10 yaş küçük bir erkekle olur mu?

Aileler her zaman her şeyi bilmek zorunda ! Evlenirsen kocan-karin olur aile birlikteliği içinde geçen durumlarını o zaman aileye söylemek zorunda değilsin.
Ama bekar insanın ailesine karşı sorumluluğu vardır. Çünkü ailesiyle birlikte yaşar. Siz karışamazsınız diyemez. Sonra basına bir sorun geldi mi ailesi uğraşmak zorunda. Sizin evladınız 24 yaşında genç bir delikanlı olsa anne ben 10 yaş büyük biriyle evleneceğim dese aferin oğlum mu dersiniz? Size yalan söylemesini ister misiniz? Kendi elinizle çocuğum bana yalan söylesin mi diyorsunuz? O kadar emek verilsin sonra gelsin size yalan söylesin.
Hiçbir şekilde yalan söylenmemeli ve şeffaf olunmalı. Evet herkes yaşı bilmeli. Zaten olgun ve ciddi olan insanlar hiçbir şeyini saklamaz. Benim yaşım bu der. İster kabul etsin ister etmesin.
Konu sahibine gelince de karşı tarafa diyecekti ki ben 38 yaşında bir kadınım. Yaşından da utanmiyorum. İster ailen kabul etsin ister etmesin ben buyum. Kabul ettirmek istiyorsan doğruyu söyle. Arkamda duracaksan doğruyu söyle. Haydii bakalım o zaman o olgun adamın ! mücadelesini o zaman görelim. Yaşlı görünmekten utanıyorum diyeceğine sizi siz olarak kabul edememesinden ailesinden cekinmesinden utansın.

Cinselliği iğrençlik, edepsizlik, sapkınlık olarak mı görüyorsunuz yoksa ben mi yanlış anlıyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…