olmuyor canım ben denedım 7 yaş yok nesil farkı ve çoçuksu oldugu bellı yanı birşeyler hep zıt oluyor yaş farkından dolayııı tecrubesız oluyor oda sinir bozucu10 yaş küçük erkekle olur mu?
Suan evlilik yoluna söz verdiğim erkekle kendimden 10 yaş küçük ve yaş farkımız belli oluyor. Aile tanışması olacak yakında. Utanıyorum. Ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum. 0 24 ben 34 yaşındayım. Gerçekten fikirleri çok güzel ama görünüş olarak yanimda küçük olduğu çok belli ama değer veriyorum
Maddi olarak ikimizde aynı durumdayız. benim ondan bir artım yok. ki bana istersen çalışma ben sana bakarım evinde dur diyen bi insan.Maddi olarak imkanın varsa, bakabilecek isen neden olmasın.
Ülkemizde %85, kendinden büyük kadın seçen erkekler kendini dayamak için seçerler.
Arkadaşım kendinden 6 yaş küçük biri ile evlenmişti. Aile vs asla sorun etmedi, çünkü oğullarına arkadaşım baktı yıllarca. Çok medeni iyi insanlardı ama bu aileler de evlatlarını iyi tanıyor.
Arkadaşım ben çalışmayacağım deyince boşandılar. Tazminat istedi boşanırken kv beni arayıp şahit ol dedi. Aaaa tabi teyzecim olurum ama herşeyi doğru anlatırım deyince çark etmişti.
Arkadaşımın istediği tazminat hakkıydı.
Merak etme ailesi sorun çıkarmaz.
Demet Akalın örnek yıllardır bakar kocasına. 10 yaş büyük…
tecrübesizliği benide rahatsız ediyor ama fikirleri çok güzelolmuyor canım ben denedım 7 yaş yok nesil farkı ve çoçuksu oldugu bellı yanı birşeyler hep zıt oluyor yaş farkından dolayııı tecrubesız oluyor oda sinir bozucu
işte öyle bi insan olmadığına inandırdı canım benim24-34 yaş olur ama 34-44 olmaz. bundan 10 sene sonra gözü gençlere kayar. hele bi de kadın çocuk yaptımı 5 yaş yaşlanıyor zaten.
batar bır süre sonra ama bende öle oldu ilk başt atoz pembe gerçeklerle yüzleşince gıcık olmaya başladım çoçuğatecrübesizliği benide rahatsız ediyor ama fikirleri çok güzel
tek sıkıntı bu şükür. keşke bu da olmasa. azıcık büyük görünmek için çabala dedim :d gülüyor. aile tanışmasına bişey kalmadı ne yapabilirim modundaTek sıkıntı buysa aşarsınız zamanla.. bir yerden sonra önemi kalmıyor zaten
yaşı başına kakabilirler insanlar çok hadsız ama siz karar vermişsiniz zatentek sıkıntı bu şükür. keşke bu da olmasa. azıcık büyük görünmek için çabala dedim :d gülüyor. aile tanışmasına bişey kalmadı ne yapabilirim modunda
bitirecek duruma gelsem 5 dakika durmam ama yok yani yakalanan uyum güzel garip şekildebatar bır süre sonra ama bende öle oldu ilk başt atoz pembe gerçeklerle yüzleşince gıcık olmaya başladım çoçuğa
kapılmışsın sen :) yaşayıp görmen lazım demekkibitirecek duruma gelsem 5 dakika durmam ama yok yani yakalanan uyum güzel garip şekilde
Allah mutluluğunuzu daim etsin bizede nasip olur inşallahşunu hep söylerim yaştan önce konuşmanız gereken çok şey var. Bunun en başında çocuk geliyor sonra hayata bakış açıları , ortamlarınız , sorumluluk faktörleri , aile ile ilişkiler gibi gibi. Eğer bunlar konusunda uyumlu olduğunuzu düşünüyorsanız neden olmasın. Bende kendimden 10 yaş küçük biriyle evliyim çok şükür mutluyum ama en başta herşeyi tekrar tekrar konuştum evlenmeden önce işin ciddiyetini anlasın diye.
evet ne görmeliyim bilmiyorum ama biran önce görsem iyi olacak ailelere konu taşınmadankapılmışsın sen :) yaşayıp görmen lazım demekki
tecrubeevet ne görmeliyim bilmiyorum ama biran önce görsem iyi olacak ailelere konu taşınmadan
Kendim bile 24 yaşında olsam 24 yaşında biriyle olmazdım. 24 yasindaki erkek bana daha erkek gibi bile gelmezdi. Daha cocuk sayilir bana gore .Mantıklı düşünmek gerekir.10 yaş küçük erkekle olur mu?
Suan evlilik yoluna söz verdiğim erkekle kendimden 10 yaş küçük ve yaş farkımız belli oluyor. Aile tanışması olacak yakında. Utanıyorum. Ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum. 0 24 ben 34 yaşındayım. Gerçekten fikirleri çok güzel ama görünüş olarak yanimda küçük olduğu çok belli ama değer veriyorum
Valla yaşayıp gör.Maddi olarak ikimizde aynı durumdayız. benim ondan bir artım yok. ki bana istersen çalışma ben sana bakarım evinde dur diyen bi insan.
24-34 yaş olur ama 34-44 olmaz. bundan 10 sene sonra gözü gençlere kayar. hele bi de kadın çocuk yaptımı 5 yaş yaşlanıyor karşımdaki eğer gözüme biraz başıbozuk gelse
Bu söylediğin doğru olabilir. Maddiyat değilde anne sevgisi konusuna katılıyorum. Ama aramızda bi kimyada var bunu görmezden gelmemde saçma sankiValla yaşayıp gör.
Ben 24 yaşında cıvıl hayatın içinden geçmesi gerektigi yaşta kendinden 10 yaş büyük kadın isteyen erkekte bişeyler ararım.
Anne sevgisi arıyordur.
Zamanında bir yöneticimiz vardı o zamanlar sevgililerdi, en yakın arkadaşı adama sormuştu neden x’si istiyorsun diye. Anne sevgisi gibi seviyorum demişti. Ve inan adam gayer yakışıklı ama kadın değildi.
İnsanlar açık açık yazmaktan çekinir bu konularda…
Anne sevgisi, kendini dayayacağı bir kadın, düşük libido, ailesinin problemli olması ve yaşıtlarının bunu kabul etmeyeceğini bilmesi, evde sorunsuz bekleyen kadın isteği liste uzar gider.
Ve evet hem yakışıklı hem düzgünMaddi olarak ikimizde aynı durumdayız. benim ondan bir artım yok. ki bana istersen çalışma ben sana bakarım evinde dur diyen bi insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?