- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Yok bitanem sıkıntı değil eğleniyoruz şunun şurasında gruptaHahaha gözden kaçmış demek etiketle o zaman beni puanını da yaz
Hoşuma da gitmedi değil

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bitanem sıkıntı değil eğleniyoruz şunun şurasında gruptaHahaha gözden kaçmış demek etiketle o zaman beni puanını da yaz
Tesekkür ederim sag olasın kuzumGeçmiş olsun ne yaptın canım böyle sen
Evet canimTesekkür ederim sag olasın kuzum
Ne yaptın derken zayıflamak için mi
bol bol yemek yiyorTesekkür ederim sag olasın kuzum
Ne yaptın derken zayıflamak için mi
Aayyy ağzından bal damlıyorCanim sen 64 kiloydun en son hatirladiğim kadariyla..kilomu aldin sen tekrar yoksa benmi yanliş hatirluyorum![]()
Canm harikasın ya devam böyle önümüzdeki hafta görürsün 7leri artikEki Görüntüle 2821127
Gunaydin arkadaslar
Dun parmagimin uzerine 1 cmlik yere yapistirici degdi su an mahvoldum 3_4gun kortizon hapi alicam
Cok kasiniyorummmm
.
Neyse tarti ise
Cuma :82.2
Bugun : 80.0
Fark : - 2.2kg
Ay isim yazamadim ama tartim ayni
Allah korumuş canım, oldum olası tüp olayı beni korkutuyor.Ay kizlarr
Az once annem kapida balik kizartacakti. Kucuk tüp alev almis. Annem babama cagirdi tup gaz kaciriyor diye ben de sadece gaz kaciriyo sandim 3_4dk sonra asagiya inip baktim ki yaniyor. Kalin odunla tutup firlatmislar.evin yakinindaydi 5 metre yoktur. Bir yandi 30 dk.
Itaiye gelene kadar biz sondurduk zaten. Ama onlar da yine köpük falan sıktılar. Ay ateş çok korkunc bir sey patlayacak diye yuregimiz agzimiza geldi . Rabbim atesten koru bizleri Ya Rab
Simdi merak edwnler olursa belirteyim ilk 10 dk biz ne yapabiliriz onu anlattilar battaniye koyun vs en son olmadi gonderdiler 16 dkda geldi
Ay var ya ya ben yaksaydim o tüpü ,ya evde yaksaydim, Aman Allah korusun yarabbim. Belki de kedilerimizin kopeklerimizin yuzu suyu hurmetine
Kapimizda su an 4 kopek 15 kedi varikisini eve aliyoruz malum beyaz ve bir de boz
Diğerleri biraz daha yabani ruhlu olduklari icin pek girmiyorlar,eve aldiklarimizi yikiyoruz da birkac gunde birhic olmadi eve girerken ayaklar yikaniyor :)
Sağol bacımGülim tebrikler canom![]()
Birde kıbleye çevirInsallah hazirizdir
Ben diyetteyim kendimce ama tartinin haberi yok
Ya bir de parkenin uzerinde her yonde ayri sonuc veriyor,anlamadim gitti.
Yarin banyoya goturup tartilacagim.
Ben iyi gidiyorum bence,tarti gormese de simdilik,aynen devamdayim..
hoşgeldinMerhaba, ben de aranıza katılmak istiyorum, ne yapmalıyım?
Hayırlı cumalarselam canlarım hayırlı cumalar![]()
Geçmiş olsun canımEki Görüntüle 2821127
Gunaydin arkadaslar
Dun parmagimin uzerine 1 cmlik yere yapistirici degdi su an mahvoldum 3_4gun kortizon hapi alicam
Cok kasiniyorummmm
.
Neyse tarti ise
Cuma :82.2
Bugun : 80.0
Fark : - 2.2kg
Ay isim yazamadim ama tartim ayni
çok geçmiş olsunAy kizlarr
Az once annem kapida balik kizartacakti. Kucuk tüp alev almis. Annem babama cagirdi tup gaz kaciriyor diye ben de sadece gaz kaciriyo sandim 3_4dk sonra asagiya inip baktim ki yaniyor. Kalin odunla tutup firlatmislar.evin yakinindaydi 5 metre yoktur. Bir yandi 30 dk.
Itaiye gelene kadar biz sondurduk zaten. Ama onlar da yine köpük falan sıktılar. Ay ateş çok korkunc bir sey patlayacak diye yuregimiz agzimiza geldi . Rabbim atesten koru bizleri Ya Rab
Simdi merak edwnler olursa belirteyim ilk 10 dk biz ne yapabiliriz onu anlattilar battaniye koyun vs en son olmadi gonderdiler 16 dkda geldi
Ay var ya ya ben yaksaydim o tüpü ,ya evde yaksaydim, Aman Allah korusun yarabbim. Belki de kedilerimizin kopeklerimizin yuzu suyu hurmetine
Kapimizda su an 4 kopek 15 kedi varikisini eve aliyoruz malum beyaz ve bir de boz
Diğerleri biraz daha yabani ruhlu olduklari icin pek girmiyorlar,eve aldiklarimizi yikiyoruz da birkac gunde birhic olmadi eve girerken ayaklar yikaniyor :)
Ozaman ben yanliş hatirlamişim canim..istediğin hedef kilona ulaşirsin bu sefer inşallahAayyy ağzından bal damlıyoren son 15 sene önce 67 idim
Yok yok ben değilim burdan 72.9 ile ayrıldım. Motivemi topladım geldim genehedef 69. Kemiklerim iri olduğu için ve etim sıkı olduğu için 69 da kemiklerim çıkıyor
Canm harikasın ya devam böyle önümüzdeki hafta görürsün 7leri artik
Canım benim öğünler arasında asla bir şey yemedimEvet canim
Yaa hiç de bilembol bol yemek yiyor![]()
![]()
Ayyyy inşallahCanm harikasın ya devam böyle önümüzdeki hafta görürsün 7leri artik
Evet gerçekten öyle. En iyisini yapmışsınız gezegenimAllah korumuş canım, oldum olası tüp olayı beni korkutuyor.
Yeni taşınacağım evde ocak doğalgazlıydı, istemedim.
Elektrikliye döndürdük, bu sayede tüm elektrik sistemi, kabloları yenileniyor