uzatabilirim bakalim😊 bir an once olsun istiyorum
24 saat olunca ne oluyor canım merak ettim
Ay arkadaşlar bizim evimiz köy evi çift katlı müstakil. alt kata indik, oğluma sarma koymaya tencereye açtım Allah'ım bir koktu bir koktu az kalsın niyeti bozuyordum 🤣 sonra dedim ki daha 1 dakika önce arkadaşlara ne söylüyordun şimdi yemeğin kokusu seni aldatmasın git git şuradan dedim . çıktım gittim odadan yemeden. Kendimi tebrik ediyorum👏👏
Kendini çok zorlama canım dikkat et. Basaricaksin 🙏🤗

Bilemiyorum simdiden midem guruldamaya basladi bile daha 4.saatteyim
Zorlama kendini bu sefer de çok acıkıp tam yatacağım zaman gidip yeme 😂Bi kere başıma geldi de ben bu yüzden 5 te falan yemeyi kapatıyorum daha erken yediğimde illa ki acıkıp tutamıyorum kendimi

Back
X