• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yaş küçük bir erkekle olur mu?

evet o zaten ailesine gösterdiğim yaş kadar söyledi 27 demiş. bende aileme onu biraz büyük tanıtacağım mecbur
Şimdiden gerçeği öteleme,gizleme durumları yaşanmış ,bu iş çok başınızı ağrıtacak ,yaşına göre olgun olduğunu düşündüğünüz adam ailesinin karşısında yalan söylemeye başlamış.Büyük sorunlarda yanınızda durmasını beklemeyin

10 yas kucuk biriyle birlikte olup sonrada "ama fikirleri cok guzel"demek biraz fazla çaba gibi duruyor.Kardeş gibi durmasin diye ilişkiyi fikirlerle süslemek cozum degil bence madem bu kadar degerli neden bu kadar utaniyorsunuz

Siz karar vermişsiniz burdan fikir versek bile kararınız değişmeyecek.
Yine de söyliyeyim fikrimi bu iş olmaz. 24 yaş henüz ergenlik yeni bitiyor ve size duyduğu ilgi sevgi aşk değil büyük ihtimal cinsel arzu. Evlenip 1,2 yıl geçince siz ondan o sizden rahatsız olmaya başlayacaksınız.
Kaldı ki ailelere yalan söyleyerek bir işe başlamak başlı başına yanlış

aile tanismasindan utaniyorsan belkide gercekten icten ice bu iliskinin seni tatmin etmediginide fark ediyorsundur

10 yaş farkla olabilir ama 24 yaşında biriyle 34 yaşında birinin evliliği pek olmaz gibi. Cinsiyetler tam tersi olsa da olmaz yani.

10 yaş çok fazla. İleride sorun olma ihtimali yüksek.

10 yaş küçük erkekle olur mu?
Suan evlilik yoluna söz verdiğim erkekle kendimden 10 yaş küçük ve yaş farkımız belli oluyor. Aile tanışması olacak yakında. Utanıyorum. Ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum. 0 24 ben 34 yaşındayım. Gerçekten fikirleri çok güzel ama görünüş olarak yanimda küçük olduğu çok belli ama değer veriyorum
24 çok küçük ya ! Kardeşim 24 yaşında 34 yaşında biriyle evlenmek istese güvenmezdim kardeşime.

Her şey yolunda gitti diyelim, yine de hayat boyu yaş farkından dolayı yadırganacak ve yargılayıcı sözler duyacaksınız öyle ya da böyle. Buna değer, kafa olarak da bu tip yaklaşımları kaldırırım diyorsanız girin böyle bir yola.

Ne kadar saçma.
Gösterdiğiniz yaş falan değil, insanlar sizi her yönüyle dikkat edecek, o görüşmede bile yaş farkını hissedip rahatsız olup farklı tepkiler verebilirler. Ailenizle konusu da olabilir. Hep beraber birbirinize yalan mı söyleyeceksiniz?
Çoluk çocuk işi bu yapmaya düşündüğünüz şey. Aradaki 10 yaş her türlü hissedilir. Kendinizi çok kötü bir konuma sokacaksınız.

evet o zaten ailesine gösterdiğim yaş kadar söyledi 27 demiş. bende aileme onu biraz büyük tanıtacağım mecbur

teşekkür ederim bu arada güzel dileklerin için
Siz hele bir aile tanışmasını gerçekleştirin. Çok okuduk burada aşkından ölüp biten ama ailesinin etkisinde kalanları. 24 yaşındaki bir erkeğin fikri düşüncesi ileriye yönelik hedefleri sabit değildir. Mesela size, evet yaş farkından dolayı problemler yaşayabiliriz, ailem sorun çıkartabilir ama ben dengeyi bulmak için elimden geleni yapacağım diyeceğine ağlamaklı oluyormuş. Ailesine söyleyince ne cevap almış, 10 yaş büyük olduğunuzu biliyorlar mı?

Ben sizin tarafınızdayım yanlış anlamayın ama bence evlilik kararını hemen vermeyin:
yaş farkını az söylemiş 10 diyememiş. karşımda savrulan biri değil duygu yönünden ama bilmiyorum gelecek ne gösterir bende emin değilim

Her şey yolunda gitti diyelim, yine de hayat boyu yaş farkından dolayı yadırganacak ve yargılayıcı sözler duyacaksınız öyle ya da böyle. Buna değer, kafa olarak da bu tip yaklaşımları kaldırırım diyorsanız girin böyle bir yola.
Gerçekten aile olmaya değer biri gibi ama dışarı beni ne kadar etkiler bunu düşünüyorum. şuan bile ruh halim iyi değil ama ona da kıyamıyorum

Baştan yalanlar üzerine kurmayın. Bir tarafa da değil iki tarafa yalan söylenecek. Mutlaka bir gün ortaya çıkar. Siz bile biraz büyük göster diye şaka yapıyormuşsunuz. Ne münasebet sizin hakkınızda yalan söyleme gereği duyuyor? Aksine, ben bu kadını seviyorum 10 yaş fark olması kimseyi değil bizi bağlar deyip herkesi susturması gerekir. Yapmayın bunu kendinize, gizlemeyin yaşınızı. Adama kolaylık sağlıyorsunuz, mücadele etmeden yalan söyleyip geçiştirmek sıyrılmak işine geliyor. Bırakın çıksın o er meydanına ve çarpışsın. Ailesi üstünde ne kadar etkili görüp ölçer biçersiniz. Pes ediyor mu etmiyor mu bir görün.
yalan söylemesini ben istedim. ona kalsa söyleyecek. ama ben istemiyorum
Canim olmaz bu is uzulursun. Psikolojik olarak yipranirsin. Anlasabiliyor olabilirsin ama orasi da bi yerden sonra olmayacak. Is eglenceyken bu yas farki gozukmez ama kendini elbet belli edecektir. 24 yas o kadar kucuk ki gunumuzde. Ergen yasi turk erkekleri icin hatta.

Sen daha cok goruntuye takmissin. Bak ailesine de seni 27 diye tanitmis. Ben de 30larimdayim ve daha kucuk duruyorum ama aslinda cogunluk gibi duruyoruz. Kilosu olan, cocuk sahibi bir 35yasa gore evet daha genc duruyorum ama aslinda normal duruyoruz. Cocuk (uzgunum cocuk diyorum cunku cocuk) 24 yasinda ve bebek yuz dedigine gore. 34 yasinda ne kadar iyi gozukursen gozuk bebek yuz bir 24un yaninda abla durursun.

Aile zaten iskillenir o ayri da. Bu kadar kafana takmissin demek ki sen de rahatsiz olursun zamanla. Kendini surekli onun yasiti kizlarla kiyaslarsin falan. Seninle asik atamayacak tipleri bile sirf yasindan dolayi kiskanirsin falan.

Flort su an eglenceli ama cok kucuk bir cocuk kafa olarak da. Her turlu uzulursun
ya söz verdim bu konuda sonuna kadar deneyeceğim diye şuan yaşa takıldım bırakıyorum dememi kaldıramaz sanki.

24 çok küçük ya ! Kardeşim 24 yaşında 34 yaşında biriyle evlenmek istese güvenmezdim kardeşime.
bende ciddiye almadım başta ama şuan düğün aşamalarını nerde yaşayacağımızı mehir olarak ne istediğim üzerine konuşuyoruz. ve ona göre hazırlık yapmaya çalışıyor. ama zaman ne gösterir tabi bilemem

bende ciddiye almadım başta ama şuan düğün aşamalarını nerde yaşayacağımızı mehir olarak ne istediğim üzerine konuşuyoruz. ve ona göre hazırlık yapmaya çalışıyor. ama zaman ne gösterir tabi bilemem
Ailelerle tanışmadan çok da kaptırmayın kendinizi derim. Bazıları yaşını göstermiyor ama siz yaş farkımız belli yazmışsınız.

Allah aşkına bu çok saçma nasıl saklayacaksınız illa biri onun yaşını ya da sizin yaşınızı söyleyecek ,en iyi ihtimal nikah işlemleri sırasında öğrenilecek bu çok büyük saçmalık.

Ailelerle tanışmadan çok da kaptırmayın kendinizi derim. Bazıları yaşını göstermiyor ama siz yaş farkımız belli yazmışsınız.
bende küçük görünüyorum ama o da olduğu yaştan küçük görünüyor malesef. ben zaten ona da söylüyorum sende en ufak bi geriçekilme sezersem durmam diye . yani kaptırma durumum yok alsında sürekli ayrılık düşüncesi içindeyim de karşımdaki ikna ediyor bi şekilde

Back
X