10 yaş küçük bir erkekle olur mu?

olmuyor canım ben denedım 7 yaş yok nesil farkı ve çoçuksu oldugu bellı yanı birşeyler hep zıt oluyor yaş farkından dolayııı tecrubesız oluyor oda sinir bozucu

Maddi olarak ikimizde aynı durumdayız. benim ondan bir artım yok. ki bana istersen çalışma ben sana bakarım evinde dur diyen bi insan.

olmuyor canım ben denedım 7 yaş yok nesil farkı ve çoçuksu oldugu bellı yanı birşeyler hep zıt oluyor yaş farkından dolayııı tecrubesız oluyor oda sinir bozucu
tecrübesizliği benide rahatsız ediyor ama fikirleri çok güzel

Olmaz bence. Ben kendimden 10 yaş büyükte istemem, küçükte. Kuşak farkı oluyor bir kere. Erkekler zaten geç olgunlaşıyor. 24 yaşındaki adam ne kadar ciddiye alabilir ki ilişkiyi, olaylar karşısında ne kadar olgun davranabilir ? Siz kariyeriniz de yükselmişken o iş hayatına yeni atılıyor. İleride de sorun. Siz 44 olunca o daha 34 yaşında olacak. Gözü muhtemelen dışarı kayacak. Olmaz. Davul bile dengi dengine. 5 yaşa kadar olabilir bence ama 10 çok.

Son düzenleme:
Tek sıkıntı buysa aşarsınız zamanla.. bir yerden sonra önemi kalmıyor zaten
tek sıkıntı bu şükür. keşke bu da olmasa. azıcık büyük görünmek için çabala dedim :d gülüyor. aile tanışmasına bişey kalmadı ne yapabilirim modunda

tek sıkıntı bu şükür. keşke bu da olmasa. azıcık büyük görünmek için çabala dedim :d gülüyor. aile tanışmasına bişey kalmadı ne yapabilirim modunda
yaşı başına kakabilirler insanlar çok hadsız ama siz karar vermişsiniz zaten

batar bır süre sonra ama bende öle oldu ilk başt atoz pembe gerçeklerle yüzleşince gıcık olmaya başladım çoçuğa
bitirecek duruma gelsem 5 dakika durmam ama yok yani yakalanan uyum güzel garip şekilde

Allah mutluluğunuzu daim etsin bizede nasip olur inşallah

Kendim bile 24 yaşında olsam 24 yaşında biriyle olmazdım. 24 yasindaki erkek bana daha erkek gibi bile gelmezdi. Daha cocuk sayilir bana gore .Mantıklı düşünmek gerekir.

Maddi olarak ikimizde aynı durumdayız. benim ondan bir artım yok. ki bana istersen çalışma ben sana bakarım evinde dur diyen bi insan.
Valla yaşayıp gör.

Ben 24 yaşında cıvıl hayatın içinden geçmesi gerektigi yaşta kendinden 10 yaş büyük kadın isteyen erkekte bişeyler ararım.
Anne sevgisi arıyordur.

Zamanında bir yöneticimiz vardı o zamanlar sevgililerdi, en yakın arkadaşı adama sormuştu neden x’si istiyorsun diye. Anne sevgisi gibi seviyorum demişti. Ve inan adam gayer yakışıklı ama kadın değildi.

İnsanlar açık açık yazmaktan çekinir bu konularda…

Anne sevgisi, kendini dayayacağı bir kadın, düşük libido, ailesinin problemli olması ve yaşıtlarının bunu kabul etmeyeceğini bilmesi, evde sorunsuz bekleyen kadın isteği liste uzar gider.

24-34 yaş olur ama 34-44 olmaz. bundan 10 sene sonra gözü gençlere kayar. hele bi de kadın çocuk yaptımı 5 yaş yaşlanıyor karşımdaki eğer gözüme biraz başıbozuk gelse

Bu söylediğin doğru olabilir. Maddiyat değilde anne sevgisi konusuna katılıyorum. Ama aramızda bi kimyada var bunu görmezden gelmemde saçma sanki

Olmaz, bundan on sene sonrasını da düşünmek lazım. Bu heyecan bittiğinde bu iş de biter. Eski konularınızdan anladığım kadarıyla sizin bir evliliğe geç kalmışlık hissiniz , çocuk doğurmaya geç kalmışlık hissiniz var. Bu yanlış kararlar almanıza sebep olabilir.
34 yaşında kadının 24 yaşında çocukla ne işi var derim ben kusura bakmayın. Diyorum çünkü 24 yaşında erkek daha çocuktur .Yani 54-44 olsanız daha farklı yorum yapardım ama şu an bunun oluru bence yok yani çocuğun ailesinin yerinde olsam karşı çıkardım. Kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…