- 21 Haziran 2018
- 145
- 14
- 98
Yoklukta diyebileceğin biri değilimCevapları okumadan yazıyorum, gerçekten 24 yaşında çocukla evlenmeyi düşünecek kadar yoklukta mısınız?
Ben yaşa falan takılan bir insan değilim de 24 yaş yahu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoklukta diyebileceğin biri değilimCevapları okumadan yazıyorum, gerçekten 24 yaşında çocukla evlenmeyi düşünecek kadar yoklukta mısınız?
Ben yaşa falan takılan bir insan değilim de 24 yaş yahu.
İnanın yaşı 27 falan olsa gram takmayacagim yaş farkını zaten. Suan takma sebebiyle görüntüsünün asjei belli etmesiBende gördüm o konuyu sanirim konu buydu
Herkese merhabalar, arada kaldığım bir konu var ve sizlerden akıl almak istiyorum.
Ben 38 yaşındayım ve daha önce hiç evlenmedim.
Liseyi bitirdikten sonra aile sorunları nedeni ile egitimime devam edemedim. Uzunca bir muddet bu sorunlarla uğraştık. Bu sorunları cozdukten sonra orta öğretim Kpss'ye girerek atandım. Çalışma hayatına başladıktan bir kaç yıl sonra bir universite okumaya karar verdim. İki yıl sınava girdikten sonra ancak kazanabildim.
İkinci sınıfta iken biriyle tanıştım. Kendisi 29 yaşında. O da benim gibi lise kpss'sinden atanmış. Sonra iki yıllık sağlık bölümü okumuş...
- evolve
- Yorumlar: 42
- Forum: Bir derdim var
Konu sahibi bir okuyun derim bu konuyu lakim sizim durumunuzda olay farkli karsinizdaki.kisi daha 20 lerin basinda.
Bu tarz yaş farkı olan evliliklerde hep bir olgun muhabbeti oluyor zaten. Birde ayrılık lafı açılınca ağlayan biri ne kadar olgun olabilir? Aslında çocuk gibi olduğu ağlatıp, sızlamasından belli.Benden gizlense ben görürdüm yalan yok.
Hatta oğlumu da uyarırdım.
Şahsım adına 24 yasındaki oglum evlenmek istese kendisinden 10 yaş büyük biriyle istemem.
Kızımı da istemem
20 yıllık evliyim.
Tecrübelerime göre diyorum ki yaşların birbirine yakın olması çok muhim.
Olgun demiş durmuş mesajlarında
24 yasındaki birisinden ne olgunlugu ALLAH aşkına.
Meyve bile zamanla olgunlaşır.
Kendisi 34 yasında mantıklı düşünemediği ya da kendi tabiriyle olgun ve oturaklı düşünceleri olmadıgı için 24 yasındaki bir gencin lafıyla hareket ediyor. 24 yasındaki de daha toy ki 3-4 aylık ilişkide hemen evlenebilme taraftarı.
Bunun adı aşk degil bence bu çocukta anne sevgisi mi desem nasıl desem bir ilgi eksikliği mevcut ya da olgun kadın fantezisi var.
Neyse yaşayarak tecrübe etmeyi kendine şiar belleyen kadınlar için yaşa ve gör diyebiliyorum ben
Burası Türkiye.
Muhatap olacagınız insanlar yurdum insanı
Verilecek tepkiler belli, göreceğin tepkiler belli.
Bu topa aşk adı altında adım atmazdım şahsen.
24 yaş erkek için biberonlu çocuk muamelesi yapılmış yorumlarda. Tamam çok genç ama yorumlarda anlatıldığı gibi de değil.
Konu sahibi size gelince evlilik için 10 yaş çok fazla bir fark. Kadınını küçük olduğu durumalrda bile sorunların olduğunu bir çok kez gördüm. Erkeğin 10 yaş küçüğünü düşünmek dahi istemiyorum. Ama verdiğiniz cevaplara bakılırsa sizde pek olgun bir düşünce yapısında değil gibisiniz.
34 44 olsaydı olumlu düşünebilirdim belki ama 24 yaşında ben çok sağlıklı dusunebildigini düşünmüyorum. He bazı insanlar çok çabuk olgunlaşıyor, istisnalar var. Onu da biz burada bilemeyiz maalesef. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.10 yaş küçük erkekle olur mu?
Suan evlilik yoluna söz verdiğim erkekle kendimden 10 yaş küçük ve yaş farkımız belli oluyor. Aile tanışması olacak yakında. Utanıyorum. Ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum. 0 24 ben 34 yaşındayım. Gerçekten fikirleri çok güzel ama görünüş olarak yanimda küçük olduğu çok belli ama değer veriyorum
Burdan pek öyle görünmüyor.Yoklukta diyebileceğin biri değilim
Ben kendimi ve karşındakini aciklamakla uğraşmadim açıkçası
Bide insanlarda fazla bi eleştiri hali var. Yani bu eleştirileri bilerek saçma sapan cevaplar veriyorum ki neler durabilirim bakıyorum. Nasip olayına inanıyorum. Karşımdakinin çocuk yanları var ama herkesten olgun bulduğum tarafları da var. Zaman herseyi gosterecek. Biraz daha erteledim aile tanismasini. Bu karar bakımından burası faydalı oldu. Iliskimizde sinanmis olur. Zaten benim gelgitlerle az sınanıyor gibi bu sekilde de sinansin bakalim
Yaş farkını eleştirdiğimizi sanıyor konu sahibi hala…34 44 olsaydı olumlu düşünebilirdim belki ama 24 yaşında ben çok sağlıklı dusunebildigini düşünmüyorum. He bazı insanlar çok çabuk olgunlaşıyor, istisnalar var. Onu da biz burada bilemeyiz maalesef. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.
Gercekten alakası yok, konu yas farkı degil. Hem hep erkekler mi çıtır bulacak biraz da kadınlar bulsunYaş farkını eleştirdiğimizi sanıyor konu sahibi hala…
Ya siz bile evlenmeye karar verdiğiniz adamdan için çocuk diyorsunuz skxksjjdw ayrıca üç ayda evlenecek kadar mantıksız olmanız da hepsini açıklıyor zaten
Genel konuşma tarzım bu çünkü.Ya siz bile evlenmeye karar verdiğiniz adamdan için çocuk diyorsunuz skxksjjdw ayrıca üç ayda evlenecek kadar mantıksız olmanız da hepsini açıklıyor zaten
Konuşma tarzınız da düşünce şeklinizi kanıtlıyor.Genel konuşma tarzım bu çünkü.
Milletin coşmasi da komik geliyor. Genel yapım budurGenel konuşma tarzım bu çünkü.
Baya da kötüsünüz ya. İnanın bu konuyu en çok kınayan kişilerden biriydim. Başınıza gelmesi dileğiyle. Ne diyebilirim ki
Mütedeyyinlerse Peygamber’in ilk eşi 15 yaş büyüktü’den girebilirsiniz sıkıştıran olursaever eğlenceli oluyor bazen. Bende almazdım diye çok söylemişimdir ama şuan bu durumdayiz bakalim
Bu benimde sürekli söylediğim biseydi. Ama bu sekilde ağır eleştiriler ile bu karmayi üstüne çekiyor insanlar. Bende bunu dile getiriyorum. Bu mevzuyu erteledim buradaki elestirilerden ciddiye aldıklarım oldu.ama birçoğu da kötü niyetli geldi. Dediğim gibi onlara söyleyeceğim bu durumun ortasında kalmalariİnsanlar ileride sorun yaşama, pişman olma diye yorum yapıyor. Ama siz anlayacak gibi değilsiniz.
Biz anlaşıyoruz ama kimsenin o kısma baktığı yok ciddenMütedeyyinlerse Peygamber’in ilk eşi 15 yaş büyüktü’den girebilirsiniz sıkıştıran olursaUzun vâdede bizim memlekette mâlesef sorgulayacak olan çok çıkar, mevzu sizin anlaşıp anlaşamadığınızın ötesinde toplum içinde potansiyel kafa ütülemeriyle uğraşır bir hayat isteyip istemediğiniz. Aile görüşmesi iyi bir prova bu anlamda. Görüştükten sonra karar verin iç sesinize ve kalbinizin sıkışıp sıkışmadığına bakarak. Yoksa teoride AŞK BÜTÜN ENGELLERİ AŞAR. Pratikte öyle olmayabiliyor çoğu vakit
Yeterki kendinizi kandırmayın, hissedersiniz doğru rotayı, KOLAY GELSİN
![]()