- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Geçmiş olsun canım
çok geçmiş olsun
Cok tesekkür ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım
çok geçmiş olsun
eline sağlık canımMENÜSPOR
02 n,san / 09 nisan
yapmaya çalıştım kaptanım pek olmadı ama hiç yoktan iyidir dimieline sağlık canım![]()
![]()
yettimmmakşam oldumoni ortalıkta yookkkkk kaptanııımmmm nirdesiiiinnnn
gayet güzel emeklerine sağlıkyapmaya çalıştım kaptanım pek olmadı ama hiç yoktan iyidir dimi![]()
Çok geçmiş olsun çok zor diş ağrısı insanın beyni zonkluyor resmenbirkaç gündür diş ağrısından muzdaribim, hiç keyfim yok o yüzden.![]()
Çok geçmiş olsunbirkaç gündür diş ağrısından muzdaribim, hiç keyfim yok o yüzden.![]()
birkaç gündür diş ağrısından muzdaribim, hiç keyfim yok o yüzden.![]()
İnşallah canım herkes ulaşsın inşallah en büyük isteğim herkes kendinden emin olsun ve gurur duysun.Ozaman ben yanliş hatirlamişim canim..istediğin hedef kilona ulaşirsin bu sefer inşallah![]()
Geçmedi mi hâlâbirkaç gündür diş ağrısından muzdaribim, hiç keyfim yok o yüzden.![]()
Geçmiş olsun kaptanımbirkaç gündür diş ağrısından muzdaribim, hiç keyfim yok o yüzden.![]()
Geçmiş olsun canım o diş ağrısını çok iyi bilirim hamileliğimde az ağlamadım acısından artık eşim dua ediyordu senin yerine benim dişim ağrısın diyordu hemen geçer inşallahbirkaç gündür diş ağrısından muzdaribim, hiç keyfim yok o yüzden.![]()